Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Kolejny temat o niczym

Polecane posty

Gość gość
Było cymbalistów wielu, ale żaden nie śmiał zagrać przy Jankielu :-D

Gość gość
want to want me dziś Ale kto pisze coś publicznie? Jacy my? Nie ty Wandziu. Spokojnie, ty piszesz na priv. Gość pisał o Żwirku i Muchomorku :)

Gość gość
Mało tu było romansów ??? I jak się skończyły? Pozmieniali nicki i udają, że nikogo nie znają :-D:-D:-D:-D bo uczucie nie wypaliło.

Gość gość
To też były takie jednodniowe romanse? :)

Gość want to want me
Zimny tego się obawiam :P ciekawe jako byłby tytuł :)

Gość gość
Mamy problem bo zachowujesz się jak dziewczynka z piaskownicy i co raz chodzisz zakochana w innym. A tu piszą głównie dorośli.

Gość gość
101 twarzy dziewczynki Want :-D:-D:-D:-D

Gość gość
Problem masz ty , bo leci beka z ciebie. Sama dajesz naboje do amunicji :-O

Gość gość
Nie pamiętasz juz sceny jaką tu zrobiłaś biegając na zmianę za Ajgorem i Krwistym? want to want me 2015.07.19 Moja dłoń na jego piersi schodząca powoli bez pośpiechu niżej... Moje ciche westchniecie wywołane Twoim dotykiem na moim rozgrzanym ciele... Moja ciepła dłoń na Twoim brzuchu pieszczaca Twoje rozpalone ciało... Twoje ciche mruczenie na myśl o tym ze moja ręka zsunie się niżej i niżej... Moje usta zachlannie wbijajce się w Twoje pragnące dać Ci odczuć jak cudowna jest ta chwila... Niebiesko krwista pomarańcza 2015.07.19 Moje ręce wplecione w twe włosy podczas gdy twój język dotyka mojego penisa. Nie myślę o niczym więcej tylko pozwalam porwać się tej chwili i stale przyspieszający oddech świadczący o coraz większym podnieceniu... DDDDDDDDDDDDDD A później sprytnie edytowałaś swoje posty :) ale... DDDDDDDDDDDDDD Ajgor dziś Niebieski Ty mnie umoralniasz?...chyba nawet śledzisz. Gdybyś był prawdziwym facetem to nigdy byś nie pozwolił wystawić jej na takie pośmiewisko jakie zrobiłeś, udowodniłeś tylko, że jesteś zwykłym onanizatorem jak inni chłopcy z gimnazjum. Żaden prawdziwy facet nie naraził by kobiety na coś takiego nawet mimo tak prostych pobudek jak twój sterczący ptaszek, wiem o Want wiele, znam każdy kawałek jej duszy i ciała, znam jej myśli i pragnienia......widziałeś bym kiedyś o tym na forum napisał? Niebiesko krwista pomarańcza 2015.07.20 Szkoda że tak wyszło. Strasznie nie cierpię tego typu sytuacji, gdy osoba stara się cudzym kosztem wypełnić chwilową pustkę po kimś innym i nie jest w porządku. W pewnym sensie doceniam że powiedziałaś prawdę, nie mniej jednak jest to dla mnie cios poniżej pasa. Nie będę już wam więcej przeszkadzał i atakować was z gościa też nie zamierzam,żeby później nie było teorii na ten temat. DDDDDDDDDDDDDD Dzień później założyłaś żałosny temat że przepraszasz. Następnego dnia biegałaś juz za Ajgorkiem. Tydzień póżniej pisałaś, że masz już w realu. Tak to nawet d***** nie rotuje składem :o

Wow :) normalnie Amerykę odkrylas :P Ja pytałam w kim byłam zakochana i z kim byłam w związku? Może dowiem się czegoś ciekawego :)

Gość gość
:-D wklejaj i odswież dziecku pamięć :-D

Gość gość
O Ajgorze i Krwistym juz nie pytam się czy byłaś zakochana, widocznie takie akcje robisz z pierwszym lepszym. Ale zaraz po nich pisałaś, że masz juz faceta. Mam szukać tego cytatu w google? Daj spokój.

Gość gość
Want to taka ameba co albo zakochana albo szuka :D

Gość gość
W koncu i Zimny sie zalapie na kochliwa Wandzie :D

Gość gość
Tego faceta to miała przez tydzień, później płakała że odszedł, pamiętam. Ta panna za każdym razem przeżywa swoje wymyślone związki jak stonka oprysk.

Gość gość
Jak to mowia w kazdej wiosce znajdzie sie kurefka. Na ero jest Wandzia.

Gość gość
21.48 idź na ogólny trollu głupi szukać sensacji,bo z erotyką ty nie masz nic wspólnego :D

Gość gość
21:53 Kurefka to cie zrobiła

Gość gość
21:48 Popieram, bardzo trafne podsumowanie.

Gość gość
Widac zabolalo, ale trzeba nazywac rzeczy po imieniu. Nie bron sie Wandziu z pomaranczy i tak wiemy ze to Ty.

Gość gość
ale co to nas obchodzi z kim kto był. Jest na sali lekarz bo z trolikiem jest coraz gorzej. :D

Gość gość
2201 gościówa89

Gość gość
Teraz ma super faceta, wysyła mu usteczka, za tydzień będzie sama. Za parę dni będzie miała kolejnego i tak w koło Macieju aż zostanie jej Zimny. :D Później odejdzie z forum kochliwa Wandzia :D

Gość gość
22.03 przecież to jedna pindzia troluje temat

Gość gość
Jakie to nudne- nazwiesz niebieskiego po imieniu= jestes straszny troll :D