Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorna granica zarobkow lekarzy to powinno byc 12 tysiecy zlotych na reke

Polecane posty

Gość gość

i to dla najlepszych specjalistow a nie ze ktos dorabia w kilku szpitalach i zostaje milionerem to nie USA, zebysmy tu mieli kult pieniadza i dentystow jezdzacych Porsche lekarz ma sluzyc pacjentom, satysfakcje powinna dawac mu praca, pomoc pacjentom, przysluzenie sie spoleczenstwu, rozwoj naukowy zarobki powinny byc dobre, godziwe, ale bez szalenstw

Gość gość
b"lekarz powinien sluzyc pacjentom" To juz nie te czasy, teraz kazdy patrzy na kase. Nawet koles pd naprawiania pralek zyczy sobie 200 zl za samo stwierdzenie co w pralce jest nie tak, 15 minut roboty. Jak nie wierzysz to zadzwon sobie do serwisu whirlpool

Gość gość
serwis to moze byc zly przyklad, bo tam cena wynosi 200 zlotych ale koles moze miec placone na godzine 18 zlotych a reszta idzie do korporacji

Gość gość
Lekarz tez nie dostaje calej kwoty.

Gość gość
Ciekawe ze sie tak nie burzysz ze jakies prostaki po podstawowce ktore zaloza firme produkujaca powidla i dzemy dorabiaja sie milionow zatrudniajac ludzi za 1200 zl. Ale wyksztalcony lekarz ktory ratuje zycie zdrowie cie tak boli.

Gość gość
Ja będąc na praktykach w szpitalu widziałam jak "ratuje się życie", nie daj Boże znaleźć się w szpitalu!

Gość gość
"satysfakcje powinna dawac mu praca" Niech wszyscy w Polsce pracuja za satysfakcje, lacznie z przedsiebiorcami, to i lekarz bedzie za satysfakcję pracować.

Gość gość
gość dziś Ciekawe ze sie tak nie burzysz ze jakies prostaki po podstawowce ktore zaloza firme produkujaca powidla i dzemy dorabiaja sie milionow zatrudniajac ludzi za 1200 zl. Ale wyksztalcony lekarz ktory ratuje zycie zdrowie cie tak boli. Xxx To samo pomyslalam:)

Gość gość
satysfakcję powinna dawać mu praca a twoja matka jak gotuję satysfakcję na obiad i jak nią opłaca mieszkanie i prąd. Chętnie się dowiem

Gość gość
A tak nota bene , jako lekarz, to chcialbym chociaz te 4 tys zarabiac

Gość gość
od wyleczonego pacjenta powinno sie im placic tak jak płytkarzowi od metra. Jak se taki doktorek bedzie mial stalą pensje 12 tys to zdrowie pacjeta bedzie mu wisieć kole wentla, pobazgra na recepcie byle co i ma to w d***e:-P

Gość gość
od wyleczonego pacjenta powinno sie im placic tak jak płytkarzowi od metra. Jak se taki doktorek bedzie mial stalą pensje 12 tys to zdrowie pacjeta bedzie mu wisieć kole wentla, pobazgra na recepcie byle co i ma to w d widzisz tumanie....w takim wypadku kazdy lekarz bedzie chętnie leczył katar, a jak bedziesz miał wypadek to położą ciebie w kącie, bo szkoda roboty skoro i tak zdechniesz, a kasy za pracę nie będzie

Gość kobita aa 50 letnia
gość dziś ,autorze tematu ,lekarz jaki by nie był to pomaga ludziom . To co piszesz powinno dotyczyć aktorow,piosenkarzy ,dziennikarzy,celebrytow wszekiej maści. Papatrz na aktorow seriali w publicznej telewizji.Oni zarabiają wiele więcej niż niejeden lekarz specjalista który niejedno istnienie ludzkie uratował od choroby i przedwczesnej śmierci.

Gość gość
ty gupi huj tak robicie bylem w szpitalu przywiezli mnie posadzili na wozku za kotarom i osrali bylo to wnocy. Takich doktorow to ym k***a do smietnika wj**** smierdzielu. Sie palo roboty chyć i zarob a nie wiecznie wam k*****m malo pozatym siostra robi 30 lat za pielegniarke mam wyobrazenie o waszej pracy frajerze w d**e j****y!

Gość gość
To co piszesz powinno dotyczyć aktorow,piosenkarzy ,dziennikarzy,celebrytow wszekiej maści. Dokladnie

Gość gość
Moja rodzinna zarabia 12tys miesięcznie a jest współwłaścicielką tej pzychodni w której pzyjmuje. :O teraz pytanie jeśli lekarz roddzinny zaabia taką kasę to ile powinien dostawać np. chirurg który kroi człowieka na prawdę nie raz ratuje mu życie :O

Gość gość
ty gupi ch*j tak robicie bylem w szpitalu przywiezli mnie posadzili na wozku za kotarom i osrali bylo to wnocy. Takich doktorow to ym k***a do smietnika wj**** smierdzielu. Sie palo roboty chyć i zarob a nie wiecznie wam k*****m malo pozatym siostra robi 30 lat za pielegniarke mam wyobrazenie o waszej pracy frajerze w d**e j****y! Spadaj prymitywie za ta kotarke spowrotem:D

Gość gość
a po co ciebie ratować , jak taki prymityw z ciebie. Co ty wnosisz do społeczeństwa?

Gość gość
Znam tokarza (pracownik fizyczny po zawodówce), który dorobił się Porsche, oczywiście nie w Polsce :)

Gość gość
nowego Porsche prosto z salonu zapomniałem dodać :)

Gość gość
se poczytajcie ile spraw po sondach sie toczy, w tysiacach te cfoki nieumia leczyć(niemowie o wszystkich ) to poszlo na medycyne bo mozna zarobić a leczenie? jak cie taki baran wyleczy jak on umie syropek i polopiryne przepisać lub jakies gowno na calkiem cos innego

Gość gość
A ty umiesz chociaz pisac bez bledow?

Gość kobita aa 50 letnia
gość dziś ,prymitywny analfabeto "zawrzyj dziób",bo Twoje wypociny zwalają normalnych ludzi z nóg.

Gość gość
se poczytajcie ile spraw po sondach sie toczy, w tysiacach te cfoki nieumia leczyć(niemowie Powiedział co wiedział półanalfabeta, Jak nie masz 7 lat , albo nie chodzisz do szkoły specjalnej z lekcjami robienia szczotek...to niestety z twojej pisaniny wynika , że jesteś totalnym matołem i analfabetą. A myślałam, że czasy pańszczyźnianych chłopów minęły jakieś 150 lat temu