Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci naprawdę boją się kobiet wyglądających na zaradne?

Polecane posty

Gość gość

3 raz słyszę taką opinię i to na swój temat. Że mężczyźni mogą się mnie bać ze względu na moją pewność siebie i umiejętność inicjatywy.. i to, że przy inteligencji jestem na dodatek ładna, potęguje efekt.. Przyznam, że dziwnie się z tym poczułam. Nie jestem bardzo harda, bywam nawet trochę nieśmiała. Owszem, lubię coś inicjować, czasem podziałać, ale nie przesadzajmy. Ale faktycznie od momentu, kiedy zaczęłam to bardziej okazywać, moje relacje z mężczyznami trochę się zmieniły i mam wrażenie, że niektórzy nawet zaczęli trochę ode mnie.. zwiewać? Też sporo facetów jest przy mnie taka spokojna, wycofana... Co mam z tym począć? Przecież nie jestem dla nich jakaś władcza, tudzież wyniosła. Na pewno nie w tę stronę. Właśnie potrafię być swoja, porozmawiać z każdym na luzie.

Gość gość
skoro ludzie ci mowia ze tak cie odbieraja, no to pewnie cos w tym jest

Gość gość
dzisiejsi faceci to c***y

Gość PanGag55
zapewniam Ciebie, że potrafię ugotować nawet zupę na gwoździu i mam za sobą szkołę i życie przetrwania , wobec tego powiedz, czy potrafisz normalnie za pomocą siekierki zamordować kurę na pniaku i wrzucić do gara i w gorącej wodzie oskubać z piór a potem sparzyć nad ogniem i wyciągnąć flaki , a jak sobie poradzisz z karpiem, czy potrafisz oprawić rybę do smażenia ?

Gość gość
A lubisz anal ?

Gość gość
Lubisz być uznawany za idiotę? :)

Gość gość
Ktoś mi napisze, czy to jest wymysł, czy naprawdę jest trochę facetów o takich odczuciach?

Gość PanGag55
czyli co dodasz do schabowego aby po upieczeniu był smak i zmysł kucharski ? tak czuję, gdy trafisz na kucharza, który Tobie poda koninę na talerzu albo schab ze śliwką z jeża to dopiero zaczniesz oceniać faceta a do tej pory niczego się nie nauczyłaś i NIC nie potrafisz i liczysz na DEWIANTA, który się zainteresuje INWALIDKĄ, która NIC nie potrafi

Gość gość
Hueheheh ;)

Gość PanGag55
na początek schab wieprzowy trochę posolę a za moment nacieram porządnie czosnkiem , jakie proponujesz dodać przyprawy aby schab był smaczny i kruchy ?

Gość gość
Wywalić schab i zrobić kotleciki z ciecierzycy.

Gość gość
Kiedy spuszczam się ci w dupę.

Gość gość
Gagu na początku plastry schabu powinieneś lekko rozbić aby nie były twarde a potem wziąć się za nacieranie solą i czosnkiem. tak więc weź jakieś narzędzie, najlepiej młotek i zabierz się za rozbijanie mięsa a jak już porozbijasz je to pieprznij się młotkiem w ten swój durny narcystyczny łeb :P

Gość PanGag55
ja wiem co to znaczy głód i potrafię zrobić błyskawicznie kotlety schabowe, placki ziemniaczane , placki kukurydziane , racuchy i zupę na gwoździu z dodatkiem marchewki i pietruszki a skoro nie znasz życia to do niczego się nie nadajesz, nawet do bzykania !

Gość gość
Kobiety zaradne są wybredne, bo szukają mężczyzny podobnego do siebie. Nie ciamajdę.

Gość gość
Nie tylko kobiety zaradne szukają kogoś podobnego do siebie, te sierotki też szukają kogoś, kto by się nimi zaopiekował :)

Gość gość
Gag, na kucharczyka to bym nawet nie spojrzala :D pracuje w korporacji i z kucharzami mam stycznosc jedynie w restauracjach, gdy w pocie czola przyrzadzaja apetyczna strawe dla pan i panow z biura :D

Gość gość
Gag jak posolisz schab to będzie twardy jak podeszew! Schab soli się pod koniec przyrządzania.

