Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Julian Leo?

Polecane posty

Gość gość

Mam wielką ochotę tak nazwać syna. Co sądzicie o takiej kompilacji? Imię Julian nie podlega dyskusji bo to imię po moim ukochanym dziadku, ale pomyślałam, że z drugim imieniem mogę zaszaleć? Może być Leo, czy "zbyt dziwnie" :) ?

Gość gość
Jest imię Leon czy Leonard, ale Leo? Co to za imię w ogole? A Julian może być. Imiona z pokolenia naszych dziadków wracają do łask, ale ja bym tak dziecka nie nazwała.

Gość gość
Julian bardzo ładne imię. Mój drugi syn bedzie miał na imie Leo, ale my nie mieszkamy w Pl a w Skandynawi to imię jest popularne.

Gość gość
Choć teraz tak myśle, ze Julian i Leo to tak niebardzo pasuje. Ale drugiego i tak się nie używa

Gość gość
śmeiszna kombinacja. Kojarzy mi się z Krystyną Nikolą czy Januszem Majkelem Aaa, bierzesz pod uwagę kult króla Juliana wśród dzieciaków? :D

Gość gość
Niby się nie używa oficjalnie, ale we wszelkich dokumentach będzie. W każdym dzienniku, w każdej szkole, na studiach itd. Jak masz dać byle co "bo i tak się nie używa" to już lepiej drugiego nie dawać

Gość gość
Tu autorka:) My też nie mieszkamy w Polsce, ale nigdy nie wiadomo jak się życie potoczy. Dlatego szukam imienia, które będzie brzmiało tak samo po polsku i po angielsku. Julian spełnia ten warunek a poza tym, jak wspomniałam wcześniej, mam niesamowity sentyment do tego imienia. Nie potrafię powiedzieć dlaczego Leo tak mnie zauroczył, ale brzmi jakoś tak, hmm.., męsko :) Julian to dość delikatne imię, wytaje mi się,że w zestawieniu z Leo daje ciekawy kontrast:)

Gość gość
ja p/i/e/r/d/o/le czy jak ja dałam julian synowi to wyteraz wszystkie musicie co jest

Gość gość
Nie jednemu psu Burek... :/

Gość gość
Julek spoko, ale na drugie dałabym jednak Leon zamiast Leo. Ale są gusta i guściki, tobie się ma podobać a nie innym:)

Gość gość
A mnie się podoba:) dobrze że nie następny Kubuś, Kacper czy HUbert

Gość gość
bardziej podobałoby mi się Julian Leon, a jeszcze Leon Julian przecież na Leona też można wołać Leo, nie rozumiem po co nadawać skrótowe imiona, to tak jakby ktoś powiedział że nie podoba mu się Katarzyna dlatego córeczka ma na imię Kasia...

Gość gość
julian super, ostatnio dość popularne.