Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIssi245

przeziebienie a mozliwosc wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość MIssi245

Witajcie, wg testów owu miałam w zeszlam środę, od czwartku jestem przeziębiona, na wszelki wypadek domowe sposoby plus ewentualnie apap. W weekend byli lepiej a od wczoraj nawrót...dzisiaj mam stan podgorączkowy i troche siemartwie o ewentualna ciaze. Czy któraś miała podobnie i z dzidzia jest ok? Oczywiście od momentu przeziębienia sie nie staramy ale i tak bylo to juz po owu- dzien przed byly starania. Prosze o wypowiedzi bo sie martwie

Gość gość
w tak wczesnej ciąży to chyba działa na zasadzie wszystko albo nic Jak nie zaszkodziło to ciąż się utrzyma i będzie ok a jak zaszkodziło to nie utrzyma się i dostaniesz normalnie okres.. Cierpliwości i powodzenia, oby było dobrze.

Gość Misi245
Tez mu sie tak wydaje, bo de facto ewentualne zagniezdzenie powinno być dzisiaj lub na dniach...

Gość gość
Na początku ciąży i tak nie masz wpływu na to co się stanie. Nie nakręcaj się. A co konkretnie się dzieje ? Stan podgorączkowy -ile stopni a co poza tym?

Gość Miso245
Zatoki, katar, meczacy kaszel, osłabienie a teraz to juz goraczka 38,3..

Gość gość
Nastaw sie ze bedzie ok. Ja w bardzo wczesnej ciazy, o której nie wiedziałam, chodziłam jak zawsze na basen i wyciskałam siódme poty robiąc brzuszki. Pózniej oczywiscie zaprzestałam. Urodziłam zdrowego chłopca. Co ma być to bedzie.

Gość misi245
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi