Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego chcielibyście żeby PiS zakazał poprzez tworzone prawo?

Polecane posty

Gość gość
"20 lat temu na lokacie nieźle oprocentowaną kwotę" no, a pamiętasz, jaka była inflacja i co znaczyło "nieźle oprocentowana kwota'?

Gość gość
aha Polska w ruinie, bo prawdopodobnie pielęgniarka czegoś by nie zrobiła? po co wypisywać takie bzdury?

Gość gość
cicho. prezes powiedział, że w ruinie, to w ruinie. pisiory nie zrobią nic, długi kraju wzrosną, ale to zawsze będzie lepiej, bo oni przecież Polskę zastali w runie. w runie dzieci, to Polska była po wojnie.

Gość gość
gość dziś HOOOJ cię to obchodzi gdzie ja pracowałam? Nie pierdoool mi o życiu boś dla mnie gnooj śmierdzący nie człowiek. A g****o wiesz i w doopie byłeś. Żegnam.

Gość gość
To samo mowila PO jak przejmowali wladze po PiS osiem lat temu. I zapamietajcie jedno nie to co my chcemy tylko to co chce PiS zrobic to zrobi a my mozemy tylko sobie pogdybac. Jeszcze sie doczekaja wyborcy pisu ze beda plakac i placic i to szybciej niz mysla.

Gość gość
15:05 No nawet POp********eńcy głosili że kamieni kupa to ruina ale zawsze znajdą się mendy które w tych kamieniach dojrzą złoto!

Gość gość
jesteś krety, prostak i cham. głosowałeś na pisiorów, prawda?

Gość gość
no proszę, reakcja zwolennika pisu, kiedy ma problem i brakuje mu argumentów.

Gość gość
Kretynem nigdy nie byłem prostakiem nigdy nie będę a chamski zawsze mam przyjemność być dla POpierduchy takiej jak ty

Gość gość
kto z po głosił, że Polska jest runie, gimbusie??

Gość gość
a to ciekawe, skąd taki wniosek wysnułeś, że jestem z po?? a, dlatego, że widzę, że pisiory wcisnęły ciemnotę ludziom, żeby tytko do władzy się dorwać? ciągle nie dostałem odpowiedzi, kto i gdzie pracował 20 lat temu i miał 4 letni samochód, a także gdzie miał i na jakiej lokacie pieniążki??

Gość gość
NFZ w runie. Kolejki do lekarza po 2-3 lata. Kasa dla imigrantow jest - nie ma dla polakow. Kasa z ofe zabrana? Zabrana. Jakich jescze argumentow oczeukujecie?! Najwazniejsze jest zdrowie a ono lezy!!! Tak samo na emeryturze za 100 z bedziecie szalec. Polacy podziekowali PO niech s********ja. A za PiSu 8 lat temu bylo dobrze dla zwyklych polakow!!!

Gość gość
PO okrado polakow zabierajac kase z OFE. Przez 8 lat, majas przez 4 lata swojego prezydenta nie zrobili NIC w sprawie: NFZ, KRUS, ZUS. I za to zostali W*******LENI!!!!

Gość gość
Dlaczego PO przez 8 lat obrzydzio nam nasz kraj i karze nam sie go wstydzic? Wg PO patriotyzm TO ZLO!!! A imigranci to zagroenie!!!!!

Gość gość
,,POLSKOŚĆ TO NIENORMALNOŚĆ" czy gimbusek PO lizuek wie kto to powiedział? hi hi

Gość gość
To po pokazało że nalezy sie wstydzić polskości. Że należy być "europejczykiem" a nie polakiem. Że patriotyzmu nalezy się wstydzić!

Gość gość
15:29 przestań te HUJJJE tego nie rozumieją Te głąby ****nne jak ja bym to kuremestwo tłukła to po/pier/do/lone towarzystwo ***a/nych singielków którzy wiedzą o życiu tyle co zdążyli go liznąć Mają rodziców w moim wieku i naprawdę powinni oddać babcie dowód a swoje chore aspiracje wysłać na krótkie wakacje przed KAŻDYMI WYBORAMI!

