Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta

Polecane posty

Gość gość

Witam zrobiłam dziś betę 19 dni od zbliżenia wyszła 0,13. Nie doszło do stosunku tylko do ocierania się narządami(nie doszło do penetracji ani kontaktu z nasieniem, jestem dziewicą) 4 testy z moczu po 13,14,17 i 18 dniach od zbliżenia były negatywne . Dostałam miesiączkę tydzień po spodziewanym terminie ale jest mniej obfita niż zwykle

Gość gość
tak, jesteś w ciąży, wszystko na to wskazuje

Gość gość
Spokojnie, w ciąży na pewno nie jesteś. Jeśli nie ma wytrysku, ciąży też nie ma. Miesiączka była mniej obfita że względu na stres. Jeżeli nie planujesz jeszcze dziecka to warto pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu. Porozmawiaj że swoim ginekologiem jakia forma antykoncepcji będzie najlepsza dla Ciebie. Nie stresuj się już to na pewno nie ciąża, życzę Ci spokojnego dnia. Pozdrawiam cieplutko :-)

Gość gość
Gość 14:17 Matka oby więcej takich forumowiczów. Wiesz to był mój pierwszy i jak na tą chwilę ostatni raz... rozmawiałam z ginekologiem i również mówił że ciąży nie ma

Gość gość
Co to znaczy wytrysku w srodku nie ma to ciazy nie ma ???!!!! Co to za zaciemnienie !

Gość gość
Ale teraz nie rozumiem o co chodzi? Penetracji i wytrysku nie było ale była możliwość kontaktu z plynem ejakulacyjny w którym mogą znajdować się plemniki