Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż powiedział że ode mnie śmierdzi

Polecane posty

Gość gość

Dbam o higienę, wiadomo że rano, po nocy człowiek nie jest pierwszej świeżości, dziś po przebudzeniu chcialam się do niego przytulić, to się odsunął, zapytałam czemu tak zrobił, to powiedział, że mi śmierdzi z buzi i spod pach. Jemu też nie pachnie z rana, a jednak nigdy bym nie powiedziala tego, rozpłakałam się i jest mi bardzo smutno :(

Gość gość
nie rób tragedii, ja nie raz mojemu powiedziałam, żeby umył zęby, i też nie raz usłyszałam podobne rzeczy. Nie jesteśmy brudasami, ale wiadomo,że w pewnych okolicznościach po pewnych potrawach jest różnie. Wolę, żeby mi mąż to powiedział niż ktoś obcy wyczuł i ocenił.

Gość gość
To idź umyj zeby może faktycznie masz jakiś problem albo ząb ci sie psuje co jeszcze potęguje przykry zapach.

Gość gość
Użyj przynajmniej co drugi dzien antyperspirantu, odwiedź dentystę, a jesli zęby masz wyleczone, to częściej korzystaj z płynów do jamy ustnej, zastanów się co jesz (bo czasem przykry zapach z buzi pochodzi aż z żołądka) i tyle. Mąż byl niedelikatny, mógłby to inaczej w słowa ująć, ale moze i dobrze, ze mówi co mu przeszkadza, zamiast nic nie mowic, za to zbliżeń unikać. Wtedy dopiero byloby ci przykro, a nie wiedziałabyś skąd ta niechęć sie bierze i może gorsze myśli, by cie nachodzily