Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Jest mi słabo, nie mam sily, od wczoraj caly czas kreci mi sie w glowie. Staram się teraz o dziecko i mam pytanie czy tak mogą wyglądać objawy ciąży? Piersi tez mnie bola ale to u mnie norma przed miesiączka. Miesiączkę powinnam dostać w poniedziałek.

Gość gość
Moga choc nie musza tym bardziej jesli sie starasz musisz zaczekac do poniedzialku i zrobic test lub bete z krwi Ja np co okres mialam objawy jak na ciaze a gdy postanowilismy zrobic przerwe i na troche odpuscic zero jakich kolwiek objawow samopoczucie ok tylko miesiaczki brak a teraz 27 tydz rada nie stresuj sie bo stres utrudnia wszystko

Gość gość
Stresu to ja mam aż za dużo niestety dlatego boje sie ze nie wychodzi.

Gość gość
odpusc kochana odpusc i ciaza sie pojawi

Gość gość
Latwo powiedzieć.

Witam przyszłe mamusie ;) i na samym początku gratuleje ;) Wiem , ze wpisuje się na nie odpowiedni temat Ale nie mam za bardzo kogo sie poradzic a wizuta u gina dopiero 3 grudnia. Otóz w marcu tego roku odstawilam antykoncepcje i zaczelimy starania. Okres regularny . Ostatnio miesiączka była 30 września i trwała prawie tydzień( w zasadzie raz była a raz jej nie było ) A w tym miasiacu czekam i nic , brzuch nie boli i piersi tez nie . Dwa testy wyszły negatywne , czesto chodze do toalety i to nawet w nocy gdzie od bardzo dawna mi sie to juz nie zdarzało . Dwa dni temu dopadł mnie okropny ból w krzyżu i ogólnie czuje sie strasznie osłabiona i zmeczona, nie mam sił na nic ;( Czasem mnie mdli ale na tym sie konczy . Totalnie nie wiem co mam o tym myslec ;(( Chciałabym żeby to właśnie było to ale nie ma co sie specjalnie nakręcać

Gość gość
Paulinka skoro testy nie wyszly a do lekarza jeszcze troche czasu to sproboj zrobic bete z krwi to jedyne chyba by potwierdzic lub wykluczyc ciaze na tym etapie Zycze powodzenia