Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White_Pride

Islamska chołota

Polecane posty

Nie wszyscy islamiści to terroryści, ale wszyscy terroryści to islamiści. Popatrzcie co się dzieje......nie minęła długa chwila od rozpoczęcia napływu tych biednych kobiet i dzieci....kobiet i dzieci.....dorosłych mężczyzn - tchórzy, leni, darmozjadów, złodziei, gwałcicieli i morderców i już mamy ataki terrorystyczne gwałty, rozboje. Ile jeszcze trzeba, aby Europa otworzyła oczy??? To nie są ludzie, to są zwierzęta, wściekłe zwierzęta a takie się nie przygarnia ale usypia. Ile trzeba jeszcze dowodów tym wszystkim polskim burżujom przy korycie aby powiedzieć stanowcze NIE przyjmowaniu tego brudu do naszego państwa. Gratuluje wszystkim zwolennikom imigrantów w Polsce. na pewno sami chętnie oddacie im swoje domy samochody, wasze kobiety które oni będą gwałcić, patrzcie jak waszym dzieciom obcinają głowy za to, że są katolikami...ale to przecież nie ich wina bla bla bla. Nadajecie się do jednego wora razem z nimi. Ktoś powiedział, że oni przed złem uciekają ze swojej ojczyzny....a czy teraz my dzięki nim i złu z ich strony musimy uciekać ze strachu z naszej ojczyzny? Ogień zwalczaj ogniem - musimy odpowiadać siłą na każdy atak tego ścierwa muszą się nas bać aby nas szanowali. Czy chcemy islamską Polskę?? Ktoś powie, że oni nic złego nie robią.....ok - gwałt w Warszawie na 21latce dokonany przez Mohammad Salameh uchodźce z Egiptu, dalej zamieszki na Węgrzech w Niemczech itd itd można by godzinami wymieniać, a o Szwecji czy Norwegii już nie wspomnę. Polska na 1miejscu powinna stawiać obywateli ich dobro i bezpieczeństwo. Jeżeli nie może tego zapewnić to znaczy, że system i władza jest nieudolna i nie powinno być mowy o przyjmowaniu tego brudu do nas. Ile rodzin w Polsce głoduje?? nie stać ich na nic?? a dla nich 3500zl mieszkanie i Bóg wie co jeszcze to mało?? Chcę poznać wasze zdania i opinie na ten temat. Te za i te przeciw, a przede wszystkim szukam ludzi dzielących mój tok myślenia. Pozdrawiam. Polska dla Polaków

Gość Sponsorowane
Piece gazowe dostosowane do Twoich potrzeb

Gość gość
Tu nie są winni Europejczycy,winni są dysydenci których sami wybieramy by nas reprezentowali.Nie mogę pojąć tych darmozjadów w białych kołnierzykach w czyim imieniu to robią i wpuszczają tę hołotę do europy! To koń trojański,podcinanie gałęzi na której się siedzi!

Owszem sami Europejczycy nie są winni...choć pośrednio tak. To co się dzieje to inwazja islamu poprzez zaludnienie, a poprawność polityczna władz europy na to pozwala.

Gość Sponsorowane
Skuteczny i szybki sposób na usunięcie brudu.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że jesteśmy jako społeczeństwo nagminnie manipulowani i oszukiwaniNie wiem jak będzie teraz ale to co miało miejsce przez ostanie lata na to wskazuje.

Oczywiście, że jesteśmy manipulowani i oszukiwani, mydlą nam oczy np prawami gejów i lesbijek po to żeby przepchnąć po cichu to co dla nich korzystne. Ciekawe czy ich poprawność polityczna obroniłaby ich czy ich rodziny przed zagrożeniem ze strony tego biednego uchodźcy którego tak chętnie chcieli przyjąć, a który za chwilę będzie wywoływał zamieszki, dopuści się gwałtu czy zabije kogoś bo dla niego niewierny-katolik- to śmieć

Mam znajomego, który mieszka i pracuje w Wiedniu. Opowiadał mi i pokazywał sporo zdjęć z tego, jak przybył tam pierwszy rzut uchodźców i kolejne. Wierzcie mi, kobiet i dzieci jak na lekarstwo, sami faceci w wieku poborowym. Mieli przy sobie sporo gotówki, bo szybko zaczęli latać po wiedeńskich galeriach handlowych. Nie interesowało ich darmowe jedzenie, kanapki walały się po podłodze, bo oni jadali w knajpkach halal. Często jeździli taksówkami. Skąd mieli na te luksusy kasę? Ktoś im zapłacił za trud dostania się tutaj.

