Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już na pierwszej randce pytam się , czy jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Największy błąd robicie, że nie potraficie sie wstrzymać tylko od razu wskakujecie mezczyzni do łózka po 1miesiacu związku a potem płacz ze mezczyzni to dupki i *****cze bardzo śmieszne

Gość gość
Autorze, ort to ort, widać, że brak znajomości poprawnego pisania jest twoim kompleksem i twoim wrażliwym punktem i w głębi swojej duszy masz świadomość tego, że się kompromitujesz publicznie...

Gość gość
gość dziś Bo kojarzy mi sie z k****eniem to po pierwsze a po drugie zazwyczaj takie zwiazku w małżenstwie kończą się zdradami w 75% przypadkach

Gość gość
gość dziś Tu auto Już odpowiadam. Po pierwsz primo Napisałaś że" wiele partnerek w życiu kobiety i mężczyzny to zła rzecz " Jak wiadomo, facet mający wiele partnerek jest maczo, jest postrzegany jako jurny ogier. Natomiast kobieta mająca wielu partnerów jest postrzegana jako dz/iwka. Tak więc, rzecz dotyczy tylko kobiet. Facet może mieć wiele, partnerek, a kobieta nie. Teraz ja pytam, skąd się to wzięło, wiesz ? bo ja wiem...

Gość gość
gość dziś Kolejny miodek ? Proszę o wybaczenie skończyłem tylko chilwkę :D

Gość gość
Mezczyzni was widza jako worek na sperme

Gość gość
18:51, Jest więc jakiś punkt zaczepienia. Prostytucja jednak to akt oddania się komuś nie dlatego, że tego chcesz, tylko dlatego, że to klient/ka i on/a płaci. Twoje skojarzenie nie jest więc do końca słuszne. Nie ma tutaj poniżającego stosunku klienta z usługodawczynią. :) Istnieją małżeństwa, które przetrwały zdradę albo praktykują wzajemne "zdrady". :) Sądzisz, że dziewictwo twojej partnerki gwarantuje ci jej wierność?

Gość gość
gość dziś Mezczyzni was widza jako worek na sperme A kobiety facetów jako worek z pieniędzmi buhaha

Gość gość
gość dziś Badania naukowe wskazują, że kobiety trzymając dziewictwo aż do ślubu zwieksza przetrwanie związku aż o 80%. A ty dziewczyno nie widzisz, że facet widzi ciebie jako worek na spermę? spróbuj mu nie dac na 3miesiące to zobaczysz jaki z niego kochaniutki facet

Gość gość
18:57 Wiem, że jest takie społeczne przekonanie, nie żyję w jaskini. ;) Odnoszę się jednak do przekonania adwersarza, że wielu partnerów w życiu obu płci to zła rzecz. :) I mogę się jedynie domyślać, dlaczego jest przekonanie, że mężczyzna to maczo, a kobieta kurtyzaną. Dlaczego tak jest, twoim zdaniem?

Gość gość
Odpowiedz na to? gość dziś Największy błąd robicie, że nie potraficie sie wstrzymać tylko od razu wskakujecie mezczyzni do łózka po 1miesiacu związku a potem płacz ze mezczyzni to dupki i *****cze bardzo śmieszne

Gość gość
19:03 Nie mam złudzeń, istnieje spore prawdopodobieństwo, że poszukałby owocu gdzie indziej. Jeżeli nastąpiłaby sytuacja, że musiałabym się wstrzymać z życiem seksualnym, to zaproponowałabym rozstanie - uczciwie i jasno. Jeżeli sprzeciwiłby się temu, to musielibyśmy po prostu uzgodnić inne formy współżycia, wyłączając jednak seks analny, bo tego nie praktykuję. :) Owe badania są najczęściej przeprowadzane wśród par wychowanych w duchu chrześcijańskim, kościół zaś ma tendencję do przerysowania sytuacji. Czy jesteś chrześcijaninem?

Gość gość
gość dziś tu autor Widzisz, gdy jeden klucz otwiera kilka zamków jest dobrym kluczem. Jednak, gdy jeden zamek da się otworzyć, przez kilka kluczy jest do kitu... :D

Gość gość
19:05 Jest to przykre, ale nie jest regułą. Nie widzę jednak nic złego w tym, że ona chciała z nim pójść do łóżka, choć miała nadzieję na związek. Nie widzę nic złego w jej zachowaniu, naiwność może, ale nie zbrodnię przeciw ludzkości! :) :) :) To, że on tak postąpił jest niemoralne, ale też nie jest zbrodnią, miał do takiego zachowania pełne prawo. :) Jeśli ludzie są sobie pisani, to szybkość nie ma znaczenia, naprawdę. :)

Gość gość
19:10 Owo zgrabne powiedzonko wzięło się stąd, że kobiety nie chcą seksu jako takiego i zdobycie kobiety wiąże się z łamaniem sobie głowy przez mężczyznę. Dlatego zapewne to taka konkurencja dla was, podczas gdy my nie musimy się specjalnie starać o seks, nawet z niewyjściową twarzą. :) Choć nie da się ukryć, że na ogół wolimy się kochać z mężczyznami, których kochamy i pożądamy albo przynajmniej lubimy i pożądamy. Stąd się wzięła instytucja małżeństwa - gdyby mężczyzna mógł, nie ponosiłby żadnej odpowiedzialności i człowiek by się nie rozwijał.

