Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wierzycie w to, że w przyszłości nastąpi tzw ''złoty wiek'' ludzkości ?

Polecane posty

Gość gość

''Bliżej nieokreśloną, ale raczej niedaleką przyszłość zwolennicy New Age wyobrażają sobie jako czasy, w których nie będzie konfliktów, granic państwowych, zaś ludzkość będzie żyła w ogólnoświatowej wspólnocie kierowanej przez wspólny Rząd Światowy[1]. To czas, w którym ludzie całkowicie przewartościują swoje spojrzenie na otaczający ich świat. Zgodnie z tym przekonaniem nastanie wtedy kres wszelkich systemów religijnych oraz ich instytucji, zaś ludzi będzie jednoczyć wzajemnie zrozumienie, pozbawione wszelkich podziałów''

Gość gość
możliwe. ale to są tak odległe kwestie od stanu obecnego. że cóż tu komentować. może kiedyś każdy będzie miał latający samochód i darmową elektrownie w zegarku. tak można w nieskończoność.

Gość gość
podobno 3 wojna swiatowa ma trwac 27 lat zycze powodzenia

Gość gość
niestety ale my chyba to co zyje pokolenie wymrzemy całe i potem nowi mlodzi ludzie dostana szanse na ine zycie

Gość gość
Bzdura New Age nie istnieje bo to wymysł szatana Złoty wiek ? Chyba tylko rządzących. Jeden światowy rząd i zjednoczenie wszystkich religii to wymysł szatana i ludzi jemu slużących Wtedy będzie chpowanie ludzi jak bydła i to będzie koniec ziemi w obecnej formie ze skażeniem zła Przyjdzie powtórnie J`ezus w obłokach i będzie sądził ludzkość I pozostaną tylko ci dobrzy i wierzący ale wczesniej przyjdzie na Ostrzezenie sumień jako Król Miłosierdzia przed III wojną światową na tle religijnym a po niej będzie głód na ziemi i czipowanie ludzi przeczytajcie na str ostrzezenie.net

Tak :-) Za 100 lat państwom skończą się surowce to będą nawzajem się tłuc, bo wiadomo jak człowiek głodny to zły. Ropa się skończy - sądzie transport, węgiel się skończy - energetyka boleśnie to odczuje.

Gość gość
Ostrzeżenie pomoże światu w zwalczaniu największej apostazji wszechczasów wtorek, 20 stycznia 2015, godz. 20.40 Moja wielce umiłowana córko, kiedy będzie miało miejsce Ostrzeżenie, to będzie ono pierwszym etapem przygotowania do Mojego Drugiego Przyjścia. Tym, którzy Mnie nie zaakceptują, zostanie przyznana nadzwyczajna szansa i dany im zostanie czas na rozważenie tego, co jest Prawdą, gdyż taki jest bezmiar Mojego Wielkiego Miłosierdzia. Proszę, wyczekujcie tego Dnia z wielką radością, bo to tego dnia niewierzący wreszcie zdadzą sobie sprawę, Kim Ja Jestem. Otrząsną się ze swojej apatii i napełni ich zdumienie. Ostrzeżenie pomoże światu w zwalczaniu największej apostazji wszechczasów. Zwróciwszy się do Mnie podczas tych 15 minut zupełnego odosobnienia i poprosiwszy Mnie, abym wam wybaczył, zostaniecie napełnieni Darem Ducha Świętego. Następnie musicie się przygotować do walki o to, aby innym pomóc w urzeczywistnieniu ich chwalebnej przyszłości. I choć Ostrzeżenie roznieci wiarę wierzących i nawróci wielu, to będzie jednak wielka liczba ludzi — także kapłanów i wysoko postawionych duchownych — którzy zaprzeczą, że ono miało miejsce. Odwiodą oni wielu ode Mnie i zostaną za to surowo osądzeni. Podczas Rozświetlenia Świadomości dojdzie do tego, że ci, których imiona zapisane są w Księdze Życia, zostaną zalani miłością. To są ci ludzie — a znajduje się wśród nich wielu niewierzących — którzy się nawrócą się i którzy będą walczyć, aby ocalić swoich braci i siostry. Mój Czas zostanie wykorzystany do tego, aby do Mnie przyciągnąć tych, którzy wcale Mnie nie znają, ale którzy mimo to przyjdą do Mnie, kiedy przeżyją to wielkie wydarzenie. Natychmiast Mnie oni poznają i odpowiedzą tak, jak potrafią najlepiej. Wszystkie te wydarzenia nadejdą wkrótce i gdy tylko proroctwa, które od początku przekazywane były człowiekowi, zaczną się ujawniać