Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie z wiekiem brzydną, a nie ładniejszą. Ludzie najładniejsi są do 25 lat

Polecane posty

Gość gość

srednio po 25 rż zaczyna sie ostry zjazd w dól, brzydną na poczatku faceci, kobiety z tego co widze po 30stce, pewnie dlatego ze bardziej o siebie dbają + tapeta tez robi swoje... NIE ZNAM NIKOGO kto by wyładniał po 25-30stce, to wbrew biologii, im starszy ktos tym gorzej wyglada. Ludzie są najładniejsi w wieku ok 15-22 lat moim zdaniem

Gość gość
biolog filozof sie odezwal :o "moi zdaniem" :o a moim zdaniem jestes tepa strzala !

Gość gość
zaloze sie ze nie masz jeszcze 25 lat. najczesciej podobaja nam sie osoby w wieku zblizonym do naszego. zreszta sam wyglad to tylko mala czesc atrakcyjnosci.

Gość gość
Behehehehe najpierw brzydna faceci:D no napewno. Kogo Ty chcesz oszukac? To pewnie dlatego nawet 50 latek woli 20tke niz 30tke. Puknij sie w leb

Gość icona
to zależy czy w życiu osobistym idą drogą prawa. Wiadomo , że niestosowanie się do prawa drogowego może nas zdeformować , podobnie jest z prawem ppoż i prawem bhp. Np. zasada aby nic od nikogo nie brać za darmo jest już wielką ochroną jej urody. We współczesnym świecie zdradliwym i podstępnym potrzebna jest wiedza aby nie płacić za błędy swym zdrowiem.

Gość gość
to zalezy, ale generalnie w pewnym wieku zaczynamy sie starzec, to normalne. Straosc nikogo nie ominie

Gość gość
uwazam tak samo, faceci wcale nie są "jak wino"...

Gość prawictwo pospolite 152
zgadzam się .. Moze z tą roznicą , ze faceci nigdy nie wyglądają tak brzydko jak kobiety , bo zyja krocej Wiec nie robią im sie tak potęzne zmarszczki a 70 letni facet musi wygladac lepiej niz 90 letnia kobieta .. 90 latka wyglada jak chodzacy trup

Gość gość
Fakt. Ale ja bym powiedziała, ze kobiety najładniej wyglądają w wieku 20-30 lat, a faceci 25-35. Z tym że starsi faceci są atrakcyjni to jest bzdura. Naprawdę wielu przystojnych aktorów przed 40-stką strasznie dziadzieje, łysieje i brzydnie, nie mówiąc już o zwyczajnych facetach.

Gość gość
faceci juz kolo 25 potrafia wygladac jak stare dziady, kobiety przewaznie troche dluzej potafia cieszyc oko

Gość gość
To bardzo dziwne, ja mam 24 lata, a inni uważają, że do szkoły jeszcze chodzę, do liceum :) Jestem facetem. Mam wygląd młodzieńca.

Gość gość
właśnie to jest absurd, bo to faceci szybciej sie starzeją a ponoc dłuzej dorastają, potwierdzają to moje obserwacje w zyciu realnym, oczywiscie na forach faceci jak wino...

Gość gość
Moje obserwacje potwierdzaja ze jestes debilka.

Gość gość
oj oj bo zmarchy ci sie pogłębią ;)

Gość gość
Wpiszcie sobie w google "sexual attractiveness by age" i dajcie na wyniki w obrazach tam sa wykresy w jakim wieku mezczyzni i kobiety sa najbardziej atrakcyjni. Wg badan.