Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bitterfeld

Dla odchudzajacych kobiet!

Polecane posty

Gość Bitterfeld

Ulozylam sobie takie wyzwane na miesiac codzienne cwiczenia ,mel b nogi ,posladki,brzuch,ramiona plus stepper minimum 30 min, czazem dorzuce rowerek. Czytalam ze nogi brzuch i posladki powinno cwiczyc sie co drugi dzien takze polacze je w pary i co drugi dxien bede cwiczyc cos innego.tak przez miesiac.oczywiscie rano owsianka bogata w blonnik 4 posilki dziennie .niestety 5 nie dam rady. Zero slodyczy,powstrzymam sie od jogurtow smakowych, zero smazenia gotowanie na parze,pelnoziarnisty chleb.hmm cos jeszcze? Oczywiście sie zmierze ii bede wytrwala.co myslicie uda mi sie ten plan!

Gość gość
A ile chcesz schudnąć?

Gość Bitterfeld
Hmmm najbardziej zalezy mi na cm

Gość gość
Plan masz dobry, na pewno Ci się uda :) Pamiętaj o śniadaniu z produktów o niskim indeksie glikemicznym. Jeśli utrzymasz poziom cukru na stałym poziomie, to nawet głodna nie będziesz :)

Gość gość
Należy ćwiczyć, ale nie za dużo i nie zbyt intensywnie. 30 min jest ok. Kalorii też zbyt drastycznie nie możesz obciąć, bo spowolnisz sobie metabolizm.

Gość gość
W sumie jem produkty z tej listy IG . nie jest tak zle .nie zamierasz odrzucac weglowodanow zupelnie ale obciac je do pewnego stopnia?np rano zazwyczaj jadlam chleb a teraz owsianke z nisko procentowym mlekiem. I po tym jest taki DYM ,ze co rano lece do lazienki

Gość gość
Do aktywności fizycznej i odpowiedniej diety proponuję dołożyć jakiś suplement przyspieszający spalanie tkanki tłuszczowej. w tej chwili na rynku jest ogromny wybór takich preparatów. Stosuję produkt ALE SHAPE i jestem zadowolona. Zrzuciłam 3 kg w miesiąc.