Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu i bez seksu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Miesiaczke ostatnia rozpoczela sie 7 pazdziernika i trwala 8 dni. . Moje cykle wynosza od 28-35 dni a czasem zdarza sie 42 dni. Myslalam ze dostane teraz miesiaczke ale jednak jeszcze jej nie dostalam. Bola mnie piersi i jajniki i mam uczucie jak by zaraz mialo cos wylecic ze mnie. Jednak stresuje sie ze jej nadal nie mam :(. Co to moze byc ? Ostatnio kochalam sie z moim facetem na poczatku pazdziernika z zabezpieczniem oraz ze stosunkiem przerywanym. Nie wiem co teraz sie dzieje czy to przez stres czy moze ze od listopada zaczelam diete

Gość gość
Moim zdaniem nie masz się czego obawiać . Jak sama stwierdziłas masz nieregularne miesiączki . Stres również wpływa na samą miesiaczke . Może się spóźnić :) Wyluzuj , kup herbatkę z czarnej malwy która przyspiesza okres . Jeśli do tygodnia się nie pojawi to dla pewności zrób test

Gość gość
A ta herbatka z malwy pomaga ? Bo podobn wino tez :)

Gość gość
Bzyknij sie teraz i przyjdzie okres

Gość gość
Zeby bylo z kim ;)

Gość gość
Ja mam tak samo.6.10 ostatni okres,seks we wezesniu,test ujemny,meza nie ma od dwoch miesiecy.Ja to zwalam na odstawienie tabletej anty,bo sie rozlegulowalam.Ide we wtorek do gina to sie dowiem.

Gość gość
No wlasnie ja nie biore tabletek anty ale zabezpieczalismy sie zawsze i nie wiem co sie dzieje ;/ wkurzajace to jest