Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łóżkowasprawa

Kto w Waszych związkach zajmuje większą część łóżka?

Polecane posty

Gość łóżkowasprawa

Dopiero co oglądałam jakieś grafiki na fejsie, gdzie w dowcipny sposób było pokazane, jak to kobiety się rozwalają na łóżku, a facet, biedaczek, musi gdzieś tam na skrawku leżeć i wszystkie laski w komentarzach zachwycone, że to takie prawdziwe. I trochę się podłamałam, nie powiem, bo u mnie jest zupełnie odwrotnie i jeszcze mi kołdrę kradnie. Myślicie, że to ma jakiś związek z tym, że to ja bardziej kocham? Jak to jest u Was?

Gość gość
U mnie łoże małżeńskie 160 x 200 cm. Jedna wspólna kołdra 2 m na 2.2 m. W zimie mąż zajmuje 3/4 łóżka a reszta jest moja i jak kilka razy w nocy czuję że zimno mi w stopy lub plecy to znaczy że mąż zabrał sobie większą część kołdry i podwinął pod siebie a dla mnie zabrakło kawałek. W lecie jak są upały on odkrywa się i całą kołdrę przerzuca na mnie (a ja budzę się spocona bo mi gorąco -) no to wtedy cała kołdra jest moja na 1/3 łóżka.

Gość gośćszarik
tera ni mom kobity ale jak byde miol,to nacchytom tyle gensi, zeby miala pierzyne pod dupka i na pleckach...

Gość gość
Ja. Moja kobieta śpi w piwnicy.

dziwne pytanie. w spaniu razem chyba chodzi o to, żeby się blisko przytulić i nie potrzebować aż tyle miejsca, a nie kołdrę sobie wyrywać czy spychać kogoś z łóżka. ale może ja się nie znam.

Gość gość
żabalka Przytuleni to zasypiają ze sobą młode stażem pary :) później chodzi o to, żeby się wyspać. A po drugie w nocy się każdy kręci, nie leży się przytulonym cały czas. Niektórzy się rzucają po całym łóżku, inni leżą spokojnie, jedni zabierają kołdrę a innym jest gorąco... nikt nie kontroluje swojego zachowania w łóżku podczasu snu ;-)

Gość gość
jak facet chrapie to lepiej spac w osobnycch pkojach

Gość gość
Dziewczyna zabiera 3/4 powierzchni łóżka, często śpi w poprzek, a jak zabierze kołdrę to nie ma siły, aby jej ją odebrać... musiałem kupić drugą :)

Gość gość
w spaniu razem chyba chodzi o to, żeby się blisko przytulić x Ciekawe kto tak śpi? Przecież za cholerę tak nie da się wyspać.

Gość łóżkowasprawa
Ale my jak zasypiamy, to jesteśmy przytuleni. Dopiero potem się "rozłączamy" i on mi zabiera kołdrę. Jak mu raz ze smutkiem opowiadałam, jak mi było zimno w nocy, to ten się śmieje i mówi, że powinnam była mu zabrać kołdrę. Za to jak próbuję to zrobić w nocy, to jest agresywny i nie chce oddać...

Gość gość
i koldre i wieksza czesc lozka zajmuje ja. Partner natomiast ostatnimi czasy w nocy przechodzi spac w nogi,bo tam ma najwiecej miejsca. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
ja śpię osobno i jest ok, p*****ać i do swojego pokoju, przytulani są dobre dla małolatów