Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyzni około 30tki nadal nie mają kasy??

Polecane posty

Gość gość

Na randki, czasem roszczą sobie by kobieta płaciła za siebie?czy to lenistwo i brak pracy? nieudolność życiowa? skąpstwo? przecież w tym wieku facet powinien mieć kasę, mieszkanie, samochód :(:(:(:(

Gość gość
Jest równouprawnienie więc w czym problem. Ps. Jestem kobietą.

Gość gość
Swieta prawda ! Ale po co sie ma taki delikwent starac lepiej wyciagnac od rodzicow badz kobiet.

Gość PanGag55
rano na godzinę szóstą jedzie zdezelowanym Golfem do pracy, czyli na budowę, wskakuje na rusztowanie i wykonuje ocieplenie budynku pracując na 9 piętrze wieżowca, kończy pracę wieczorem , wraca zmarznięty do kontenerowca i pada na wyro nieżywy ze zmęczony , w sobotę po południu dowiaduje się że pieniędzy za tydzień pracy nie dostanie

Gość gość
Nieudolność życiowa. Kobiety teraz radzą sobie o wiele lepiej, śmieszne to trochę :D Jak jeszcze byłam sama, chodziłam na randki z facetami 27-30 lat i słyszałam, że zarabiają 2.5 tyś. mieszkają u rodziców i jeszcze prawa jazdy nie mają to czułam mega zażenowanie. Jak tu spotykać się z facetem, który zarabia mniej i jeszcze go wozić, to jakiś kabaret :D Człowiek nie wymaga cudów przecież.

Gość PanGag55
zrozum - pracodawcy nie płacą na czas albo wcale nie płacą, zrobił robotę, wykonał dzieło a komornik puka do drzwi i zabiera wywrotkę albo koparkę !

Gość gość
Skoro równouprawnienie:)czyli faceci się cofają w rozwoju a kobiety idą do przodu,pracując i mając pieniądze na "rzeczy" za które od dawien dawna płacili faceci???????? nie wstyd wam?

Gość gość
Facet bez kasy jest jak wrzód na du/pie!!!!!!!!!!

Gość gość
Lewica wywalczyła równouprawnienie i git!

Gość gość
Na szczęście facet może kasę zarobić,kobieta brzydkiego ryja nie zmieni :-)

Gość gość
Nie nie to zwykli lenie którzy zasłaniają się ciężkimi czasami. A są jednak wyjątki którzy mają głowę na karku. Ale im się chce mieć kase, pracować i nie pasożytować

Gość B__________O
"Dlaczego mężczyzni około 30tki nadal nie mają kasy??" - Bo chodzą z polkami (pasożytami). Single mają kasę.

Gość gość
Może zarobić...to dlaczego tego nie robi?Kobieta swój brzydki ryj może poprawić za twoją zapracowaną kasę:):)

Gość gość
dzisiejsi 30latkowie są po prostu nie zaradni, w większości za sprawą swoich matek, które ich niańczą az do wyprowadzki. Mój ojciec kiedy miał 30 lat to jak miałam 6 lat, miał mieszkanie, prace tylko w sklepach nic nie było. Ale zaradny był nie to co moi koledzy w tym wieku. Żal

Gość gość
Ja myślę, że Ci wolni w okolicach 30-stki nie mają kasy, bo albo przepierdzielają na głupoty, albo nie ma kto ich motywować do działania. Ci żonaci mają więcej, bardziej się starają, bo żona wymaga, bo kredyt, bo dzieci, bo mieszkanie trzeba kupić. A taki samotny siedzi u mamusi, pracuje za "tysionc pincet", na skromne wydatki mu wystarczy (do rachunków oczywiście się nie dokłada) i później zdziwiony, że żadna go nie chce, bo nawet auta nie ma...

Gość gość
Ja też nie mam samochodu i nie dlatego, że mnie nie stać. Po prostu nienawidzę samochodów i tych morderców na drogach. Po 4 latach sprzedałem motor, bo jeszcze życie mi miłe.

