Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FioletowaSzminka

Spotkanie z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość FioletowaSzminka

Witajcie! Mam dość duży dylemat. Umówiłam się tydzień temu na randke z chłopcem za granicy. Dodam, że sama mieszkam za granicą w Skandynawii. Ja mam 22 lata on jest 2 lata starszy ode mnie. Było przemiło. Bardzo fajnie nam się rozmawiało. Wtedy umówiliśmy się też na następną, która powinna mieć miejsce w tą niedzielę. Powiedział, że napisze. No ale... nie napisał. Nie wytrzymalam i napisałam do niego w niedzielę (spotkaliśmy się w czwartek) i zapytałam po prostu:hej, co tam?:). Jednak on nic nie odpisał. Pamiętam, ze mówił, że jest bardzo zajęty i dużo pracuje. Poznaliśmy się przez aplikacje i wiem, że nie był dostępny przez ostatnie 2 dni. W pozostałe wchodził tylko w nocy ok.2 nad ranem. Nie wiem za bardzo co o tym myśleć. Wiem, jednak, że nigdy nie bylam nikim tak zafascynowana jak nim. Poza tym bardzo,bardzo chciałabym się z nim spotkać w tą niedzielę. Napisałabym, ale nie chcę żeby wyczuł jakąś desperacje albo żeby poczuł się osaczonym. Co doradzicie mi?

Gość gość
nie pytał cie o grupę krwi? może to handlarz nerkami i nie pasowałaś do zapotrzebowania. dla niego jesteś jak dla Polaka Rumunka, nie zapominaj o tym. Poza tym och, Skandynawia, 1/3 wody, 1/3 zieleni, 1/3 infrastruktury, super, no, chyba, że za miastem skała, głazy, las, siatka po obu stronach szosy :) i te łosie, setki tysięcy łosi :)

Gość gość
Ciezko cos powiedziec A jak czesty byl kontakt przed spotykiem? Wierzyc sie nie chce by czasu nie miec by odpisac na eska , nawet jak sie jest bardzo zapracowanym

Gość gość
hehe desperacja aż bije :D :D :D Pewnie nie jest tak zafascynowany jak ty :)

Gość gwoli wyjasnienia
Obym sie mylila ale odnosze wrazenie, ze facet nie jest toba na powaznie zainteresowany i nie chce robic ci zadnych nadziei. Pamietaj, ze czyny i zachowanie sie liczy, a nie slowa. A jego zachowanie jest dla mnie jednoznaczne. Mozesz mu napisac, ze wzielas jego slowa na powaznie (ze sie znowu spotkacie) i nie rozumiesz dlaczego cie nagle ignoruje...przeciez wystarczyloby napisac szczerze, ze zmienil zdanie. Jesli i na to nie zareaguje to daj sobie spokoj.

Gość gość
Ew napisac z zapytaniem o potwierzenie spotyku, ale rowniez mi sie wydaje iz nie jest zainteresowany , unikanie brak wiadomosci to mozna odczytac jako wystudzenie Twoich checi

Gość tjk
to raczej Ty jesteś obcokrajowcem ;), to raz, dwa, raczej pod każdą szerokością i długością geograficzną, facet, kiedy chce, ma czas dla kobiety, którą jest poważnie zainteresowany; wniosek - daj sobie spokój z tym tematem na kafe i w ogóle ;)