Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wydacie na prezenty mikolajowe dla dzieci?

Polecane posty

Gość brość
w tym roku trochę więcej, bo chce kupic 2 telefony dla dzieci, ale to tez nie będzie jakiś wielki wydatek, bo na stronie okeygsm znalazłem telefony po mega niskich cenach

Gość brość
w tym roku trochę więcej, bo chce kupic 2 telefony dla dzieci, ale to tez nie będzie jakiś wielki wydatek, bo na stronie okeygsm znalazłem telefony po mega niskich cenach

Gość gość
ty głupi durny spamie

Gość grymałka
ja kupuję chrześniakowi elektroniczną kostkę dice+ cena to 150 zł, ale w zamian mam kilkanaście gier, więc nie jest to jakaś wygórowana kwota.

Gość gość
Ok 250 zł dla 2,5 latki, ok 50 zł dla półroczniaka.

Gość gość
Na mikołajki są słodycze i jedna mała zabawka łącznie ok. 30 zł na dziecko. Na święta są to prezenty łącznie ok. 100 zł na dziecko.

Gość gość
W tamtym roku nas poniosło i wydaliśmy na syna 2,400. W tym roku nie mam pojęcia. Wszystko zależy co znajdziemy ale zazwyczaj jest to około 300-400 zł.

Gość gość
2400zł? Z ciekawości, to co to było? Nie znam żadnej tak drogiej zabawki.

Gość gość
Kupiliśmy ps 4 :-)

Gość gość
No tak ;-)

Gość gość
Pewnie 200 zł.

Gość gość
Na synów (10 i 8 lat) po ok. 300-400 zl, 6-miesięcznej córce jakąś zabawkę za 50 zl.

Gość kalinka33l
Na Mikołaja 10 zł :) Kinder niespodzianka + jakis tam jogurt z niespodzianka . Na gwiazdkę zestaw klocków za ok 100 zł .

Gość filemonica
ja też nie wydam zbyt dużo na chrześniaka, elektroniczna kostka dice+ to wydatek 150 zł, więc w miarę względnie jak na prezent dla chrześniaka.

Gość gość
u mnie to samo. też rozpieszczałam cudze dzieci dopóki nie miałam swojego. teraz się skończyło. mojemu nic nie kupują to ja innym też nie będę, wolę kupić mojej córci. mąż jeszcze tego nie ogarnął ale pracuję nad tym (bo chodzi o dzieci w jego rodzinie) ;) a co do obrabiania tyłka po imprezach. witam w klubie. też mnie obgadali że wódy nie było na chrzcinach. ale nie przejmuję się prostym myśleniem dlatego na kolejnych urodzinach ciasto i kawa i nara. tyle w temacie.

Gość gość
Rozsądnie wyżej.

Gość gość
500- 600 zł na trójkę.

Gość grymałka
tak naprawdę przy zakupie prezentów nie o cenę chodzi a o to czy prezent ucieszy dziecko, takie jest moje skromne zdanie.

Gość gość
Zależy od prezentu oraz tego co chce się dziecku zakupić.Ja kupiłam córce gitarę i wydałam 500zł innym razem wydałam 20zł. To zależy. Dziś jednak dzięki wydatkowi mogę się nią pochwalić utalentowani.pl. Nie wiedziałam, że tak dobrze gra.

Gość gość
Ja wydałam koło 100 zł - zamówiłam obraz na płótnie z rodzinnego zdjęcia, do tego z własną dedykacją. U DCN Gallery takie atrakcje są w gratisie :D