Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMonikaPL

Hej! Mam 15 lat i mysle ze czas sprobowac....

Polecane posty

Gość gośćMonikaPL

...jak to jest sie masturbowac. Wczesniej co raz przeszlo mi przez mysl ale to byla chwila. Teraz wiem,ze jestem juz gotowa na to. W tym wieku czuje tam na dole "chcice"do poznania siebie. Mysle czy bedzie lepiej jak wydepiluje sie czy zostawic boberka? Czy wziasc ogorka i nalozyc prezerwatywe czy paluszkiem pierwsze. Przyznam sie,ze taka troche zboczona jestem bo mysle nawet o drugiej dziurce. Problem polega na tym ze doswiadczenia nie mam i za bardzo niewiem jak sie zabrac. Mysle,ze najwyzszy czas na to. Dodam,ze jestem dziewica i nie interesuje mnie seks na dzien dzisiejszy,bo za mloda jestem. Moze tak za 4-5 lat. Pozdrawiam i dziekuje za komentarze,podpowiedzi i kulture.

Gość gość
Proponuje poczytac na roznych forach jak to kobiety robia i ich pierwsze doswiadczenia.

Gość gość
weź coś owalnego i grubego ok 20-25cm.posmaruj mydłem. spr czy przyjemniej ci w jedna czy w obie dziurki.Ja tak robilam i gdy doszlo do pierwszego razu nic juz mnie nie bolało, byla sama rozkosz.

Gość gość
ja 13

Gość gośćMonikaPL
Hej! Zrobilam to! Jestem juz po mojej pierwszej a raczej po dwoch masturbacjach! Wzielam ogorka w prezerwatywie i jezdzilam sobie. Dostalam orgazmu ale tylko lechtaczkowego bo w muszelke troszke wkladalam,delikatnie. Do pupci tez chwile i powiem,ze podoba mi sie jak tak delikatnie to robilam. Dzis przed snem ogole brzoskwinke na zero.