Gość gość
Zgłosiłam twój profil do moderacji :O 🖐️

Gość gość
Wydawałoby się że to jakieś ogromne afery,defraudacje czy działania na szkodę państwa winny pchnąć do pewnych wniosków ale mnie ostatecznie pchnęły dwa zdarzenia. Jedno dotyczy świadczeń (zasiłek pielęgnacyjny itp)na rzecz dzieci które jako chore pozostają pod opieką rodziców cały czas. Pamiętam jak Tusk wykłócał się dla tych biednych i pokrzywdzonych losem ludzi o każdą złotówkę tłumacząc że nie może im dać tyle ile potrzebują (pieprzone minimum) bo cudów nie ma i żeby w ogóle coś im dać musi zabrać pieniądze przeznaczone na inne cele ( w tym wypadku na remonty dróg pomijając ich status). Poparł go w tym minister resortu pracy i ubezpieczeń społecznych.W międzyczasie zdążyli przy okazji umiejętnie skrócić przy okazji Polaków w tej sprawie-sam słyszałem i czytałem teksty jak to "przez jakieś tam chore bahory i ich roszczeniowych rodziców nie będzie za co łatać dziur w drohach". Jakiś czas potem gdy funkcję szefa rządu przejęła Kopacz a w tym czasie zaczęły się jazdy na Ukrainie,rząd ogłosił że będzie pomagać "uchodźcom".Migiem zabezpieczono sto milionów (tytułem wstępu) na ten cel a MSZ informował o możliwości budowy osiedli w tym celu. Wtedy myślałem,że już k****a tego dość. Druga sprawa to kary jakie Polska placiła za nieterminowe przyjęcie dyrektyw UE o ubezpieczeniu zdrowotnym dla obywateli.Dziennie mogliśmy sobie pozwolić na 50 tys.euro czyli jedną karetkę.Karetek w Polsce brakuje caly czas jak i lekarzy na etacie. Wtedy uświadomiłem sobie że Polacy są po prostu robieni w chooya.

Widzę pierwsza lewaczka się już znalazła. Na pewno czekasz aż i ciebie wzbogacą kulturowo. Poza twoim zgłosiłam twój profil do moderacji nie widzę żebyś coś mądrego napisała. Za to póki co widzę same głosy przeciw uchodźcom.

Gość gość
autor to rasista i islamofob, ja też zgłosiłam

Tak właśnie próbuje się zatkać usta tym którzy mówią prawdę dosłownie nie bawiąc się w żadne ładne słówka żeby przypadkiem nie obrazić islamskiego motłochu w tym przypadku.

Gość gość
sramofob, kretynko :O autor stwierdza jedynie fakty

Gość gość
I jeszcze jedno zdarzenie. Pewna kobieta osierociła dwójkę dzieci skacząc z bloku. Była po uszy w dlugach. Dodatkowo prześladowana przez urzędy, nieuczciwych pracodawców.Młoda kobieta.Dwa bloki ode mnie. Ale zostawmy to... Polacy są oszukiwani.Nie potrafią się zjednoczyć by walczyć i są regularnie robieni w chooya. Ja nie mam nic do nikogo kto się dorobił. Mam na myśli arogancję władzy i postępujące ogłupienie w narodzie. I teraz kiedy po raz kolejny za naszymi plecami próbują rozgrywać swoje fantazje za nasze pieniądze odnośnie jakichś innowacji czy przyjmowania tu imigrantów naszym kosztem znowu budzi się.słuszny gniew i sprzeciw.

