Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

White_Pride

Islamska chołota

Polecane posty

Gość gość
wystarczy zakopać jakiś kawałek świńskiego mięsa (myślę, że chętnych nie będzie brakowało) w miejscu gdzie będzie miał powstać nowy meczet i do budowy nie dojdzie :D

gość dziś NIE przybywaja do polski! tutaj lacznie z turkami i ich budami z kebabem, ktorymi sie lubicie tak zajadac (tak, wy polscy polacy-narodowcy tak samo!!!) jest ich zaledwie garstka w stosunku do tego ilu muzlmanow czy islamistow jest w niemczwch, francji, uk czy szewcji i w zadnym z tamtych kraji nie ma takiej nienawisci, takiego kierowania sie strachem i paranoja jak tutaj!!! jestescie zxarowno smieszni i zalosni pechowiec.gif tanczycie jak wam panstwo islamskie zagralo, puste marionetki pechowiec.gif o to im chodzilo, sa tam rpawdziwi uchodzcy, ktorzy nasluchali sie klamliwych bajek jak to w europie jest wolnosc slowa, wyznania i sposobu zycia bez wzgledu na kolor skory czy wyznania religijnego i postanowili uciec, przybywajac tu gdzie i tak moga zginac z rak tych, przed ktorymi uciekli, a dodatkowo sa szykanowani przez tepakow takich jak autor pechowiec.gif idz, zjedz sobie muzulmanskiego kebaba, zamow chop suey, nawpie/rdalaj sie hamburgerow i polsuchaj jakiej arabki z urodzenia krolujacej na listach przebojow a potem wroc****isz dalej o polskosci i polski dla polakow pechowiec. Przypuszczam, że sam jesteś fanem kebabów i arabskich list przebojów. Może to ty powinieneś być we Francji w czasie ataków i patrzeć jak strzelają do człowieka obok ciebie krzycząc allah akbar. Ktoś powiedział, że oni omijają Polskę...brawo za inteligencje lewaczku. Nie tak dawno pewien mułła mówił, że i Polska będzie pod władzą islamu i nikt tego nie zatrzyma poszukaj sobie w internecie jest jego cała wypowiedz. Dwa przesłania francuzów po zamachach....Francja jest martwa a oni również idą do Polski

Gość gość
w zyciu nie zjadlam kebaba, i nie mam zamiaru, ale w zyciu nie dam sie pociagac za sznurki biegnąc jak leming w stadzie baranów za pastuchem, ktory bedzie mnie prowadzil strachem :O

Gość gość
dziś Tylko głupi się nie boi. Niech ci to da do myślenia.

Gość gość
ba csie to jedno, a byc nakrecany strachem, ktorym latwiej daje sie kieorwac niz czymkolwiek do tej pory (oprocz wiary) jak udowodnily to lata doswiadczen w rzadzeniu ludzmi, to jest druga sprawa :O zacznij najpierw samodzielnie myslec zanim podejmiesz decyzje :O

Gość gość
White_Pride dziś Z kałasznikiem przy skroni inaczej byś śpiewał.... ] i o tym wlasnie pisze, sterowana pusta marionetko :O

Gość gość
Teraz mamy taki nowy trend walki o wolną.Europę. Oni do nas strzelają a my się nie boimy i bierzemy to na klatę. I kto tu ma włączyć myślenie?

Więc powiedz mi przez kogo jestem tak sterowany hmmm?bo chyba pominąłeś drobny szczegół tego co się dzieje tam gdzie pojawiają się uchodźcy. Może zaprosisz ich do siebie do domu co?? Bo ja nie pozwole żeby moja kobieta bała się wyjsć na ulicę wieczorem bo w domu obok będzie mieszkało paru uchodzcow którzy twierdzą ze wszystko im się należy a zadna kara za nic co zrobią ich nie spotka

Gość gość
oni zabijaja kazdego, jezeli ktos jest gotowy poswiecic wlasne zycie myslisz, ze bedzie patrzal czy zabierze ze soba przy okazji innych, wyznaniowo takich sam jak on? tutaj zaden uchodzca nie chce byc, nie ma u nas w ogole czegos takiego My - ONI!!! francja poniosla ogromne straty ale wzywaja do zjednoczenia, wiec siedz cicho bo tu zaden nie chce wysadzic nawet kupy gnoju! nie kieruj sie nienawiscia tylko dlatego, ze zabojcami byl islamista! IRA zabijala i wyasdzala od lat 20tych do konca 70tych i nikt nie wieszal ani irlandczyka ani prostestanta ani katolika z tego powodu!!! przestancie siebie samych nakrecac, ze kazdy muzulmanin to zlo, bo od dziesiatek lat zyja oni w nieczech i innych krajach i nie wysadzaja sie w powietrze! tak samo jak setki itysiace irlandczykow zylo w czasach dzialanosci IRA i nie kazdy z nich nalezal do tej organizacji, jak nie kazdy wloch nalezy do mafii i nie kazdy polak to zlodziej i bezdomny zuyjacy w UK na zasilku!!!

