Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za legalizacją seksu dla dziewcząt od 11 lat dla chłopców od 20

Polecane posty

Gość gość

Taki powinien być wyznacznik. Znam dużo 11 letnich dziewczyn które już są gotowe na to ale zabrania im prawo. Widać jak się malują, rosną im piersi i twardnieją sutki. Mogłyby już się kochać na legalu gdyby było inne prawo. Co wy na to

Gość gość
ja znam chłopców ktorzy juz kopulowali mając 10-11 lat 🖐️

Gość gość
Tak na serio? :D 11 latki jeszcze okresu nie dostaly, co one moga wiedziec o tym ;o Znam tylko 1 dziewczyne ktora okres dostala po raz pierwszy w wieku 11 lat, potem to juz 12-13 latki same, a znam nawet jedna co 15 lat ma i jeszcze nie miala miesiaczki, moim zdaniem skoro chlopak nie ma 18 i dziewczyna nie ma 15 to i tak powinni móc, co innego jak koleś ma 30 lat i sie bawi z 15 latka... Nie dość, że dziwnie wyglada to jeszcze zalatuje pedofilia, a skoro chlopak ma 16 lat, ona ma 14-15 i jest gotowa, to dlaczego mialby byc karany za pedofilie?

Gość gość
J******o pedofila mamy na kafe.

Gość gość
pewnie nie masz 11 letniej córki. Idioto.

Gość gość
Co za różnica ile facet ma lat? Jeśli prawo byłoby takie jak chce autor to kobieta 11letnia mogłaby uprawiać seks z 75 letnim chłopakiem.

Gość gość
Dlatego ja się nie zgadzam z tym, żeby 11 latki mogły uprawiać seksu. Chodziło mi, że głupotą jest, że chłopak któy ma 16 lat ma dziewczynę która ma 15 lat, jest gotowa, chce to zrobic, a potem on jest oskarzany o pedofilie

Gość gość
przede wszystkim nielegalny jest seks z kimś kto nie chce go uprawiać a został zmuszony :O fiutom starym sie we łbach p******i, dzieciaków im sie zachciało

Gość gośćWonPolszefikiWon
Kur...ja jepie. Po raz. Chlopak(dziecko) co ma 16 lat niepowinien miec dziewczyny,a dziewczyna(dziecko)co ma ponizej 16 lat i 16 lat nie powinna miec chlopaka bo sa dziecmi,bo 99% tych dziewczat w przeciagu 2msc da doopy,bo z 99% to 10% dziewczat zajdzie w niechciana ciaze,bo z 10% niechcianych ciaz tylko 1% urodzonych dzieci bedzie czulo milosc matczyna a reszta patologia i bieda! W tym wieku o edukacji powinno sie uczyc a rodzice powinni bardziej pilnowac swoje dzieci a nie popuszczac im bo one glupoty robia tylko. Nara popier/dolency.

Gość gość
Skoro dziewczyny chcą uprawiać seks to nie powinno im się tego zabraniać a Wam nic do tego z kim go uprawiają. O to walczyły sufrażystki i feministki! By kobiety miały wybór i MOGŁY!

Gość gość
Patologia, dorstające dziewczynki nie są stabilnie ekocjonalnie, ich psychika dopiero się kształtuje.. Idź się leczyć pedofilu

Gość gość
gość dziś stabilne czy nie mają do tego prawo. A tobie nic do tego jeśli prawo zezwala to mogą robić a prawo można zmienić.

Gość gość
11-latki to dzieci. A to że się malują i mysla o seksie to wina wychowania. Dziewczynka w tym wieku nie powinna myśleć o takich rzeczach. Tak zwana edukacja seksualna w szkołach tez jest temu winna. Do 18 w ogóle powinno być karalne współżycie. Dla mnie to nie do pojecia że większość 15-16- latek juz rozpoczęła współżycie. To nie jest normalne. One nawet nie maja pojecia o miłości, rodzinie itp. Potem jak taka zajdzie w ciążę to ma cale życie zj****e bo szkoły nie skończy, chłopak zwykle tez mlody ucieknie i zostanie albo samotna matka na zasiłku albo ze zj****a psychiką po aborcji.

Gość gość
gość dziś Piszesz tak bo jesteś zazdrosna nikt nie chce z tobą uprawiać miłości

Gość gość
Wyobraź sobie ze mam męża i bynajmniej nasze pożycie wygląda zadowalająco. Dla takich zbokow to pewnie juz jestem stara prukwa bo mam 25 lat. Jesteście nienormalni. Ale może zrozumiesz jak twoja 11-letnia córka powie " jestem w ciąży". Chociaż w sumie taki zwyrol jak ty kupiłby jej skrobaneczke bez mrugnięcia okiem.

Gość gość
Aha i rozpoczęłam współżycie świadomie w wieku 19 lat a nie jako dziecko bo koleżanki mówiły że to fajne

Gość gość
gość dziś Jesteś chora by nazywać kogoś kto walczy o prawa kobiet zwyrodnialcem.

Gość gość
Prawa kobiet? Dla 11- latek? A to dobre. Idiota z ciebie

Gość gość
Hehe,niezla spina tu jest. Prowo jak ..uj. Autorka wyzej ma racje.(ta od meza i co cnote w 19r. stracila) powinno byc od 18 roku dozwolony seksa. Ponizej mimo wygladu to dalej sa dziecmi. Pisalem wyzej ze 99% mlodych da doopy a 10% zajdzie w ciaze i bedzie z tego patologia. Ty sobie jep co chcesz ale jak cie zlapia to zycze ci w meczarniach bys zdychal uprzednio bedac wyjepany w doopsztala przez....? Psy? Nie,bys sie podniecal. Konia.kur/wa, konia!

Gość gość
11lat to jeszcze dzieci. za mlode.

Gość gość
Może jeszcze decydujcie za kogo mają wychodzić za mąż!