To wiesz co moja droga?przyjmij tych bezbronnych islamistów do siebie do domu wtedy porozmawiamy. gość dziś I jeszcze jedno zdarzenie. Pewna kobieta osierociła dwójkę dzieci skacząc z bloku. Była po uszy w dlugach. Dodatkowo prześladowana przez urzędy, nieuczciwych pracodawców.Młoda kobieta.Dwa bloki ode mnie. Ale zostawmy to... Polacy są oszukiwani.Nie potrafią się zjednoczyć by walczyć i są regularnie robieni w chooya. Ja nie mam nic do nikogo kto się dorobił. Mam na myśli arogancję władzy i postępujące ogłupienie w narodzie. I teraz kiedy po raz kolejny za naszymi plecami próbują rozgrywać swoje fantazje za nasze pieniądze odnośnie jakichś innowacji czy przyjmowania tu imigrantów naszym kosztem znowu budzi się.słuszny gniew i sprzeciw. Amen bracie/siostro

Gość gość
Służby nie są w stanie oddzielić ziarna od plew. Nie mamy nawet dostatecznej ilości tłumaczy posługujących się językami uchodzców.(Czy w ogóle ich mamy). Są poprzez to w stanie nas rozgrywać jak chcą jako potencjalni ekstremiści. Ktoś tu kiedyś wrzucił tekst z FB który stanowi.relację pracownika Czerwonego Krzyża przebywającego czasowo w jednym z ośrodków w Niemczech. Oni nie są w ogóle.zainteresowani pracą,nauką,adaptacją i asymilacją. Z niewielkimi wyjatkami (mniejszość chrześcijańska) praktycznie zainteresowani.są tylko żądaniem świadczeń i przygotowywaniem się do działań na pograniczu prawa. W ośrodkach zwlaszcza gdzie.większość to muzułmanie panuje przemoc,prawo,pięści,kobiety traktowane są przedmiotowo i wszystko to.suto.jest opłacane z pieniędzy podatnika. Na coś takiego mamy się zgadzać?

Mniejszość chrześcijańską to oni za burtę ze statku wyrzucają. Do nas docierają w 99proc. Muzułmanie z zapasem gotówki fałszywymi paszportami, iphonami w większości będącymi członkami grup terrorystycznych czy będący uśpionymi agentami.

Gość gość
Zresztą...nie bądźmy ignorantami. To co wczoraj stało się w Paryżu chyba wystarczy aby pojąć powagę sytuacji i to że.multi-kulti to droga do nikąd. Natomiast Polacy powinni nauczyć się dzialać.wspólnie i.solidarnie żądać tego co im się należy w ich kraju a kto.myśli inaczej jest chyba nienormalny.

Święte słowa, jeśli to co się działo wczoraj we Francji nie otworzy nam wszystkim oczu to nie wiem co nas może uratować. Równie dobrze możemy położyć wszyscy głowy na torach kolejowych. Musimy się jednoczyć i walczyć o swoje prawa, o bezpieczeństwo dla nas i naszych rodzin o godne życie w bezpieczeństwie a nie w strachu.

Gość gość
White Power Tak. Mało tego. Szacuje się na dzień dzisiejszy że na bliskim wschodzi w ciągu ostatnich lat wymordowano cwierć miliona chrześcijan. Czy to nie ludobójstwo? Co na to trybunały międzynarodowe? Co na to organizacje praw człowieka? A sposób tam morduje się mniejszości za swe przekonania nie się tylko to strzelania. Jest znacznie gorszy i co ważne-dowodów na to jest od groma.albowiem.oprawcy z dumą zamieszczają je w sieci w postaci nagrań. Czasami wydaje mi się że ta dziwna opieszalosc ludzi wobec problemu zmian kulturowych.w Europie jakie mają miejsce na naszych oczach bierze się z faktu iż współczesny człowiek potrzebuje aby mu to podać na talerzu. Nic bardziej prostszego.Wystarczy chcieć poznac prawdę. Mnie wydaje się że już poznałem prawdę i to mi wystarczy by powiedziec stop. Polsce i wschodniej Europie potrzebny jest wariant węgierski i to od zaraz.W przeciwnym wypadku będziemy mieli poważne kłopoty.

Gość gość
Otuż To "poprawność polityczna". Nie mam nic do gejów czy lesbijek. Natury nie da się oszukać i nie ma co ich mieszać do islamistów. Geje czy lesbijki nie robią zamachów ani się sami nie wysadzają w powietrze. Mam duże ALE do islamistów. Wszystkich. Każdy w tych swoich dzielnicach WIE kto staoi za terroryzmem. W końcu są swoistą i zwartą grupą. Każdy każdego zna więc wkurza mnie kiedy tacy "dobrzy" islamiści się wypowiadają że oninie mają z radykałami nic wspólnego. To kłamstwo. Powinni wszystkich odesłać z powrotem do ich krajów. Wszystkich i na zawsze zamknąć dla nich granice. Good muslim is a DEAD muslim.

