Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada co robić

Polecane posty

Gość gość
boli mnie przede wszystkim to że on ją wybrał. potem boli mnie że ona sobie myśli. wiem że zachowuję się prostacko ale naprawdę nigdy w życiu tak mnie coś nie bolało. racja, choć to moja miłość- zerwę z nim, nie umiem mu ufać już. Dziękuję za opinię

Gość do autorki tematu_
I nawet teraz sam sie brzydzę z nia uprawiać seks myśląc ze jakiś sukinsyn już zrobił z nią pierwszy raz .... a mi to nie było dane :(

Gość gość
Co plącze?

Nie rob tego,jezeli jakikolwiek SMS,od niej on dostanie to wtedy on przy tobie niech napisze żeby sie odwalila,że nie życzy sobie,to dobrze ze ja usunął ze znajomych,jemu nie zależy na niej,ale jej zależy na nim,wiec nie kloc sie z nim bo tamta skorzysta,daj jemu szansę i okazuj uczucia rozkochaj jeszcze mocniej

Gość gość
wiki on jest zakochany jak nigdy i naprawdę jest za mną. Ale tak we mnie zniszczył tym poczucie mojej wartości że wydaje mi się że jestem najbrzydsza, najgrubsza, nic nie warta. I widzę to że w ten sposób moje zniszczone ego z tym walczy i naprawdę chcę ją upokorzyć tym smsem i... jego, bo będzie mu wstyd że będzie musiał się tak zwrócić do kobiety. Ona nie pisze do niego bo po tym wszystkim na następny dzień on jej napisał że to był błąd...ale dodał że mu też było przyjemnie...!!! Niby nie pamięta, a napisał tak niby bo mu było głupio i nie wiedział co jej odpisać!! Rozumiesz już mnie?

Gość gość
Masz dowody? Mogą Ci się przydać. Zgłosiłam się do detektywa - www.cbdio.pl , aby zebrali dowody zdrady mojego męża. Powiedziałam już mu, że o wszystkim wiem, że mam dowody - zdjęcia, informacje o tym, w którym miejscu, kiedy i z kim się pojawiał. Obiecał poprawę, zobaczymy. Tak czy inaczej dowody oddałam koleżance, która schowała je w szafie. Jeżeli doszłoby do sprawy rozwodowej (a tego bym nie chciała), na pewno się przydadzą.

Gość gość
denna reklama wyzej