Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachęcić męża do siebie

Polecane posty

Gość gość

Jestem po dwoch porodach, mam małe dzieci. Nasz dzień wyglada tak, ze on o 8 wychodzi do pracy, ja z dziećmi spimy. Ja wstaje robie cos w kuchni lub inne obowiazki, dzieci spia do 11. Gdy wstana to uzeram sie z nimi cały dzień, latam i im usluguje, w skrócie. Mas wraca okolo 18:30 a ja jestem wtedy wypompowana. Ide brac kapiel, tqka chwila relaksu. Mam na to tylko pol godziny bo pozniej idzie myc sie maz i dzieci. Zasypiaja okolo 21. Ja juz nie mam prawie sil, ale moglabym z siebie cos wykrzeaac. Niestety maz oglada zawsze jakies filmy. Chyba jest od nich uzalezniony. Spimy w oddzielnych pokojach, bo ja sie z niemowlakiem ktory sie budzi co dwie godziny a on musi wyspać się do pracy. Moj maz w ogole o mnie nie dba...ale szczerze.. ja o niego tez nie. Tzn ma codziennie obiad i porządek w domu, ale nic więcej. Chcialabym zacząć zmiane od siebie liczac ze on to zauwazy i wtedy tez sie postara. Co powinnam robić? Jak zadbac o mężczyznę? ?

Gość gość
Po prostu zmieniłaś się w matkę-polkę i facet pewnie odpuścił też dbanie o siebie i zainteresowanie twoją osobą. Ucieka w inny świat i tyle. Często się to zdarza. Cóż. Najpierw schudnij, a potem reszta. Scenariusz może też wyglądać tak, że z czasem mąż nagle zacznie o siebie bardzo dbać. A to będzie oznaczać, że ma kochankę i dla was już jest za późno. To też częsty scenariusz.

Gość gość
Robisz to co każda kobieta i nic dziwnego, że masz dość. Ja swojego pobudzam od lat chodząc po domu w sexi ciuchach. On choć by padał to wykrzesam z niego mężczyznę :) Nie ma czasu na oglądanie filmów, a jeśli to razem. Śpimy zawsze we dwoje.

Gość gość
Czyli mogłabyś spokojnie spać i do 11 rano? Potem 7,5 godz zajmujesz się dziećmi i jesteś wypompowana? Nie wierze, że one ciągle coś chcą. Nie wierze, że niemowlak nie śpi w dzień. Kobiety pracują po 8-10 godzin, także fizycznie. Szukasz wymówek. Współczuje twojemu mężowi.

Gość gość
Mam wrażenie ze on nie reaguje na sexi ciuszki albo moje ciuszki sa za mało sexi. Ja póki co nie moge z nim spać bo to będzie dla mnie dramat. Dziecko budz mnie co dwie godziny a maz chrapie. Ja mam lekki sen. Zatem jak nakarmie dziecko i ononzasnie to bede sie meczyc z chrapaniem meza. Zasne wtedy moze za jakies 40 min no ale juz za godz i 20 min obudzi mnie dziecko. Nie wytrzymalabym takiego maratonu, a przecież przede mna caly dzien uzerania się. ..

Gość gość
idź po tej kąpieli wypachniona, w seksownej koszulce do niego "oglądać" filmy :). Przytul się, pogmeraj, pogłaszcz, pocałuj, poszeptaj. może za pierwszym czy drugim razem nie załapie, ale później może to być Waszym fajnym erotycznym rytuałem. Spróbuj wstać rano, wypić z nim kawę, obiecać z uśmiechem jakieś wieczorne atrakcje:), a może i szybki numerek na dzień dobry się trafi. Poza tym rozmawiaj z nim o Waszych sprawach a nie tylko o dzieciach. Nie ma nic bardziej aseksualnego jak kobieta żona, która zmieniła się w kobietę matkę i nic poza tym

Gość gość
Do 11 to spi starszy. Mloda budzi mnie juz o 7 na karmienie i wtedy z półtorej godziny nie spi.Potem jednak sie kladzie i do tej 11 pospi. Ja jednak nie jestem w stanie juz zzasnąć.

Gość gość
Za bardzo rozczulasz się nad sobą. Narzekasz, a nic nie chcesz zmienić. Trudne ma on życie. Ja też chrapię, a moja ze mną śpi :) Trzeba się do tego przyzwyczaić. Nie wiem którego faceta nie poderwiesz na mini, pończochy i wysokie obcasy, chyba że Twój jest już tak zgluśniały.

Gość gość
Pomysl.dobry tylko czy on się oderwie od tych filmów. .. czasem mysle ze to latwiejsze bo w seksie musialby sie napracowac cos porobic a oglądając film tylko leży :) ale zrobie to co zalecasz ;)

Gość gość
Moze innego faceta bym na te szpilki i mini poderwala ale mojemu chyba juz sie opatrzylam.

Gość gość
A ile macie lat, ty i mąż ?

Gość gość
Sądzę, że zauważy taką zmianę. Usiądź naprzeciwko niego jak ogląda film i trochę zademonstruj swoje wdzięki. Lekko pokaż, że masz na sobie pończochy, noga na nogę i ... Zobaczysz, że go to ruszy. Jakiś makijaż itd.

Gość gość
28-30

Gość gość
To jeszcze długa droga przed Wami, a już takie problemy.