Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HibernatusCzyCo

Co jeszcze pozostało wstrętne?

Polecane posty

Gość HibernatusCzyCo

Nie jestem bełkocącym, trzęsącym się starcem. Młodszych ode mnie uczę posługiwania się nowoczesną techniką. Jednak pamiętam rzeczy, które nie tak dawno budziły wstręt, skłaniały do torsji, a stały się normalnymi i mają fanów choćby na tym forum. Krytycy ich będą tutaj zjechani jak bure suki. Zastanawiałem się: co jeszcze, na razie pozostało takiego, co jest POWSZECHNIE uznane za wstrętne? Może mam kiepską wyobraźnię, bo przyszło mi do głowy tylko smarkanie komuś na twarz z ewentualnym połykaniem gilów przez obsmarkanego. A może się mylę, może się znajdą fani i tego? A jeśli nie, to spróbujmy oszacować, kiedy i na to przyjdzie czas. Dotychczasowa dynamika destrukcji wstrętu skłania do domniemania, że chyba niedługo. A może Ktoś z Was przypomni sobie jakieś inne nietknięte enklawy wstrętu? Chodzi mi o zachowanie ich w muzeum. Ja sam chyba jestem eksponatem, bo strach mnie przejmuje przed wykrztuszeniem zjawisk napawających mnie obrzydzeniem. Boję się pogardy i wyśmiewania przez Nowoczesnych Światłych Postępowców. PS Ale doprawdy urozmaicone figle w łóżku uwielbiam.

Gość gość
Nie bój się człowieku. Ja sama w strachu ;) Prawda jest niestety niesmaczna, chociaż sądzę, że przesadzasz . Jest mnóstwo rzeczy, o których tu czytam czasami, a które wzbudzają moje szczere zdziwienie i nigdy nie zgodziłabym się na ich praktykowanie, co nie znaczy, że moja sypialnia przypomina mauzoleum Lenina, bo wcale, że nie ;)