Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety są takie wstydliwe

Polecane posty

Gość gość
bo baba ma takie spaczone myslenie

Gość gość
akordeon 😘

Gość gość
A są takie wstydliwe ?

Gość gość
Ja mam opisany przez autora problem ale jest to spowodowane tym ze mam brzydkie ciało i wole oszczędzić tego widoku ludziom wokół. Na plaży tylko w sukience chodzę.

Gość acordeon
Każdy powinien robić to co uważa za stosowne,ale czasami ludzie przesadzają

Gość gość
Tez tak uważam. Jak również myślę ze nie każda kobieta może sobie pozwolić na pokazywanie ciała. I wszystko zależy od sytuacji i miejsca.

Gość gość
Co do ginekologa to zawsze idę do kobiety nie mam problemu bo bardziej profesjonalna zna anotomię nie z podręcznika lecz ze swego ciała. Są dużo lepsze w wiedzy o chorobach i narządach rodnych bo sama rodzila dwoje dzieci. A co do zdejmowania majtek przed obcym miałam problem gdy zapragnęłam seksu w trójkącie mąż delikatnie powoli mnie rozbierał przy kochanku który mnie miał rżnąć a po nim mąż. Przy drugim seksie grupowym już nie miaam problemu mieliśmy seks z wymianą partnerów.

Gość gość
18:41 A może w ich odczuciu to nie jest przesada ? Bo stad wiadomo kiedy jest a kiedy nie ? :) Kobiety już od dzieciństwa podlegają ocenie pod katem urody, porównywane są do koleżanek i to powoduje, ze niezbyt pewnie czuja sie w swoim ciele czy same z sobą. Poza tym są dużo bardziej samokrytyczne co widać po wpisie z 18:38 :(

Gość acordeon
Pisałem o przesadzie typu rozbieranie się przy mężu,seks w półmroku,albo w zupełnych ciemnościach,chodzenie na plaży w długich spodniach żeby nikt nie patrzył na tyłek to są odosobnione przypadki,ale są

Gość gość
Ja z 18.38 Nie pokazuje ludziom czegoś czego sama nie chciałabym oglądać. Mam lustro i wiem jak wyglądam. Jestem z tym pogodzona. Zle bym sie czuła np. W bikini na plaży.

Gość gość
Ja rozbieram się przy mężu przy przygaszonym świetle i chodzę w długiej sukience na plaży. Może gdybym zrobiła operacje plastyczne na cale ciało to bym się przestała wstydzić.

Gość acordeon
Nikt nikomu nie nakazuje żeby się rozbierać jak ktoś tego sobie nie życzy,ale czasami sytuacje są absurdalne

Gość gość
Ja mam małe cycki, dlatego nad morze nie jeżdżę, na basen nie chodzę. Faceta nie mam, żaden nie będzie mnie chciał. Dlatego tego wole nie pokazywać.

Gość 18nastka_2015
mi wstyd jest chodzić w spodenkach, a tym bardziej w sukienkach :o uważam tez że nawet nie powinnam takich rzeczy nosić gdyż ludzie po zobaczeniu mnie mieliby mdłości :o dlatego nawet nie mam takich rzeczy, wiem że na moje ciało wygladało by to źle

Gość gość
Polemizowałabym. Ja mam duże cyce ale są brzydkie jak jasna cholera.

Gość acordeon
A Ty myślisz,że każda kobieta ma idealne?Nie ma idealnych ludzi,a przez takie myślenie robisz sobie całe życie pod górkę

Gość gość
19.04 Mam dokladnie tak samo

Gość gość
19.06 Nie mowie o idealnych. Moje są po prostu obrzydliwe.

Gość gość
Pisałem o przesadzie typu rozbieranie się przy mężu A to źle, ze przy mężu :D uważam, ze rozbieranie sie z pominięciem męża byłoby przesadą :D Dobra nie czepiam sie literówek :p Ludzie są różni i mają prawo tacy być o ile nie krzywdzą innych :) 18:38 Nie jest tak zle, pewnie ostro przesadzasz a jeżeli jest zrób coś z tym ciało można modelować, poprawić i będzie ci z sobą dużo lepiej :)

Gość gość
Po paru latach cholernych diet i ćwiczeń mam dość...

Gość gość
19:13 Nie chce sie mądrzyć, ale jeżeli brak efektu to te diety i ćwiczenia są niewłaściwe. Dobrze jest dobrać dietę tak by muc ja stosować całe życie z okrzykiem " jem co lubię " :D a ćwiczenia to kwestia przyzwyczajenia organizmu do wysiłku a endorfinki są super :)

Gość acordeon
Może to wina tarczycy

Gość acordeon
Nie chce mi się wyjść do sklepu💤

Gość gość
Byłam u dietetyka wiec chyba byly dobre. Może mam taki organizm bo wszyscy w mojej rodzinie tak wyglądają

Gość gość
19:25 Nie poddawaj się, powalcz o siebie dla siebie :) zawsze można cos zmienić nie wierzę w konieczność powielania pokoleniowego. Może ci być trudniej, ale konsekwentnie pracując dasz radę :) acordeon pobiegnij będzie szybciej :p

Gość gość
majom grube d**y to sie wstydzoąm