Gość gość
01.23 To są bardzo proste potrawy które każdy kto choć odrobinę ma pojęcie o gotowaniu jest w stanie zrobić. Nie wiem czym się tu chwalić...

Gość gość
a moglibyście przestać chrzanić o potrawach? temat zainicjował jakiś troll, a wy się jaracie.

Gość gość
Zawszy wtedy, gdy mężczyźni nie chcą mieć do czynienia z pewną kobietą, to ta wysnuwa przypuszczenie, że jej się boją, a nie przyjdzie im do głowy, że nie są nią zainteresowani, bo wiedzą czym to pachnie.

Gość prawictwo pospolite 152
chodzi o to , że niektóre kobiety są toksyczne Więc dla nudziarza możesz być fajną laską , a dla kolesia ktory ma inne potrzeby będziesz nieciekawa, nie warta poznania.. Na swiecie jest tysiace zaradnych kobiet , ale one mają rozne charaktery .. I to wlasnie charakter , a nie zaradnosc w duzej mierze odpowiada za to czy facet będzie tobą zainteresowany Oczywiscie nie moge pomijać wygladu .. Bo jak masz wyglad który mu nie pasuje , to rowniez moze byc niezaintresowany Wiesz jedni lubia blondynki jak Miranda Kerr , a inni brunetki jak Katty Perry .. Ten kto woli blondnyki nigdy nie obejrzy sie na ulicy za laską , która wygląda jak Kary Perry.

Gość prawictwo pospolite 152
i jeszcze jest ważne jakiej kobiety facet szuka . Sa tacy ktorym nie przeszkadza ze panna jest ich przeciwienstwem a su tez tacy , ktorzy kogoś o podobnych cechach do siebie Ja jestem prawiczkiem jestem wrazliwy i szukam dziewczyny wrażliwej dlatego doda i Siwiec odpadają od razu , bo nie są wrażliwe .. A takie dziewczyny mi nie imponują A panna podobna do żmudy trzebiatowskiej czy Marty Wierzbickiej ma u mnie bardzo duże szanse..

Gość autorwidmo23
Przez zatarcie różnic społecznych między kobietami a mężczyznami dochodzi do takich sytuacji. Faceci stali się bardziej zniewieściali ( gejowaci jak to czasem mówią ) a kobiety bardziej męskie . Problem polega na tym że facet który widzi kobietę reprezentującą męskie wzorce zachowań , nie jest nią zainteresowany mimo że dziewczyna jest atrakcyjna po jej poznaniu okazuję się ze jest to ładny facet . Kobiet raczej też nie przepadają za zniewieściałymi panami .

Gość gość
autorko za długo żyję na tym świecie, żeby uwierzyć, że mężczyzni uciekają od pieknych, inteligentnych i zaradnych życiowo kobiet:) Poznałam kilka takich przedstawicielek, zdecydowanie wyrozniających się tymi cechami ponad przeciętność i dla nich mezczyzni są gotowi się pozagryzac. Sa dwie mozliwosci - albo masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, albo masz cechy osobowosci/stylu bycia mocno odpychajace mezczyzn. W sumie nie zdziwiłabym sie jakby to wystąpiło razem

Gość gość
hi hi hi

Gość Głuchy na komplementy
Cos jest na rzeczy, kobiety silne trundo zdobyc. Mężczyźni nie tyle sie boja co rezygnuja z braku ada w rekawie

Gość gość
Sam mam taką kobietę. Przebojowa, zaradna, wygadana, samodzielna. Czasami wkurza się, kiedy chcę za nią płacić, albo pomóc jej z czymś ciężkim. Tworzymy fajny, partnerski układ. Wydaje mi się, że faceci typu maczo, patrialchalni tradycjonaliści i katole (nie mylić z katolikami) nie lubią takich kobiet. Wolą potulne kurki domowe.

Gość gość
gość dziś [20:08 x Coś mi się wydaje że zmyślasz. Jak taka przebojowa to podaj tytuł przeboju jaki zaśpiewała.

Gość gość
Nie musi zmyślać. Ja sama jestem kobietą z jego opisu i mój narzeczony szaleje za mną. Widzę to. No cóż... Inteligencja, urok, czar, długie nogi... Nie każda z Was studiuje na UoCambridge :)