Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onamaproblem

ON MA CHYBA ROMANS

Polecane posty

Gość Onamaproblem

Witam. Właściwie to nie wiem już gdzie się zwrócić. Mam pewien problem. Chodzi o mojego chłopaka. Jestem z nim 4 lata, mieszkamy razem od ponad roku. Wszystko jest pięknie sprawy łóżkowe uczuciowe i w ogóle. Ostatnio musiałam pojechać na prawie dwa tygodnie do mamy bo zachorowala i musiałam jej pomoc i wgl. Cały czas jak byłam u niej chodziły za mną dziwne przeczucia, ból w klatce piersiowej. Zawsze jak tak mam to dzieje się coś złego w moim życiu. Wróciłam wczoraj do domu. Dzisiaj rano mój chłopak szykował się do pracy a za mną jak by jakiś głos chodził żeby wziąść jego telefon i zajrzeć w sms-y. Wiem, że to nie ładnie ale miałam już z nim raz pewne doświadczenie i wolę być ostrożniejsza. Patrzę a tam jakiś numer on pytał co u niej i w ogóle i czy mąż w domu a ona ze jest sama i usypia dziecko i potem napisał czy może zadzwonić a ona ze ok. A połączenia miał pokasowane. Oczywiście powiedział, że nie pisał z nią tylko ze to są stare wiadomości, które mu się pokazują jak wyciąga kartę czy coś takiego. Data 3 listopad jak pisali, ale roku nie było. On jeszcze mówił, że kiedyś jak ze mną nie był to był młody i głupi i się z nią spotykał. Ale tylko na kawę i ogólnie, ze pisali i dzwonili do siebie. Coo Ja mam o tym myśleć? ??? Byłam taka zła, ze gadalam z moją mamą i mama jak to mama wkurzyla się i chciała nr tel jej Ja podałam i zadzwoniła a ta się wypiera swojego imienia i że niby nie zna mojego chłopaka . Ale ma męża i dziecko. Tłumaczyła się ponoć długo. I jedyne co mi przyszło na myśl to billingi. Kazalam jemu przedstawić billingi i się okaże czy dzwonili do siebie. Jestem załamana. Na prawdę. Siedzę i placze od rana. Boję się, ze wyjdzie, ze on z tą lafirynda utrzymuje kontakt. . Nie wiem już co mam myśleć o tym. :(

Gość Onamaproblem
Proszę pomóżcie. :( nie wiem co mam robić: ( może ktoś z was miał podobnie?

Gość gość
Lafirynda???a Twoj chłopak to kto?biedne zniewolonezniewolone dziecko?? Jakie Wy baby jesteście głupie

Gość gość
Tak jak mówisz musisz wziąść billingi i zobaczyć czy utrzymuje z nią kontakt. Jak tak to raczej musicie się rozstać

Gość gość
spotkaj się z jej mężem,jemu pokaz bilingi także albo zamontuj kamerkę w miejscu gdzie przesiaduje lafiryndy są bezwstydne i namolne,działaj ostro