Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem że to w zasadzie niemożliwe, ale...

Polecane posty

Gość gość

Otóż nie wiem czy to zatrucie czy objawy ciąży. W to drugie wątpię bo jestem w 24 dc (mam 27) Mam mdłości, odruch wymiotny i podwyższona temperaturę od prawie doby. Staram się o drugie dziecko ponad 15 cykli i dawno zwątpiłam że jest wszystko ok, dlatego to nie wkręcanie się na pewno. Ale czy w ogóle można mieć jakiekolwiek objawy przed terminem miesiączki? Z pierwszym dzieckiem zaczęło się dopiero w 6tc.

Gość gość
Napewno to nie ciaza , chyba ze fo juz 5-6 tydzien a poprzednie krwawienie bylo dkspe i nie byl to okres

Gość gość
Czyli jednak jakieś zatrucie :/

Gość gość
zrób test jak nie dostaiesz w terminie okresu teraz ciezko powiedziec:/ skad my to mamy wiedziec??

Gość gość
Oj, wiadomo że nikt nie wie. Bardziej myslałam że może napisze ktoś kto miał jakiś objawy przed okresem, tyle w zasadzie.

Gość gość
Hej to masz tak jak Ja...u mnie też 15 cykl ale myślę że znowu lipa...:( jestem już zalamana tym wszystkim

Gość gość
Robiłas jakieś badania? Mnie czeka HSG bo jestem po cc. W którym jesteś dniu cyklu?

Gość gość
Miałam podobnie i też jak były starania o drugie...niestety to może być objaw PMS, cykl się zmienia...pamiętam że mnie jakoś tuż po owulacji i wzięło, mdłości często nachodziły i to konkretne, też myślałam no nie możliwe za wcześnie, ale jak kilka dni przed okresem nadal, to było to byłam pewna że to ciąża, ta jasne :(, jakoś ze 2 dni przed ustąpiły i przyszedł okres...cykl się zmienia...mnie też nigdy przed ciążą piersi przed okresem nie bolało, a jak mały miał jakieś 1,5 roku nagle zaczęły, nie jakiś silny ból, ale są wrażliwe na dotyk, czuję takie palenie, nie w każdym cyklu, czasem ledwo co, czasem mija kilka dni przed okresem, ostatnio bolały nawet jak dostałam, dopiero jakiegoś 2 dnia przeszło...

Gość gość03
to wyżej ja pisałam...zapomniałam dodać że my też ponad rok starań o drugie...

Gość gość
Cykle mam regularne, co 27-28 dni, ból na okres 2-3 dni przed, piersi nidgy nie bolą, nawet byłam w ciązy to zaczeły dopiero ok 6 tc. Generalnie dziś czuję się dobrze, mdłości mocno się oslabiły, okres za 3 dni, więc wszystko wskazuje że go dostanę.

Gość Beautifulleyes
Ciężko dowiedzieć się czegokolwiek...ja pisałam już kilka razy i niestety nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Otóż ja miałam ból piersi myślałam że to przed okresem tak mam ale niestety...okres spóźnia mi się juz 6 dni mam dziwne bóle podbrzusza , rzadką wydzielinę zrobiłam 2 testy. Jeden tydzień temu wczoraj drugi i wyszły negatywnie. Czekam do końca tygodnia jak nie dostane okresu to trzeba będzie iść do lekarza...myślałam że któraś z was tak miała i mi podpowie czy może to być ciąża ale niestety nie doczekalam się odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie mam zbyt wielu doświadczeń w tym temacie, jedno dziecko tylko. U mnie w tym okresie ciąży objawem było tylko klucie w jajniku, wydzielina i przeczucie że jestem w ciąży.

Gość gość
Ja nie chcę słuchać przeczuć bo często mi robią nadzieję. Raz też byłam niemal pewna, wyszło jak zawsze. od tego czasu nie szukam objawów i nie wmawiam ich sobie. Ale te moje ostatnie mdłości były ogromne i nie była to wina wybujałej fantazji. Dziś już tylko ból jak na okres, gesty kremowy śluz i wydzielina (wygladająca jak siara) z piersi. Beautifulleyes, na Twoim miejscu zrobiłabym betę i udała się do lekarza.

Gość gość
Ja wierzyłam w przeczucie, bo o dziecko się nie starałam i ten jeden jedyny raz intuicja mówiła mi, że jestem w ciąży.

Gość gość
No właśnie, co innego jak się nie starasz. No nic, pozostaje mi spokojnie czekać do terminu miesiączki.

Gość Beautifulleyes
Jutro rano powtórzę test jeśli znów wyjdzie negatywny no to już zacznę się martwić dlaczego tego okresu nie ma i pójdę do lekarza...

Gość gość
spróbujcie celować typowo w owulacje. pomoże Ci w tym np mikroskop owulacyjny afrodyta. skuteczne są też zele ułatwiające zapłodnienie takie jak conceive plus albo pre-seed. warto spróbować wszystkiego.