Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiemnośćWidzę

Ślepczyca woła: okularów potrzebuję!

Polecane posty

Gość CiemnośćWidzę

Witam, bardzo proszę osoby z wadliwie działającymi patrzałami o namiary gdzie można dostać fajne okulary korekcyjne w Krakowie. Sprecyzuję swą myśl - chodzi mi o salon, który macie przez siebie sprawdzony, gdzie dostaniemy różne kształty i marki w dobrej cenie (nie chciałabym przekroczyć kwoty 600 - 700 zł) i gdzie sprzedawca uczciwie powie: 'Pani litości, nie ten kształt pod tę facjatę', a nie będzie usilnie próbować wcisnąć byle czego. Pisujcie bo czuję już jak wada wzrasta..

Gość gość
chyba miałaś na myśli oprawki

Gość gość
oj, ja zupełnie z innych stron, ale doskonale wiem, o czym mówisz! :/ jest masa salonów optycznych które wcisną byle co, aby zarobić, a to, że kiepsko w tym wyglądasz to już wiesz... nie ich rzecz :D ja sama męczyłam się z takimi okularami jakieś pół roku, dopiero jak trafiłam na http://optyk-debica.pl/ ( z tym, ze to salon optyczny w Dębicy w moich okolicach) to mi dobre i ładne dobrali.

Gość gość
a ja zamawiałam przez internet w www.c-you.pl. Masz tam przy każdej oprawce opcje - przymierz, wkleiłam zdjęcie sprawdziłam kilka modeli i wybrałam idealne okulary. Naprawdę świetnie wyglądają:)

Gość gość
Piękne okulary w super cenach widziałam w Lux Optyk to jest chyba osiedle Ruczaj. Naprawdę polecam. Sam długo szukałam i dopiero tam kupiłam co chciałam. Wszędzie wszyscy piszą i reklamują się że mają dużo i super a jak się jedzie to katastrofa. Objechałam chyba wszystkich optyków których polecacie ale albo był niewielki wybór albo kosmiczne ceny. Dopiero tam super wybór i fajne promocje. polecam :)