Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki krem anti age dla 25 latki?

Polecane posty

Gość gość

Cena nie gra roli. Ma spełniać zadanie- minimalizować ryzyko wystąpienia pierwszych zmarszczek i mieć porządny filtr uv.

Gość gość
szczerze? żaden, jak najmniej chemii bo wlasnie ten syf w kremach przyspiesza starzenie. I nie wierz w te bzdury i filtry, skora potrzebuje slonca wiec nie smaruj jej zadnymi chemikaliami "ochronnymi"

Gość gość
To popatrz na twarze kobiet, które przez całe życie są wystawione na działanie słońca (np. afrykanki pracujące w polu). Ja nie chcę tak wyglądać. Raczej jak zadbana paryżanka.

Gość gość
A popatrz na twarze kobiet smarujące się kremami, wcale nie wyglądają lepiej.

Gość gość
nie wyglądają? to ja chyba mam inne poczucie estetyki ;)

Gość gość
Nie, dajesz się nabierać tym po zbiegach chirurgii plastycznej.

Gość gość
ja w ogole nie używam kremow

Gość gość
To ja, autorka. Używałam do tej pory jako bazy pod makijaż zwykłego kremu garnier za 13 zł. Skończyłam niedawno 25 lat i wiem, że czas to zmienić. Najwyższy czas. W myśl zasady, że lepiej zapobiegać, niż leczyć. To może znajdzie się w końcu jakaś kobieta, która podzieli się ze mną swoimi sympatiami kosmetykowymi?

Gość gość
Przede wszystkim krem pod oczy, bo tu skóra najszybciej się starzeje ,polecam ten AA: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=55226 nie zrażaj się tym 40+, to nic nie znaczy. Podobno wiek na kremach to tylko chwyt marketingowy, a i przecież lepiej zapobiegać niż leczyć. Do twarzy używam emulsji Cetaphil, na razie mi wystarcza, najważniejsze to dobrze nawilżać, nie palić papierosów i wysypiać się.

Gość gość
Tu autorka: a propos AA- nie mam zaufania do polskich marek. Przepraszam, może to głupia generalizacja, ale mam wrażenie, że wszystkie kombinują na czym się da. A co sądzicie o Estee Lauder?

Gość gość
upppp

Gość gość
Mysle podobnie jak autorka. Brednie ktoś tu wypisuje, jak nie bedzesz dbać to skóra nie bedzie dobrze nawilżona i zmarch się szybko zrobią. Ja używam kremu nawilżającego z kwasem hialaluronowym z Clareny, dostępne na allegro. Vichy Idealia też jest świetna, mam 31 lat i działa:)

Gość gość
Smieszne jestescie. Wydajecie ciezka kase na kremy w ktorych skladniki aktywne,to sladowe ilosci mogac to kupic 3 razy taniej albo uzywajac kremu dla dzieci.

Gość gość
7.16 kremy dla dzieci są bardziej natłuszczjące, a tu trzeba konkretnego nawilżenia, ale składy kremów trzeba czytać. Ja miałam strasznie odwodnioną skróre i chodziłam na "drogie" zbiegi do tego dobry krem i teraz mam fajną skóre. Wczesniej używałam zwykłych kremów- prawie jak dla dzieci i nic to nie dawało... Jak się nie ma problemów z suchą cerę to możesz używać nawet Nivea ale jak jest problematyczna to trzeba wydać kase by dłużej cieszyć się młodością.

Gość Julia900
Zgodzę się, że już w tym wieku trzeba dbać o cerę. Niedawno odkryłam kremy firmy Farmona- zapowiadają się obiecująco. Ja obecnie stosuję serię Skin Aqua Intensive. Może Cię ta seria zainteresuje, bo jest dla kobiet w każdym wieku, a krem na dzień zawiera filtr UV. Możesz sobie poczytać o tych kosmetykach tutaj: http://farmona.pl/produkty/pielegnacja-twarzy/ tylko trzeba przełączyć na język polski na górze strony.