Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylou4567

powazne 5,5 msc niemowle

Polecane posty

Gość marylou4567

Czy to normalne ze 5,5 msc niemowle jest powazne i rzadko sie smieje? W glos zasmial sie moze ze 4 razy. Podczas zabawy sam z soba piszczy, krzyczy. Gluzy. Zawsze odpowiada usmiechem na usmiech - przynajmniej moj. Czasem jak nachyle sie nad nim usmiecha sie pierwszy. slucha kiedy mowie. Lubi sie przytulac. Ale w obcym miejscu jest zdziwiony. Nie jest niczym zainteresowany, 'rozdziawia' buzie i tyle. Czasem placze na widok obcych ludzi. Lekarka wysmiala moje obawy bo akurat wyjatkowo na wizycie zaczal glosno gaworzyc. A ja pamietam corke siostry ktora glosno sie zasmiewala, byla bardzo zywa, pogodna, takie zywe srebro. Spala co 1,5h bo byla tak wymeczona aktywnoscia. Moj jak sie czyms zajmie to spokojnie sie bawi, obserwuje i spi co 3h. Nie turla sie jeszcze, aktywne podpor na brzuchu od 3 tyg. ... co o tym myslicie? :( Ps. Wybieramy siedo neurologa ale chetnie wyslucham opinii doswiadczonych mam.

Gość gość
mój jest w tym samym wieku, w głos śmieje się wtedy, kiedy go coś rozbawi- zabawa z nami, z psem, czasami tez z poważną miną wgapia się w okno za którym szumi drzewo albo bawi się jakas zabawką. W obcych miejscach, czy z obcymi ludzmi jest różnie- czasem się śmieje momentalnie, a czasami obserwuje zdziwiony. Moim zdaniem Twoje dziecko jest jak najbardziej normalne, to jest mały człowiek, Ty tez nie śmiejesz się w głos non stop

Gość gość
Dzieci, nawet tak małe mają różne temperamenty, charaktery. Mój w tym wieku też się nie śmiał za dużo. Teraz ma 2 lata i jest bardzo bystry, dużo się śmieje, ale potrafi się też skupić.Jak patrzę na stare filmiki, to mimika, wiele gestów mu zostało.