Gość gość
gość dziś Na szczęście facet może kasę zarobić,kobieta brzydkiego ryja nie zmieni usmiech.gif x Oj kochany, kobitka jak ma kasę, to z brzydkiego kaczątka przemienia się w łabędzia, jak w bajce... wystarczy dobry ciuch, makijaż, chirurg i zmiast paszteta jest laseczka z playboya :P A facet owszem może kasę zarobić, ale jak nie chce, bo np. jest leniem wrodzonym, bez ambicji, to żadna siła go nie zmieni...

Gość gość
A jak będziesz miał dziecko i będziesz musiał je odebrać z przedszkola i będziesz miał na to 20 min, albo będzie trzeba zawieźć na zajęcia dodatkowe itp., to pojedziesz komunikacją miejską? Powodzenia.

Gość gość
PanGag55 dziś rano na godzinę szóstą jedzie zdezelowanym Golfem do pracy, czyli na budowę, wskakuje na rusztowanie i wykonuje ocieplenie budynku pracując na 9 piętrze wieżowca, kończy pracę wieczorem , wraca zmarznięty do kontenerowca i pada na wyro nieżywy ze zmęczony , w sobotę po południu dowiaduje się że pieniędzy za tydzień pracy nie dostanie x W życiu bym nie chciała faceta budowlańca. Byłam raz z jednym takim. Przystojny owszem, nie powiem. Na początku nawet w miarę się zachowywał, chyba się hamował. Ale później wyszło szydło z worka. Był chamski, dużo przeklinał, pił piwo prawie codziennie, Nie chodziliśmy do kina, na koncerty itp., jedynie spotkać się ze znajomymi (najlepiej jego) na popijawę, albo jeszcze lepiej on sam wychodził z kolegami. Jego koledzy tacy sami. Wulgarnie i prostacko wyrażali się o dziewczynach, podrywali w chamski sposób. Ciągle narzekali, że szef mało im płaci, wyzywali go od złodziei, ale żeby poszukać pracy innej to już nie, podnieść kwalifikacje też nie. Nigdy więcej takiego faceta.

Gość gość
To nie zwracajcie uwagi na takich uwagi i po problemie. Ja zarabiam mało, ale starcza mi na dzifki i nie interesuje mnie związek, więc olewam kobiety, nawet jak się do mnie do stawiają i po kłopocie :-)

Gość gość
Dokladnie moj brat cioteczny jest lekarzem ma 31 lat mieszka ze starymi i chodzi ma d****** Z tego co wiem to 8 tys zarabia wiec nie tak malo jak na pl warunki. Pytalem sie go kiedys czemu nie chce zwyklej laski powiedzial ze to sie nie oplaca. Lepiej wziasc laske na pare godzin co pare dni i wyjdzie taniej.

Gość gość
Tylko niech się dobrze zabezpiecza, bo jak HiV-a złapie, to niestety tego nie wyleczy...

Gość gość
gość dziś Na szczęście facet może kasę zarobić,kobieta brzydkiego ryja nie zmieni usmiech.gif xxx MISTRZ!!!!! Szacun i ukłony

Gość To ja miszcz
Do 18:42 Co ci dadzą kosmetyki,makijaż i ciuchy jak obudzisz się paszczurem,każdy facet to zobaczy i s*******i bo tak podobno jest :-)

Gość gość
B__________O dziś "Dlaczego mężczyzni około 30tki nadal nie mają kasy??" - Bo chodzą z polkami (pasożytami). Single mają kasę. >>>> Święta prawda

Gość gość
Dlaczego mężczyzni około 30tki nadal nie mają kasy? Bo Was nie chcą. BRAWO JA!

Gość gość
gdyby faceci się malowali byliby ładniejsi, a tak nie ma w czym wybierać same paszczury w dodatku bez kasy.