Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carlaszafa

usługa stylistki pomoc w doborze ubrań

Polecane posty

Gość carlaszafa

Witam mam na imię Karolina chętnie pomogę Ci przeistoczyć się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabedzia przeczytaj moje ogłoszenie zajmie to zaledwie chwilkę.Posiadasz tonę szmatek a tak naprawde kompletujesz i ubierasz się według siebie bez gustu ,bez klasy , wiesz ,że popelniasz modowe wpadki a sama nie postrafisz sobie z tym poradzic a może twoja szafa Cie przytłacza jest czymś czego tak naprawde sama nie potrafisz udzwignąć ? i tutaj z pomocą przychodzę JA! panna Karolina ze swierzym okiem patrzę na Ciebie obiektywnie nie jak koleżanka,mama,babcia pani w sklepie która chce na siłę wcisnąć towar .Podam Ci reguły jakie powinnaś stosować przy wyborze rzeczy dla siebie a wszytsko bez zbednych spotkań i wychodzenia z domu nasz kontak odbywa się drogą mailowa czytasz moje sugestie kiedy masz wolny czas w pracy , wieczorem przez snem . Moja usługa jest odpłatna ale nie martw się zanim zaczniemy nasz „kurs” który potrfa od 7 do 31 dni w zależności od twojego stopnia zadowolenia i zainteresowania ustalimy kwotę satysfakcjonującą obie strony . Poświęce maksymalną ilość czasu twojej osobie (a mam go bardzo duzo)aby doprowadzić Cie do modowej perfekcji . JESTES ZAINTERESOWANA NAPISZ WIADOMOSC carlanowaszafa@wp.pl

Gość gość
nie wiem czy moja szafa jest taka beznadziejna faktycznie moze potrzebuje kogos kto mnie otrzasnie chyba sie kurcze skusze a co tam raz sie zyje . a wy co o tym myslicie ?

Gość gość
sama nie wiem ja bym sie chyba nie odwazyła