Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i nigdy nie mialam chlopaka.

Polecane posty

Gość gość

Kiedy bylam mlodsza miala, jakis kandydatow, ale wtedy bylam zbyt niesmiala. Teraz bym chciala zwiazku, ale nie mam z kim. Tymczasem inni konczas jeden zwiazek wchodza od razu w drugi. Nie wiem co ze mna nie tak. :(

Gość PanGag55
no tak, typowe w wieku 25 lat magisterka obroniona i nie ma czasu na szaleństwa a teraz doktorat będzie za rok , więc nie ma czasu i trzeba się uczyć a koleżanki są już zamężne i dzieciate ! Odpowiem wprost skoro do tej pory żadnemu facetowi nie pozwoliłaś się dotknąć to już nie pozwolisz i z każdym rokiem będzie coraz gorzej SYLWESTER 2015/2016 samotny i to jest pewne ! co możesz zmienić w tej sytuacji ? musisz chcieć !

Gość gość
podaj gg

Gość były książe na rumaku
po co ci facet? te związki to debilizm i zawsze źle się kończą, rób kariere i podróżuj po świecie, znajdź pare koleżanek z podobnym podejściem i się spotykaj. jak czujesz się samotna kup psa, albo poszukaj kogoś do mieszkania na spółke. I to mówie ja facet.

Gość gość
dziekuje x pan Gag , jednak u mnie chciec nie wystarczy, bo probowalam szukac. x byly ksiaze, masz racje, wezme sobie rady do serca. Ale czasem chcialoby sie miec kogos na stale, bo nawet jak zajde samotne, one tez kiedys kiedys powychodza za maz, co wtedy:)

Gość gość
Słonko ja chętnie wyliżę c***atelke

Gość gość
Moge cie wziąść na stale jepadelko,chata wolna polowe wyrka tez;-)

Gość gość
dziś Jesteś ohydny!

Gość gość
Ja mogę być twoim chłopakiem. W zamian oczekuje tylko codziennej laseczki i lizania przestrzeni między jądrami a o***tem