Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w to że przyszłość można odczytać z kart tarota

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie w to że przyszłość można odczytać z kart tarota

Gość gość
Ja do niedawna korzystylam z uslug wrozek,nawet tu na forum.Jedna sypnela faktami z mojego zycia,o ktorych nie mogla wiedziec,co mnie zaskoczylo.Czy to,co mi powiedziala sie spelni,to sie jeszcze okaze.Ale przestalam korzystac z wrozb,bo pewnego razu cos mnie tknelo,nie wiem,takie przeczucie,ze powinnam sobie dac z tym spokoj i przestalam.Moze dobrze sie stalo.

Gość gość
gość dziś Która?

Gość gość
no nie o wróżkach z kafeterii to nawet nie ma co pisać hehe

Gość gość
Ta wrozka nie miala chyba zadnego pseudonimu,pisala jako gosc.Wrozyla tylko paru osobom.

Gość gość
Zajmowalam sie tarotem, wrozylam zarowno sobie jak i innym. W pewnym momencie jednak z tego zrezygnowalam, bo zauwazylam, ze za kazdym razem jak kladlam sobie karty to wszystko zaczelo mi sie sypac. Nie bede tego analizowac i wchodzic w szczegoly, ale gdy nagle zrobilam sobie przerwe to poprawila sie moja sytuacja. Uwazam, ze kazdy powinien sam kierowac wlasnym zyciem, uczyc sie na wlasnych bledach i z pokora znosic wypadki losowe, bo na pewne sprawy nie mamy wplywu. Nie warto tez tracic czasu na wrozby, bo one potrafia naprawde manipulowac i wplywac negatywnie na podswiadomosc. Najciekawsze jest jednak to, ze zwykle mowi sie o tarocie negatywnie w kontekscie wiary i religii, ale nie o jego negatywnym wplywie na psychike.