Gość gość
Jestem za utworzeniem na terenie obozow w ktorych przebywaja imigranci, placowek eksterminacji. Tzn powinny zostac utworzone mobilne systemy zagazowywania uchodzcow (systemy nie uszkadzajace tkanek uchodzcow np podwojnie ekstrahowany siarkowodor) takie ktore umozliwilyby sprawny metabolizm wiekszosci muzulmanow. Proponuje aby przemysl oraz sluzba zdrowia na tym skorzystala i tkanki oraz organy uchodzcow nie zostaly zmarnotrawione.

Oczywiście geje i lesbijki podałem jako przykład tego jak rząd odwraca naszą uwagę od ważnych istotnych spraw. Powiedzmy sobie w prost. Wszędzie gdzie pojawią się uchodźcy dzieją się dantejskie sceny, nie szanują nikogo i niczego, żądają i grożą zamachami czy rozróbami jeśli tego nie dostaną.

Każdemu z nich przed wejściem do Polski powinno się kazać pogłaskać świnkę. Ciekawe ilu by się złamało a ilu by zawróciło.... A poważnie nie stać nas na nich nie mamy ani funduszy ani służb do ogarnięcia ich a tym bardziej do opanowania czy selekcji. Tu pozdrowienia dla Kazimiery Sz. za jej mądrą wypowiedz "Jak się okaże, że większość z nich jest terrorystami to wtedy będziemy się martwic"....wtedy to już będzie moi drodzy za późno.

Gość gość
NIE przybywaja do polski! tutaj lacznie z turkami i ich budami z kebabem, ktorymi sie lubicie tak zajadac (tak, wy polscy polacy-narodowcy tak samo!!!) jest ich zaledwie garstka w stosunku do tego ilu muzlmanow czy islamistow jest w niemczwch, francji, uk czy szewcji i w zadnym z tamtych kraji nie ma takiej nienawisci, takiego kierowania sie strachem i paranoja jak tutaj!!! jestescie zxarowno smieszni i zalosni :O tanczycie jak wam panstwo islamskie zagralo, puste marionetki :O o to im chodzilo, sa tam rpawdziwi uchodzcy, ktorzy nasluchali sie klamliwych bajek jak to w europie jest wolnosc slowa, wyznania i sposobu zycia bez wzgledu na kolor skory czy wyznania religijnego i postanowili uciec, przybywajac tu gdzie i tak moga zginac z rak tych, przed ktorymi uciekli, a dodatkowo sa szykanowani przez tepakow takich jak autor :O idz, zjedz sobie muzulmanskiego kebaba, zamow chop suey, nawpie/rdalaj sie hamburgerow i polsuchaj jakiej arabki z urodzenia krolujacej na listach przebojow a potem wroc****isz dalej o polskosci i polski dla polakow :O

Gość gość
gość dziś autorze, jest jeden skuteczny sposób na walkę z tą hołotą, wejdź na drugi link w tym temacie: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/genialny-sposo b-na-uniemozliwienie-budowy-kolejnych-meczetow-p_6388828 X Rozbawiło mnie to. U mnie np są "modne" świnki wieprzowe (duże!) trzymane w domach jak psy i traktowane jak członkowie rodziny. Właśnie wyobrażam sobie jak każdy Polak chodzi z wieprzkiem na smyczy...

Gość gość
no tak, w uk, francji i szwecji jest najwiecej muzulmanow i islamistow i to od wielu wielu lat ale tam wzywaja do zachowania spokoju, do zjednoczenia sie, a w polsce jest zaledwie garstka muzulmanow a reszta uchodzcow nawet nie chce tedy przejsc by dostac sie do innych krajow, ale polacy jak zawsze maja najwiecej do powiedzenia :D zal.pl :O

Gość gość
Moim zdaniem właściwe byłoby w tej chwili referendum. My Polacy chcemy mieć głos w tej sprawie! Polska to Nasz Dom, nie wpuscimy tej chołoty do środka! Bądźmy solidarni i jednogłośni w tej sprawie. To poważna sytuacja, dzisiaj Paryż jutro my. Ja stanowczo mowie nie dla uchodźców! !!