Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbb

to facet kocha a kobieta WYMAGA!!

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbb

Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo smutas.gif tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem smutas.gif bo prawda jest taka ze dzięki temu ze to kobieta wybiera faceta (zwykle więcej reprezentującego/dającego od siebie niż ona) to facet naprawdę kocha-a kobieta wymaga macie całkowicie beztroskie życie nie musicie o nic się martwic,stawiacie tylko wymagania i dostajecie od życia więcej niż wypracujecie,macie wszystkie przywileje kobiet i mężczyzn a i tak nie potraficie nic z tym życiem zrobić

Gość gość
ja sobie nikogo nie moge znalezc, a jestem kobieta wiec musze sama sobie ze wszstkim radzic. Wiec prosze nie uogolniac.

Gość gość
do autora: fruwa mi takie "kochanie" ze strony "faceta". widać, że pochodzisz z ubogiej umysłowo rodziny :P

Gość gość
nie masz racji,facet wcale nie musi mieć góry pieniędzy,urody Brada Pitta ani doświadczenia Casanovy,przemawia przez ciebie jakieś frajerstwo bo inni mężczyzni wiążą się z kobietami i nie pitolą tak jak ty,żyj sobie sam i będziesz miał spok

Gość gość
Facet po to jest by kobiecie wiernie służyć u czcić jej piękno. :-)

Gość gość
nikt ci nie każe wiązać się z tymi podłymi babami roszczeniowymi,tylko przestań się użalać bo níe da się czytać takiego rozmemłanego p**dusia,znam mnóstwo kobiet które potrafią kochać mając ciężkie życie i nie szukają księcia

Gość gość
w d****h wam się poprzewracało zamiast wziąść się do roboty pykacie w te literki i jeszcze jęczycie

Gość gość
autor ma sto proc racji,gdyby nie to,ze moj pan jest w pracy tobym myslała,ze on to pisze a tak on zarabia kase a ja leze i tak ma byc jak swiat swiatem bo jak nie to znajdzie sie inny ,młodszy,przystojniejszy itd nie wyobrazam sobie sytuacji w ktorej to kobieta utrzymuje faceta-znam takie przypadki.tak wiec autorze tematu to wszystko prawda tylko nie wiem po co nam to tu piszesz?przeciez to jasne jest jak słońce.

Gość gość
Auto ma 100% racji. Mężczyźni kochają i nie wymagają tak dużo od kobiety a kobiety za byle małą pierdołę skreślają faceta. Nie masz samochodu czy prawka to bach jesteś skreślony, nie masz minimum np. 185-190 cm wzrostu to bach jesteś skreślony, masz rude włosy to bach jesteś skreślony, nie chcesz za nią płacić cały czas to bach jesteś skreślony itd. Generalnie związki są dla bogatych mężczyzn bo bycie z kobietą wiele kosztuje i nie każdego stać na takie rzeczy.

Gość gość
to się nie wiąż

Gość gość
wyszłam za mąż za nieurodziwego niskiego przeciętniaka,który nie miał wtedy auta,żyłam w biedzie i chorobie gdy stracił pracę pomagałam mu będąc w 8 mcu ciąży,mogłam mieć bogatych i przystojnych bo i tacy do mnie zarywali

Gość gość
dzisiaj żałuję że nie wymagałam bo to że brzydki i biedny nie znaczy że okaże się dobry i przyzwoity,jak kobieta nie wymaga to potem męczy się z takim Ferdkiem Kiepskim przez całe życie

Gość gość
a ciebie nikt nie zmusza do tego żebyś się wiązał z kobietą i ją utrzymywał,tak jak ty często piszą sfrustrowani brzydcy kolesie i do tego skąpi,którzy nie mają ani urody ani auta ani mieszkania i wciąż czegoś się boją

Gość gość
znam dużo przyzwoitych kobiet które są w związkach z przeciętnymi albo nawet biednymi i niezbyt urodziwymi facetami więc nie uogólniaj

Gość gość
11.04 tak bycie z kobieta wiele kosztuje ale bycie z atrakcyjna kobieta bo brzydkie lub zwyczajne niczego wielkiego nie wymagaja tylko te atrakcyjne ,tak wiec znajdz przysłowiowa brzzydule i problem z głowy.

Gość piekna i biznesman
te panie co siedza z brzydkimi nieudacznikami to maja jakies uszkodzenie w mozgu ,nie ma innego wytłumaczenia na głupote.

Gość piekna i biznesman
co się tak dziwisz,to chyba logiczne jest ,nie ma w tym zadnej filozofii.

Gość gość
Zrozum wreszcie, cienki Bolku, że kobieta nie MUSI niczego wymagać od faceta. Jak facet jest z dobrej, nie patologicznej rodziny, to tam już wystarczająco wymagano od niego, żeby wyrósł na mężczyznę nie tylko dbającego o siebie i swoich bliskich w przyszłości, ale i o siebie. Każda kobieta natomiast wolała by "faceta" bez tych wszystkich zawoalowanych schematów: samochód, mieszkanie (pewnie może mieć swoje, a jak nie, to wystarczy wynająć..etc., za to bez nałogów. To jest w dzisiejszych czasach podstawa do tworzenia związku, nie na glinianych nogach ale mocnych fundamentach. Oczywiście odpadają faceci ze schizami, malkontenci, marudy, narzekający na rzeczywistość i próbujący schematy z własnego patologicznego domu wcisnąć w życie z kobietą.

Gość gość
Materialistki już się rozpisały hehe uważajcie bo wam rodzice odetną internet :P