Gość gość
szoruj cieciu i nazywaj mnie po, bo daleko mi do tego. dalej nie widzę, gdzie jest ruina. myślisz, że pisiory z powrotem oddadzą pieniądze do ofe??? to wtedy dziadziuś przyjdzie do twoich starych na utrzymanie. pomimo wszystko, jak ktoś ma trochę pojęcia o ekonomii, to inaczej na to patrzy, najlepiej napisać, Polska w ruinie. każdy dureń to potrafi.

Gość gość
gość wczoraj Zakazania aborcji. To moje marzenie aby Polska wreszcie przestała być zbrodniczym państwem usmiech.gif xx To ja ci życzę żeby każdemu kto myśli podobnie zgwałcono żonę, córkę albo wnuczkę i żeby nie mogły usunąć ciąży a połowa urodziła kaleki.

Gość gość
no tak, piszą jakieś kłamstwa i bzdury, jak brakuje im argumentów. A mnie bliżej do narodowców, jak do po, tak na marginesie.

Gość gość
15:38 tak nam dopomóż syjonistyczny ruchu światowy. Halacha!

Gość gość
ale tak będzie, zaraz pisiory będą nakazywać, zakazywać i zabraniać. i chcą pełni władzy, chory zamysł prezesa, który nie zna słowa "tolerancja"

Gość gość
15:41 i nie zobaczysz bo nie masz dzieci nie masz rodziny starzejącej się maki i ojca nie korzystasz z służby zdrowia na skalę osoby chorej i potrzebującej. Nie posiadasz firmy którą budowałeś przez dziesięciolecia. Właściwie nie posiadasz żadnego punktu odniesienia. Oceniasz sytuację według własnego widzimisię i kreowanej przez media rzeczywistości. Czy Polska jest w ruinie? Temat dyskusji nie dla ciebie.

Gość gość
spoko, prezes wprowadzi coniedzielne sprawdzanie błon dziewiczych, a jak która cnotę straci, to pod klucz do inkubacji i na listę niepewnych politycznie.

Gość gość
oczywiście. że mam dzieci, mam oboje rodziców na emeryturze, sporo czasu prowadziłem działalność gospodarczą. dlatego nie mam złudzeń a tobie co. prezes wszystko da? jesteś aż tak głupi??

Gość gość
oczywiście. że mam dzieci, mam oboje rodziców na emeryturze, sporo czasu prowadziłem działalność gospodarczą. dlatego nie mam złudzeń a tobie co. prezes wszystko da? jesteś aż tak głupi?? oczywiście, że temat dla mnie, bo dobrze pamiętam stan wojenny, zomowców na ulicach, jednowładztwo. i to mnie bardzo niepokoi co teraz się dzieje. i śmieszą ludzie, co krzyczą o runie.

Gość gość
PiS było 2 lata u władzy i jedyne co widziałam to strach w oczach złodzieji i tzw."salonu" bo ktoś dobrał im sie do do d**y. Pamietamtez wzrost gospodarczy i to ze wreszcie byłam dumna z tego ze jestem Polka. A przez 8 lat władzy PO? Mieli tyle czasu. Mieli SWOJEGO prezydenta i g****o zrobili. Z dzieckiem do lekarza czekam coraz dłużej. Bratanek poza krajem załozył firmę bo polsie podatki i zus zabijaja gospodarke i młodych przedsiebiorców. PO kłamało - podniesienie podatków. Za to jedyne co potrafili to obrzucanie błotem opozycję, tak jakby to to opozycja była winna wszystkiemu. Wreszcie jest NORMALNIE.

Gość gość
naprawdę komuś się wydaje, że pisiory coś wam dadzą??? 500zł?? przecież już wiadomo, że nie dadzą.

Gość gość
aha, wreszcie jest normalnie, to znaczy co dokładnie teraz jest NORMALNE a przedtem nie było??????

Gość gość
tak wam pisiory do głów nawbijały, że przedtem be a teraz cacy?? ludzie, opanujcie się, poczekajcie, sami zobaczycie, że to mrzonki.