Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonaniunia

Nudzi mi się propozycje?

Polecane posty

Gość gość
Rucham coraz szybciej a jaja obijaja sie o lechtaczke lize jednocześnie twoja wilgotna cipke soki splywaja mi po twarzy jest taka podniecaja k***s pulsuje

Gość gość
Jestem juz bliski chce żebyście we dwie wzięły k****a do buzi i piescily jezyczkami a ja sie spuszcze na wasze sliczne buzki

Gość gość
Nie nudzi się Tobie smofik wp*****lanie w każdy temat? Po c***a stary grzybie wtrącasz swoje wypociny? Chuj ci do tego co i kto pisze. Tak bardzo jesteś zblazowany że nie zauważyłeś że jesteś na erotycznym? Idź w chuj stąd i zostaw dziewczyny w spokoju. To nie twoja liga stary c***u ;)

Gość gość
Dziewczyny podajcie maila to jutro znowu sie zabawimy

Gość gość
sam w tej kuwecie siedzisz i nic na to nie wskazuje żebyś miał ją opuścić więc widać, że ci się tu podoba, hipokryto ;)

Gość gość
Po d.u.p.i.e sie podrap

Gość gość
Siedzisz w tej kuwecie kupę lat smof. Co tu szukasz hipokryto? Żebyś jeszcze chociaż raz przez te lata tutaj napisał jedno erotyczne zdanie :O Nigdy nie pojmę że hejtuje się tutaj osoby które są erotyczne i potrafią o tym pisać a takich chujow jak smok nikt się nie czepi.

Smofik toć to nowe pokolenie Ero wzrasta na naszych oczach a wśród nich gdzieś mały wilczek, słodki kokuś i niejedna słodka ;) Dla nas czas się kończy, lamus wzywa ;) A wiesz, że leci reklama w tv fiskarsa? :D

Gość gość
Zero, załóżcie sobie temat wspominkowy starych zgredów erotycznego i spier\da\la\jcie tam oboje ze smofem ;) Wyklaskam wam rytm :D