Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaniunia

Nudzi mi się propozycje?

Polecane posty

Gość znudzonaniunia

Więc.?

Gość gość
Pobaw się cycuszkami: )):))

Gość onnagość
Też się mi nudzi. Może sobie pomasujemy cipki? Delikatnie i zmysłowo aż zaczną robić się wilgotne i coraz bardziej mokre :)

Gość znudzonaniunia
onagosc nigdy nie robiłam tego z kobietą ;) ale czemu nie? Już mam mokro. .

Gość onnagość
O i cycuszki sobie dotykajmy. Albo dotykajmy się nimi. Niech sutki ocierają się o sutki ;)

Gość znudzonaniunia
O całuję Cię namiętnie. .nasze jezyczki się splatają..całuję Twoja szyję.. szepcze Ci do uszka, ze chce do Twojej cipki. .

Gość onnagość
Ja też nigdy nie robiłam tego z kobietą. Bardzo mnie ta myśl podnieca. Czuję że cipka zrobiła się mokra a sutki nabrzmiały ;) Zdejmę powoli Twoje ciuszki. Mogę?

Gość gość
Oczywiście, ze możesz. . :) też jestem bardzo podniecona

Gość znudzonaniunia
Możesz, jestem taka podniecona. .napisz mi co ze mną robisz.. pragnę Ciebie

Gość onnagość
Gdybym o tej godzinie jadała kolację albo pizzę to nie wyglądałabym tak ładnie :) Ale idź sobie zjedz ;)yuko333

Gość znudzonaniunia
onna czekam ;) nie daj mi wystygnac

Gość onnagość
Delikatnie dotykam Twoich piersi. Drażnię palcami sutki. Czuję jak robią się twarde. Pragnę poczuć Twoją wilgotną cipkę. Powoli sunę dłonią po Twoim udzie. Zbliżam się do Twojej kobiecości. Nakrywam ją dłonią. Czuję jaka jest mokra i pulsująca.... Zbliżam usta do Twojej piersi i językiem drażnię sutek....

Gość znudzonaniunia
Ja chce rozchylic Twoje nóżki..całować Cię po udach. .zbliżając się do cipki. .zaczynam delikatnie lizac lechtaczke. .twój oddech jest przyspieszony. .biorę wibrator. .wkładam Ci delikatnie w mokrą cipke. .podkrecam obroty. .twoje jęki są coraz glosniejsze. .lize Twoje sutki. .

Gość onnagość
Podniecasz mnie. Czuję że i moja cipka robi się mokra i gorąca. Masz cudowne piersi. Jedwabiście gładkie. Błądzę ustami po nich. Całuję je. Ssę i liżę sutki. Delikatnie kąsam. Moja dłoń delikatnie pociera i masuje Twoją cipkę. Co jakiś czas na kilka sekund zatapiam w niej palec a wtedy Ty wydajesz z siebie cichutki jęk :)

Gość znudzonaniunia
Wyciągam wibrator jest cały mokry od Twojej c**eczki. .lize ja cała. .wkladam paluszek. .jeczysz z rozkoszy..jest Ci tak dobrze. .jesteś bliska dojścia. .zaraz trysniesz. .soczkami

Gość gość
Jestem facetem i chciałbym do was dołączyć co wy na to dziewczyny

Gość onnagość
Zaczynam poruszać biodrami. Coraz szerzej rozchylam uda. Tak niesamowicie operujesz wibratorem w mojej cipce. Jęczę i wsuwam w Twoją cipkę dwa palce. Jesteś bardzo mokra. Twoje soki spływają mi po nadgarstku. Zaczynam poruszać palcami coraz szybciej...

Gość znudzonaniunia
Chce byś usiadła z jednej strony łóżka a Ja z drugiej między nami wibrator duży i mokry od Twoich soczkow. .:) nabij się na niego z jednej strony A Ja z drugiej. .i ruszamy bioderkami. .jeczac tak niegrzecznie. .i patrząc sobie w oczy w przy tym. .

Gość znudzonaniunia
gość 20:11 o ile moja slicznotka się zgodzi ;) bo Ja nie mam nic przeciwko

Gość onnagość
Facet bardzo mile widziany :) Nie wiem jak koleżanka na to?

Gość Sylvia ta dobra
Zamiast naprawde zrobic to o czym piszecie, to brandzlujecie sie tutaj jak dwa pasztety bez szansy na prawdziwy seks. Gdybyscie byly taka szprycha jak ja, mialybyscie bujne zycie seksualne i przebieralybyscie w mezczyznach/ kobietach jak bezdomny w kuble smieci.

Gość znudzonaniunia
Co powiesz kochana Ty i Ja i k***s? Może dołączy się Pan? :) zgadzasz się?

Gość znudzonaniunia
Jeśli chce to niech pokaże na co to stać ;)

Gość onnagość
Widok nadziewającej się Twojej cipki na wibrator działa na mnie bardzo. Patrzę w Twoje oczy. Są przymknięte. Usta lekko rozchylone. Coraz mocniej zaczynam nadziewać się na wibrator.... Myślę, że możesz stanąć miedzy nami a twardym k*****m a my obie będziemy pieściły go ustami...Zapraszamy ;)

Gość znudzonaniunia
Chciałabym robić Ci minetke. .A on żeby brał mnie od tylu. .albo żebyśmy kleknely przed nim całowały się. .i ssaly mu k****a.. :)

Gość znudzonaniunia
Następnie żebyś się nabila na niego. .skakala po nim ostro. .a Ja obok bawiła bym się cipka. . I patrzyła Ci głęboko w ocZy. .

Gość znudzonaniunia
Tak bardzo mnie podniecasz ze chętnie bym zrobiła to wszystko z Toba na żywo. . Pragnę Ciebie całą. .

Gość onnagość
O tak. Bardzo bym chciała abyśmy obie zajęły się k*****m faceta. Ssały i lizały na zmianę i brały głęboko do buzi. W czasie gdy jedna ma k****a w buzi, druga będzie lizać i ssać jajeczka ....

Gość znudzonaniunia
Pytanie takie: masz mężczyznę? I opisz się jak wyglądasz? . Bo Ja mam chłopaka Ale zawsze marzyłam o.seksie z kobietą albo z nim i kobieta. Ale on nie chce tak. A Ja jestem 21 letnia blondynka o dużych piersiach, ustach też dużych: ) zmysłowych, zgrabna, dbam o siebie:) wysoka. A Ty? :*