Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie namawiaja mnie najbardziej do jedzenia jak jestem na diecie?

Polecane posty

Gość gość

Np mowie wyraźnie koleżance, ,ze jestem na diecie ( zreszta udało mi sie zrzucić już 10 kilo, wcześniej wazyłam 61 , teraz 50) to ona mi podtyka ciastka na siłe i mówi " no jedz , jedz", w koncu naszczescie sie nie zlamałam :) Ale nie rozumiem takiego podejscia, ktos wie, ze jest sie na diecie i ile wysilku wymaga utrzymanie takiej silnej woli, a chca w tym jakby przeszkodzic Tak samo moj facet, całe życie był przeciwko Mc Donaldom, a ostatnio jak poszlismy zamowilam satatke tylko to powiedział " wzielabys sobie normalne jedzenie " :O

Gość gość
Są jak Bóg, który wystawił Hioba na próbę wiary :D :D :D

Gość gość
A ja myślę, że to szatan przez nich przemawia. Diabeł na pewno woli ciebie grubą i nieszczęśliwą. Taką przyjemniej nakłuwa się widłami.

Gość gość
Haha no dobre w sumie :D Ale tak na serio to dla czego? chca żebym była taka gruba jak oni? :P

Gość gość
To zależy kiedy, np. w maku chłopak miał rację, bo jest taki dziwny twór jak rozrywka powstała na skutek wspólnego spożywania śmieciowego jadła, a ty się wyłamałaś ;) Tak ogólnie to może jesteś już wystarczająco chuda, a ludzie nie zdają sobie sprawy, że wagę nie tylko trzeba zrzucić, ale i utrzymywać i myślą, że zjedzenie takiego ciastka to dla ciebie byłaby jakaś wielka przyjemność? Na pewno lubią się też trochę podrażnić i posprawdzać twoje granice, haha, taka złośliwa natura ludzka :)

Gość gość
No moze im sie zdaje,ze dla mnie takie cisto to jest nic skoro schudlam, ale jakbym teraz zaczeła żreć ciastka to bym szybko wrociła do starej wagi, a od jednego się zaczyna i potem znow wpada sie w zle nawyki :P

Gość gość
Może nie potrafi znieść myśli że masz silną wolę i dbasz o siebie, podczas gdy koleżanka jest zbyt leniwa na wzięcie się za siebie. Może też wydaje im się że jesteś za chuda i jedno ciastko Ci nie zaszkodzi, może bagatelizują fakt , że jesteś na diecie. W sumie warto zrobić sobie raz na jakiś czas cheat day (czy jak to się tam zwie) ;)