Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie dostane kaszke holle?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy przereklamowana czy nie ale ponoc lepsza od pozostalych. Gdzie moge juz kupic? Jest w rossmanie czy moze jakis sklep internetowy z dobrymi cenami?

Gość gość
Ja zawsze kupowałam na allegro. Z tego co wiem, to można też je dostać w eco sklepach.

Gość gość
W sklepach ze zdrową żywnością pełno ich teraz. Ja kupowałam topfer w Auchan tez są bez cukru i innych dodatków nie zawierają w sobie.

Gość gość
Kaszki Holle są w Piotrze i Pawle

Gość gość
Ja kupowałam ostatnio w e'leclerc po 9.90zł. Cena naprawdę atrakcyjna :)

Gość gość
Zamówiłam przez internet niedawno po ok 14 zł za szt. Kaszka jest super, mleczno jaglana bez cukru i innych dodatków smakowych.

Gość CloserCloser
na szczecie mieszkam w dosc duzym miescie wiec nie ma problemu ze znalezieniem jakiegos bio slepu, czasem tez w Almie mozna dostac albo innych delikatesach. dla osob z mniejszych miejscowosci polecam internet - i chyba najtaniej wychodiz z tego wszsytkiego :)

Gość gość
Ja zamawiam przez internet ale zdarzylo mi sie tez kupic stacjonarnie w askocie. Maja duzy wybor za jakies 14zl

Gość pumbaaa
hejo mamy! niektóre produkty Holle pojawiły się w Superfarmie! Dla mnie to świetna opcja, bo czasem kaszka nagle się skończy i trzeba na już, to wystarczy tylko skoczyć na dół i kupić :) Bardzo miłe rozszerzenie oferty:)

Gość zucchero09

ooo to musze sprawdzić, bo z przyzwyczajenia chodze do sklepu ktory jest dalej, a może rzeczywiscie mam je pod nosem hehe:) dzięki za informacje pumbaa!:)