Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada co robić

Polecane posty

Gość gość

Byłam 2 miesiące z facetem, który na imprezie zakładowej upił się i pocałował z inną. Odkryłam to czytając jego smsy przy nim, nie usunął. Przepraszał, porozmawialiśmy baardzo szczerze, powiedział że ona mu to napisała bo sam nie pamięta że takie coś miało miejsce. Teraz mija 6 miesiąc od tamtego wydarzenia, on jest kochany, wspaniały, wspierający, ale mnie to coraz gorzej męczy, wyzywam go od męskich sz.mat i ją też (pracją razem). Dziś napisałam mu że jest męską dz.iwk.ką i ma iść do swojej k****y skoro wtedy ją wybrał. Mam żal do siebie, że zawsze siebie szanowałam a przez to że tak bardzo go kocham nie postąpiłam jak należało- kopnąć zdadzacza w du.pe. Co mam zrobić? On wszystkie moje wyzwiska bierze na klate, bo mówi że to są konsekwencje. Ja i on zarówno nie uznajemy ślubów, dzieci...a odkąd on się zakochał we mnie 5 miesięcy temu to już nawet poważnie zaczyna mówić o ślubie, spytał czy zamieszkamy razem. Tyle że ja mu nie ufam. Rezygnuje ze znajomych, wyjść, wyjazdów gdy o to proszę (żądam) bo mówię wprost ze mu nie ufam. Od tamtej pory nie pije na imprezach typu urodziny otp więcej niz 3 piwa bo niby twierdzi że nie dopuści w życiu znów do takiego zalania. Tylko czy rzeczywiście tego nie pamięta? A co jeśli po czasie gdy zauroczenie opadnie on znów to zrobi? On ma 36 lat, ja 29. I jest odpowiedzialnych facetem. Dałam sobie za niego rękę odciąć. Boże jak ja się męczę. Pomóżcie mi. Błagam pomóżcie

Gość gość
głupia jesteś

Gość gość
pocałunek jeden błąd i to po pijaku a widać ze cie kocha

Gość gość
Pocałunek to jeszcze nie zdrada. Zachowujesz się jak nienormalna i wyolbrzymiasz. Rozumiem, że facet musiał ponieść konsekwencje tego, że się upił i popłynął, ale nic strasznego się nie stało, a ty zachowujesz się jak wulgarna prostaczka. Na dodatek z paranoją.

Gość gość
pocałunek z inną to nie zdrada???? no niedługo seks 10 km od domu to nie zdrada będzie ..pocałunek z inną to JEST zdrada, nie słuchaj tych co sobie tak wkręcają

Gość gość
albo w jedną stronę albo w drugą :D skoro wyzywasz od męskich dziwek. to czy była byś z męską dziwką? także albo się uspokój albo zerwij. troche konsekwencji :DDD

Gość gość
polecam się odstresować i zrobić kupe :) działa :)

Gość gość
no właśnie nie byłabym z męską dziwką i dlatego chcę odejść

Gość gość
Weź nożyce do cięcia drobiu i mu utnij.Na nic lepszego nie zasłużył:-P

Gość gość
gość dziś - nie porównuj seksu do pocałunku, bo to dwie różne sprawy.

Gość gość
jasne że różne ale zdrada to pójście do innej czyli pocałunek to też zdrada i nie rozumiem po co wkręcać sobie że jest inaczej? owszem, innego kalibru, ale ją zdradził przecież i tak

Gość gość
Troche przesadzasz. Bolj cie to pewnie, rozumiem ale to tez pocalunek w pijackim amoku. Nie rob z siebie wariatki bo rozwalisz ten zwiazek

Gość gość
ona rozwali? przecież to on lizal innej język a ona ma nie wariować choć męczy się bo to na nią wina spadnie zamiast niego?

