Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dosc swojego dziecka...

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 2.5 roku, 2 tyg temu urodzilam syna a corka juz od kilku miesiecy jest nieznosna. Denerwuje mnie wszystko co robi. Nie dociera do niej nic po dobroci tylko musze krzyknac zeby zrozumiala. Nie mam do niej w ogole cierpliwosci ogolnie jestem nerwowa i lubie jak wszystko jest po mojemu. Nie mam ochoty sie z nia bawic nawet nie wiem w co bym mogla sie z nia bawic... jestem okropna wiem i w takich chwilach jak ta gdy juz spi mam straszne wyrzuty sumienia i zdaje sobie sprawe ze gdy dorosnie to z pewnoscia mnie znienawidzi... co mam zrobic zeby to zmienic chce byc dobra matka ale nie potrafie...

Gość gość
Też bym tak miała gdybym miała dzieci, ale na szczęście nie muszę się męczyć. Nie wiem co ci powiedzieć, do miłości nie da się zmusić, albo jest albo jej nie ma.

Gość gość
Pamietaj dziecko czuje ze je odpychasz od siebie wyrodna matko

Gość gość
po co zdecydowałaś się na drugie dziecko , skoro denerwuje cię te pierwsze ....

Gość gość
dziecko potrzebuje uwagi dlatego chce się z tobą bawić ono w ten sposób sygnalizuje ci że chce z tobą spędzić czas jak nie lubisz się bawić to zabierz ją do parku itd. też pewnie jest zazdrosna o nowego bobasa pewnie więcej jemu poświęcasz czasu niż jej

Gość gość
Syn tylko je i spi wiec to na pewno nie zazdrosc bo bardzo malo czasu musze mu poswiecac. Po prostu wkurza mnie jak ona krzyczy kiedy maly akurat spi. Albo jak ani ja ani maz nie mozemy wyjsc z domu bo jest niesamowity placz. Takich sytuacji jest multum. Do wiosny byla super dzieckiem grzecznym poslusznym zawszd usmiechnietym a teraz tylko piszczy Placze i wymusza. a na pytanie po co zdecydowalam sie na drugie dziecko... jak sie decydowalismy to jeszcze nie byla taka niegrzeczna. Uwielbialam ja wtedy wychwalalam pod niebiosa a od wiosny jakby diabel w nia wstapil.

Gość gość
skoro mały tylko je i śpi i nie poświęcasz mu dużo czasu , w takim razie zajmji się córka ... ona Cię potrzebuje , róbcie coś razem, upieczcie ciasteczka , niech pomaga Ci sprzątac pochwal ją , jak coś zrobi dobrze , bo pewnie czuje się odrzucona , przez to że ma brata

Gość gość
Nie powinnaś mieć dzieci.

Gość gość
sprzedaj chinczykom