Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już na pierwszej randce pytam się , czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Jak nie to wstaje od stołu i po prostu wychodzę, bez słowa. I zostawiam tą puszczalską z rachunkiem do płacenia, a nadmienię, że byle czego nigdy nie zamawiam... Sory, ale z ku/rwami nie chę mieć nic wspólnego

Gość gość
starałeś się zabłysnąć przed surową kafeteryjną społecznością, nie udało się, 1/10 za dobre chęci 💤

Gość gość
Tę! Tę, tę, tę! Żadną "tą"!

Gość gość
To dobrze że pytasz ,dziewczyny mają czas żeby uciec zanim to się rozwinie.

Gość gość
U mnie pierwsza randka to minimum ,,ślimak" plus ,,macanko".Tak musi być.

Gość gość
I zapomniałem dodać, że w ten sposób jadam co weekend wykwintne obiady i kolacje, bo żadna nie była jeszcze DZIEWICĄ. Chyba będę musiał poddać się operacji żołądka, miał ktoś podobnie ?? :D:D

Gość gość
Tu autor gość dziś Pani/e Miodek, dziękuję za lekcję :D 18:13 Co ma się rozwinąć , motyl ??

Gość gość
Czyli, że najpierw się opychasz, a później pytasz?:-D a

Gość gość
Sądzę, że kłamiesz (jasne, że kłamiesz, ale będę uprzejma ;) ). Większość kobiet po pytaniu o dziewictwo przy stole najprawdopodobniej dałaby ci w twarz albo zamilkłaby ze zgrozą i oburzeniem. Większość także nie pozwoliłaby ci opuścić stołu bez uiszczenia rachunku po połowie albo po owej mało prawdopodobnej kolacji zemściłaby się w przykry sposób. Wnioskując też po fakcie, że na kafeterię najczęściej wchodzą młodzi mężczyźni, którzy nigdy nie doświadczyli stosunku płciowego, mam prawo podejrzewać, że należysz do owej większości. Dziękuję za uwagę. :)

Gość gość
gość dziś Dokładnie, taki znalazłem sposób na życie. Tylko, że mam przez ten sposób 10 kg nadwagi i strasznie urusł mi brzuch i trzeci podbródek :) Jaki z tego morał ?? że wszystkie dziewczyny to... dokończcie same :D

Gość gość
gość dziś A ty co k***isz i nie trzymasz cnoty? jak jesteś w zwiazku nie masz obowiazku uprawiać seksu bo to nie nic wspólnego z miłością

Gość gość
18:25 Seks może i nie musi mieć nic wspólnego z miłością. Jest to najbardziej naturalna rzecz pod słońcem, jesteśmy do niej stworzeni, rozmnażanie się, ewolucja i przekazywanie informacji genetycznej to sens naszego życia. Nie ma nic lepszego aniżeli dwoje ludzi, którzy siebie pragną i oboje wyrażają na to zgodę, niezależnie od miłości, choć miłość potęguje wrażenia. :)

Gość gość
Jakbyś mnie spytał, to dostałbyś w ryj i sama bym wyszła, zostawiając ciebie z rachunkiem.

Gość gość
do rozmnażania a nie zaspakajania swoich potrzeb! uburzenie kobiet wynika, że nie potrafia trzymać cnoty tylko sie stukaja, sypiaja z wieloma facetami w zwiazku twierdzasc sie szanuja! oddaja sie seksualnie za szybko jak zwierzeta j****e

Gość gość
Czekanie z rozpoczęciem życia erotycznego po ślubie wiąże się na ogół z wychowaniem w duchu chrześcijaństwa, przynajmniej w tym kraju. W duchu chrześcijaństwa jest również miłość dla bliźniego i wroga, a na pewno szacunek dla innych religii i kultur.

Gość gość
"strasznie urusł mi brzuch" Jaki z tego morał ?? " x urÓsł, Morał taki, że kiepsko znasz także zasady ortografii, bo wcześniej była użyta niepoprawna forma gramatyczna, miernoto kafeteryjna :P

Gość gość
18:33 Idąc tym tokiem rozumowania, mężczyźni także nie powinni uprawiać seksu z powodu przyjemności, mimo że im to faktycznie większą przyjemność sprawia, bo mają bardziej wrażliwe penisy od pochew. Mam rację? Mężczyznom także należy odbierać przyjemność, bo za wcześnie się oddają i nie szanują swych ciał. :)

Gość gość
Marzysz! Pewnie jestes glodny :-)

Gość gość
gość dziś Zadam pytanie dlaczego wy się tłumaczycie, że jak jestem w związku i uprawiam seks z wieloma to sie szanuje? a co jak kobieta bedzie ze 100 facetami po 25dni z kazdnym w zwiazku i uprawiała seks?

Gość gość
tak więc ... nigdy z tobą nie będę

Gość gość
Odpowiem na pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje odnośnie szacunku mężczyzn do ich własnych ciał. Uczciwa wymiana myśli. :)

Gość gość
Tu autor Proszę wszystkich o uwagę. Co ciekawe, temat wzbudził duże zainteresowanie, w krótkim czasie, a dlaczego ? Już odpowiadam... Moim zdaniem, brak dziewictwa jest kompleksem u kobiet i ich wrażliwym punktem, część z nich w głębi swojej duszy ma świadomość tego, że już nigdy nie będą mogły powtórzyć tego pierwszego razu w sposób w jaki chciały by to tak na prawdę zrobić. W jaki sposób straciłyście dziewictwo, wy same wiecie najlepiej...

Gość gość
walczy piz/da by żaden się w niej nigdy nie zakochał

Gość gość
gość dziś to co napisałem to tez tyczy mężczyzn

Gość gość
gość dziś o jezu jedna literka i wielkie halo :/

Gość gość
18:42 W jakiejś części kobiet możliwe, że tkwi taki kompleks, ale po najczęściej pojawiających się postach ze strony damskiej części forum wnioskuję co innego. Brak dziewictwa nie jest kompleksem, raczej zaletą dla tych, które potrafią czerpać z seksu przyjemność. Ja np. definitywnie nie chciałabym przeżywać pierwszego razu po raz kolejny, z nikim, w żaden sposób. Przeżywam za to z przyjemnością wtajemniczenie z moim chłopakiem i boli mnie jedynie nazywanie mnie "prostytutką" z tego powodu.. :)

Gość gość
znajdz sobie mln razy inteligentniejszą

Gość gość
18:42 prawie każde prowo budzi zainteresowanie, czy będzie jakieś oryginalne czy oklepane jak zwykle niestety, to drugie, pseudoznawco duszy kobiecej :P

Gość gość
Tą, TA, TĄ ku/rwa !!! obie formy są dopuszczalne mam w dupię tę

Gość gość
18:44 Spróbujmy może podejść do tego z innej strony, dobrze? Odpowiem ci pytaniem na pytanie i mam nadzieję, że na nie odpowiesz. Dlaczego twoim zdaniem wielu partnerów albo wiele partnerek w życiu kobiety i mężczyzny to zła rzecz i nieszanowanie się?