Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idioci głosujący na Korwina Mikke są żałośni i śmieszni, że wierzą temu mitomano

Polecane posty

Gość gość

wi i dają się złapać na jego tanie anegdotki naukowe, przypowieści i kłamstewka. Jak można dać się tak mamić i lecieć na takie byle co?

Gość gość
tylko kor/win!

Gość Myszka Mikke
nas nie interesują pokraczny analityku sceny politycznej przypowiastki i anegdotki tylko program gospodarczy a jak na razie w Polsce nie ma innego ugrupowania z takim programem jak KORWiN :-O A to że JKM jest jego prezesem niczego nie zmienia. Mam na komórce zdjęcie wyborcze i zaręczam ci że już niedługo będę sie tym chwalił przed takimi pajacami jak ty :-D

Gość gość
"W ośrodku dla uchodźców w Szwecji w miejscowości Krokom wykryto duży magazyn broni palnej. Zarówno policja jak i służby bezpieczeństwa skonfiskowały broń nie informując o incydencie lokalną społeczność ani media." X Ciekawe czy u nas są takie magazyny :o

Gość gość
Kurwin to debil w którego wierzą tylko gimbusy i garstka takich posrańców jak on sam dlatego jak zwykle niczym jaja bierze udział ale nie wchodzi

Gość gość
K00rwin przejebał jak zwykle,za mało popaprańców go popiera:-P

Gość Myszka Mikke
zobaczymy buraki jak ktoś zacznie sie bawić polskimi obligacjami, bilion długu + 3 biliony ukrytego to świetna baza dla cwaniaków spekulantów :) Jak zobaczycie puste konta bo banki spyerdolą z Polski z waszą kasą to przez dópsko dojdzie wreszcie do pustych łbów co to jest tabliczka mnożenia :-D

Gość gość
Nie pitol bzdur o obligacjach,bankach i tabliczce mnożenia-sam się doedukuj na dobry początek

Gość gość
O tak k***a przecież Janusz Korwin Zbawiciel ma receptę na wszystko

Gość Myszka Mikke
gość dziś Nie pitol bzdur o obligacjach,bankach i tabliczce mnożenia-sam się doedukuj na dobry początek x a z czego mam sie doedukować ćwoku na urzędzie? :-D z przewalania papierów i sprawozdawczości? :-D Mam ci tu wypocić artykuł o produkcji wycieraczek samochodowych i wzroście eksportu kalafiora? :-D

Gość gość
z całym szacunkiem-czym się fanatyku Mikke zajmujesz? nie za dużo czasu spędzasz na babskim forum?bierzesz leki na schizofrenię?jesteś nienormalny?ĆWOKU?

Gość gość
nie jestem tempym urzędasem jak ty, niech ci to wystarczy

Gość gość
za to jesteś nienormalnym,wulgarnym szczurem

Gość Myszka Mikke
:-D

Gość gość
Na Korwina głosują ludzie bardzo młodzi i uważam, że to bardzo dobrze, że młodzież wykazuje jakieś zainteresowanie sprawami polityki i gospodarki, a że robi to na początku nieco naiwnie i nieporadnie to akurat nic dziwnego. Nikt nie rodzi się z wyrobioną opinią i odpowiedzialny człowiek pracuje nad tym od młodości do starości. To tak, jakby nazywać idiotką dziewczynkę bawiącą się lalkami - a to tylko taki etap, jak dorośnie będzie się opiekować prawdziwym dzieckiem.

Gość gość
"tempym"-nic dodać ,nic ująć-yntelygent od K00rwina pełną gębą,biedny Mikke:-P💤

Gość Myszka Mikke
gość dziś "tempym"-nic dodać ,nic ująć-yntelygent od K00rwina pełną gębą,biedny Mikkejezyk.gifziewanie.gif x wiedziałem matole że sie doczepisz tego "tempego" :-D bo nic innego nie wydukasz oprócz formulek z telewizora :) A ten mędrzec powyżej co pyerdoli o dorastaniu też nie lepszy, wy wsioki siedzicie tylko na dópie przed telewizorem, najdalej gdzie byliście nołlify to sklep z grabiami w powiecie a wydaje wam sie że możecie roztaczać tu swoje mądrości z dópy :) dla informacji - mam 40+ lat, bylem 10 lat w zach Europie i znam dobrze 2 języki zachodnie

Gość gość
Porażające info:-P twój guru zna ponoć 7 języków obcych:-P na co czekasz? równaj do niego,drogie dziecko:-D:-D:-D

Gość Myszka Mikke
ok spróbuje ale pod warunkiem że poćwiczysz wreszcie podstawowe działania arytmetyczne, dodawanie, odejmowanie na początek :) ps. tabliczke mnożenia zostaw, to dla ciebie będzie za trudne :)

Gość gość
40+ a o umyśle 12 letniego dziecka,bywa...co to jest liczebnik,powiesz mi ,Mikke?:-D

Gość gość
a co ma niby k***in zrobić z rynkiem papierów wartościowych i bankami. nic nie zobi. nawet jak opodatkuje zyski bankierów to i tak ciebie to piertolnie po kieszeni:D nie wiem co on tam pitoli ostatnio bo nie słucham tych masońskich pedałów ale jedno jest pewne. ekonomia oparta o monetaryzm nie przewiduje możliwości wyjścia z długu publicznego inaczej niż nogami do przodu:D

Gość gość
nie wiem czy dobrze kombinuje ale prawdopodobnie k***in rzucił troche światła na to co nieuniknione przy okazji podrzucając "winnych" żebyście mogli później mieli na kogo kląć. ci goście są bezkarni. zwisa im czy będzie run na banki czy nie będzie. banda kretynów i tak kupi każde wytłumaczenie jakie im sie podsunie czy to przez k***ina czy innego spedalonego cwela

Gość gość
denerwuje mnie to, że na głupocie tłumu wyrosły takie potworki uważajace sie za bogów. w sumie nawet im sie nie dziwie. nawet bym ich z błędu nie wyprowadzał i sobie poczekał az sie sami utopia w gooofnie ale niestety uważaja wszystkich w tym mnie za swoją własność, którą będą topili w morzu jak statek zacznie iść na dno. a ja nie zamierzam tonąc szczególnie dla ratowania zycia jakims popiepertoleńcom genetycznym.

Gość gość
czyli podsumowując: jepac k***ina