Gość wiki10
Uspokój sie alkohol to diabelstwo,poniosło jego pod wpływem,a ta cwaniara skorzystala bo pewnie zakochana jest w nim,takie są niektóre baby cwaniary,on napewno cie kocha wiec uszanuj to,bo w przeciwnym wypadku znowu tamta skorzysta odbierając tobie faceta,

Gość gość
żalosny drań..niech idzie do tamtej a ciebie w spokoju zostawi:( trzymaj się:(

Gość gość
dzięki za dobre słowa...ale skoro da się tamtej to widocznie jest jej wart i mnie nie kochał, proste

Gość gość
Niektóre baby są podłe i cwane , upiją faceta a potem to wykorzystają. Pytanie tylko po co on tam się znalazł? :O

Gość gość
miał imprezę z pracy

Gość gość
wiecie, wstyd mi że ją wybrał, że ona czuję że ją wolał mając dziewczynę. Taka wściekłość mnie bierze jak o tym myślę!! To ja mam teraz do końca życia bać się każdego jego wyjścia bo sam nie umie się zachować jak normalny facet i mieć zasady? W imię czego?! Ani nie jestem głupia, ani brzydka, i ja mam się męczyć tak? myślę że zasługuję na pełen szacunek

Gość gość
no to mógł zabrać ciebie .. ja jak mam impreze jakąś zawsze zabieram swoją dziewczynę :)

Gość gość
chodzimy razem wszędzie, ale pracujemy w różnych miejscach i na imprezy z pracy każdy chodzi osobno. Ale nawet- nawet jakby tańczyły tancerko gogo tam, to facet który kocha nie dotknąłby nawet

Gość gość
moja dziewczyna tez mnie zdradziła na jakiejś imprezie 3 miesiące temu ale nie doszło do pocałunku tylko do stosunku była pijana więc dała d**y... ja jej wybaczyłem i teraz mam wątpliwości , więc myślę że w twoim przypadku to jeszcze nic ... :(

Proste zasada jedna wszędzie razem wychodzicie ,musisz jego wyczuć,żeby tamta podstępna nic nie ukartowala intrygi żeby jego zdobyć,najgorsze w tym jest to że razem pracują ona chyba wniebowzięta bo napewno w nim zakochana,z facetem trzeba krótko

Gość gośćautorkaa
biedaku...będziesz się męczyć jak ja. Masz rację, seks to nie pocałunek, ale zdrada to zdrada. Kochasz ją i dlatego nie umiesz odejść, ja też tak mam. Tyle że już 6 miesięcy minęło i wierz mi- żal narasta i wściekłość. Zrób tak jak ja sobie myślę: skoro dawałam mu wszystko a on miał to gdzieś, to teraz myślę o sobie: nie umiem odejść bo mnie to jeszcze boli- ta świadomość że by go nie była. Ale widzę jak żal i złość rośnie i widzę że ból świadomości że by go nie było maleje. Więc i Ty bądź z nią dopóki nie będziesz gotowy wyjść bez większego szwanku z zerwania. Bo choć ja NIGDY tak nie kochalam i wiem że to miłość mojego życia, i tak wiem że ta wściekłość wygra i z nim zerwę. Trzymaj się kolego, baardzo Ci współczuję:(

Gość gość
wiki- a jakbym mu kazała napisać do niej smsa, że brzydzi go myśl o tym co się stało, że jest brzydka i żałuje że ją widzi na codzień. Co myślisz? Kazałam mu usunąć ją z fb to zrobił bez gadania.

Gość gość
gośćautorkaa dziś a co najlepsze miała mnie na tą imprezę wziąsc ale nawet słowa nie powiedziała... :(

Gość gośćautorkaaa
bardzo CI współczuję, naprawdę, bardzo bym cię przytuliła bo tak bardzo wiem jak się czujesz:(

Gość gość
3 miesiące temu to było niby zapomniałem ale w nocy mi to powraca..

Gość gość
Ciebie najbardziej boli co ona o tobie mysli a nie sam fakt pocalunku. Przestan sie zadreczac, dla tej dziewczyny sam fakt ze on jej nie chce mimo calowania to cios. Wie ze on chce byc z toba a ten pocalunek byl wedlug niego pijackim bledem. Nie zachowuj sie dziecinnie, jestesmy rowiesniczkami ale ciezko mi sie ciebie czyta. Bluzganie na niego, obrazanie, wyzywanie? Zachowujesz sie prostacko naprawde. Zachowaj do konca klase, ciezko ci zapomniec i wybaczyc to skoncz zwiazek

Gość gość
gość dziś do kogo mówisz? bo plączesz i to bardzo ... :O