Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krawienie przy wspolzyciu zastanawiam sie czy wszystko jest ze mna ok

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i faceta, teoretycznie bardziej doswiadczonego w sprawach lozkowych bo i starszego ode mnie, ale jednak mamy problemy ze wspolzyciem. Zastanawiam sie czy ze mna jest wszystko ok skoro seks czesto mi sprawia bol ( czuje jakby dobijał do koncza) i czesto krwawie :O Jemu seks sprawia przyjemnosc, a mnie nie bo prawie zawse wiaze sie bolem. on stara sie byc delikatny, ale pod sam koniec juz tak tego nie kontroluje tylko jego ruchy sa szybsze bo jest mu dobrze ( a i tak nie wchodzi we mnie caly) i wtedy mnie ten seks boli.... Ma okolo 17 cm wiec jest dosc dobrze wyposażony, ale wolalabym zeby byl mniej ... Ale kurcze to normalny "rozmiar" wiec dlaczego mnie tak boli i krwawie? Ginekolog stwierdził, ze wszystko ze mna ok,tylko mam taka budowe,...A ja sie zastanawiam czy faktycznie jest ze mna ok

Gość gość
Nie powinnaś krwawić, idź do innego lekarza

Gość gość
Nadzerka do lekarza idz. Do ginekologa

Gość gość
W tym wieku ci/pa jest rozwinieta .Niech cie wiecej masuje,aby dobrze cię podniecić

Gość gość
Spokojnie, krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze. Przypuszczam że całkiem niedawno stracilas dziewictwo i jeżeli mam rację to właśnie to jest przyczyną krwawień. Przepraszam za wyrażenie ale jesteś jeszcze "ciasna w środku" i pod wpływem stosunku "rozciagasz się w srodku" stąd ten ból i krwawienie. Po jakimś czasie minie. Tak jak ktoś wyżej napisał Partner powinien bardziej skupić się na grze wstępnej, żeby Cię podniecic wtedy ból będzie mniejszy, albo zainwestujcie w żele intymne. Jeżeli natomiast myle się i nie są to Twoje pierwsze stosunki to w pierwszej kolejności zadbajcie o lepszą grę wstępną albo żele, a jeżeli nic to nie pomoże i dalej będziesz czuć ból i krwawić to zmien ginekoloiga. Niech zrobi Ci cytologie i USG. Na zapas się przejmuj. Tak jak napisalam wyżej krwawienie nie zawsze oznacza najgorsze.

Gość gość
Na zapas się NIE przejmuj. Miało być

Gość gość
Ja krwawie przy ostrzejszej penetracji od tyłu.. Czy to może być nadżerka?

Gość gość
"Przyczyną krwawień może być stan zapalny szyjki macicy, jak również kanału szyjki macicy - warto wykonać badanie kolposkopowe. Mam nadzieję że badanie cytologiczne zostało wykonane przyt zastosowaniu specjalnych szczoteczek do pobierania wymazów. W niektórych przypadkach krwawienia takie mogą być spowodowane przyjmowanym lekiem antykoncepcyjnym." ze strony http://www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/przyczyny-krwawienia-podczas-stosunku/489/1/

Gość gość
I jeszcze to "Drobne krwawienie po stosunku może wynikać ze zbyt słabego nawilżenia pochwy, co sprzyja zranieniom. Zastosowanie preparatu nawilżającego (lubrykantu) powinno rozwiązać problem. Krwawienia, które pojawiają się po stosunku często lub zawsze wymagają koniecznie konsultacji z lekarzem. Mogą bowiem być symptomem infekcji narządów rodnych lub choroby wenerycznej, świadczyć o istnieniu nadżerki, polipów szyjki macicy a nawet nowotworu. Krwawienia po stosunku są też objawem chlamydiozy czyli zakażenia bakteria Chlamydia trachomatis." http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/sygnaly-ciala/plamienie-z-pochwy-jakie-moga-byc-przyczyny-plamienia-z-pochwy_39733.html

Gość gość
Czy ten lekarz pobral wymaz cytologiczny i wykonal usg dopochwowe? Jesli nie, idz ponownie do ginekologa. Tylko wybierz lepszego ;)