Gość gość
gość dziś Mądrze piszesz i wiem, że jesteś inteligentna. Ile masz lat ?

Gość gość
20 dopiero, więc życie zapewne jeszcze zweryfikuje moje poglądy, ale staram się patrzeć na wszystko na spokojnie. :) :) :)

Gość gość
gość dziś Ale jesteś mądra tu autor, tak na marginesie, oczywiście, temat założony z przymrużeniem oka :)

Gość gość
Do adwersarza, który woli dziewictwo u obu płci do ślubu. Jeżeli masz taką potrzebę, to szukaj takiej, która spełni twoje wymagania. Myślę, że życie polega na tym, by przeżyć je dobrze, niezależnie od sposobu. :) Ale doceniłabym, gdybyś postarał się na spokojnie podejść do różnic w poglądach innych osób i nie obrażał kobiet, które nie zachowały dziewictwa do ślubu. Nie musisz ich szanować, ale to nie w porządku, że piszesz na tym forum, iż jest to rzecz zła i godna potępienia w tak agresywny sposób i nie przebierając w wulgarnych słowach. Owymi brutalnymi słowami i podsumowaniami kobiety czują się pokrzywdzone i dlatego odpowiadają ci jadem. Łudzę się, że poddasz to rozwadze. :)

Gość gość
19:27 Mam nadzieję. Całe to forum zostało chyba stworzone z przymrużeniem oka, a nawet dwóch. :P ;)

Gość gość
gość dziś Tak mądra, że za 2-3lata bedzie na kafe pisać jacy mężczyzni to dupi i *****cze

Gość gość
19:36 Ze strony mężczyzn spotkało mnie dokładnie tyle samo złego, co dobrego. :) To samo ze strony kobiet, zresztą. :) :) :) Sądzę, że wszyscy mamy jakieś słabości, a nieprzychylne odczucia potęgowane są przez ranę zadaną przez którąkolwiek z płci. Ale najlepsze jest to, że po złości, smutku, wyrzeczeniach, zawodzie na płci i łzach może przyjść moment, kiedy któraś z tych płci tę ranę pocałuje i wyleczy. :)

Gość gość
gość dziś Ale dziewica jak sama nazwa wskazuję to kobieta ktora jako jedyna sie szanuje

Gość gość
19:41 Takie jest twoje zdanie, zapewne jest to zdanie wielu innych. Moja definicja szacunku dla siebie jest inna: działasz w życiu tak, by nie krzywdzić innych i nie robisz niczego (albo prawie niczego ;) ) wbrew sobie. Trzecia osoba zapewne miałaby jeszcze inną definicję szacunku dla swojej osoby. I tak dalej. ;)

Gość gość
Zmienisz zdanie jak sie przejedziesz bo co chwile tu panienki zakladaja tematy facet mnie przelecial i zostawil nawet w zwiazku? nie rozumiesz, ze oni nie sa z milosci tylko dla seksu? albo czekaja specjalnie zeby cie zaliczyć

Gość gość
albo jak są to tylko żeby zamoczyć i nic wiecej :) zachorujesz poważnie, nie dasz facet odejdzie bo tak kocha

Gość gość
19:49 Mam nadzieję, że nie zmienię zdania. :) Jeżeli każdego mężczyznę podejrzewałabym o to, że chce być ze mną wyłącznie dla seksu, to miałabym gigantyczny problem ze znalezieniem partnera w ogóle. :) Powstrzymując pożądanie zapewne osiągnęłabym efekt i zwiększyła szansę na trwały związek. Tylko że... Ja tak nie chcę i sądzę, że mój chłopak też tego nie chciał. Oczywiście nie siedzę w jego głowie, mimo nieustannego trucia owej :) :) :) Nie jestem więc w stanie stwierdzić, co tam siedzi. Wiem jednak co siedzi w mojej. Pragnęłam go, on pragnął mnie, po trzech miesiącach poszliśmy do łóżka, jesteśmy parą od półtora roku. Zwykłe szczęście? Możliwe. Jeśli to loteria, to udało mi się, za co jestem wdzięczna. :)

Gość gość
19:41 umiesz może napisać coś innego, bo w kółko to samo zdanie klepiesz w każdym takim temacie

Gość gość
gość dziś Ale p********z nic nie wiesz o życiu dobrała się do komputera nastolatka z rocznika 95/96 ile pisze takie głupoty

Gość gość
W czasie kiedy byłam dziewicą koleś na randce mnie o to zapytał. Zaśmiałam się mówiąc, że nieładnie o to pytać, po czym powiedziałam, że owszem, jestem. Test autora byłby bardzo zawodny.