Gość gość
Środowiska lewicowe są jednak bardziej prężne niż mi się zdawało. Od wczoraj zdążyli już rozesłać wszystkim zainteresowanym mailem nowe wytyczne walki ideowej. Wedle tych wytycznych ten kto nie chce imigrantów zapewne kooperuje z isis. Ten zaś kto pragnie ich napływu walczy o pokój i wewnętrzne bezpieczeństwo.:D Jest jednakże jeden słaby punkt w tej argumentacji. Isis bowiem chce budować swój kalifat wszędzie i nie blokuje wcale masowej migracji do Europy tych jacy chcą mu w tym pomóc tak jak to było we Francji wczoraj.

Gość gość
w. pride czytasz i nie rozumiesz.... moze najpierw cos z socjologii?? jesli zbijesz bande ludzi w jednym miejscu na ograniczonej powierzchni i zmusisz ich by zachowywali sie jak zwierzeta, to tak beda robic (vide: USA i murzynskie getta, zauwaz, ze w europie zwlaszcza we francji i UK nigdy nie bylo takiego rasizmu jaki wyksztalcil sie w samych stanach), po za tym, muzulmanie czy tam islamisci od lat i to wieeeeelu zyja w krajach europejskich w znacznie wiekszych grupach i skupiskach niz tutaj w polsce z tymi 3 meczetami i wciaz te kraje NIE SA islamskie... zaden z krajow ue czy europy nie stal sie na przestrzeni ostatnich lat panstwem islamskich, muzulmanskim czy jakimkolwiek innym wyznaniowym (co smieszniejsze!! to polska jest panstwem bardziej wyznaniowym niz szwecja, francja czy niemcy ze swoja banda muzulmanow!!! :D ) a przez kogo jestescie sterowani? przez panstwo islamskie, jego celem jest sklocenie europy i w polsc ewioda wrecz podrecznikowy prym :D

Gość gość
isis chce siac tylko i wylacznie zamet i chaos. NIC INNEGO, a jesli sie doszukujesz w tym jakies logiki to jestes glupszy niz sadzisz to o innych :O

Gość gość
IRA to nie to co ISIS. 💤 ISIS to ekspansja i.eksterminacja każdego kto przejawia odmienne przekonania. Pierwsza z wymienionych organizacja nie z tym nic wspólnego.Jakkolwiek naganność moralna ich metod stanowi wspólny mianownik tak cele są.zupełnie inne i inna geneza.IRA wywodzi.się z reakcji na realny ucisk i narzucanie również terrorem publicznym określonych warunków politycznych. Isis takie cele jedynie pozoruje a zasadniczo powołuje się na coś innego.Banalnego i przerażającego zarazem. "My jesteśmy dobrzy i mamy swoje racje-Oni jeśli nie przyjmą naszych racji to ich usuniemy". Śmiem twierdzić że to coś zupełnie innego.

Jak już mówiłem. Nie każdy muzułmanin to terrorysta ale każdy terrorysta to muzułmanin. To jest masowy atak na europę oni nie patrzą czy w Polsce są małe zasiłki czy nie. Jeśli chcą z Polski zrobić kraj muzułmański to nie przyjedzie tu zwykły abdul tylko wtyczka. Poza tym poczytaj wypowiedz mułły o której mówiłem a nie opowiadaj, że oni Polskę omijają.

Gość gość
w świetle tego co dzieje się obecnie na arenie miedzynarodowej , przyjmowanie uchodźców to glupota , zwracam tutaj uwagę na fakt że są to glównie mężczyzni w wieku poborowym (jak już ktos tutaj zaznaczył) ,praktycznie nie są oni sprawdzani pod kątem bycia potencjalnym terrorystą - który mądry gospodarz przyjmie pod swój dach nieznajomego o którym nic nie wie a który może być mordercą

Taki ciekawy cyctat – Fundamentaliści islamscy są wspaniali. (…) Wszyscy muzułmanie są fundamentalistami – powiedział ostatnio w wywiadzie imam z warszawskiej gminy muzułmańskiej Nezar Chafir. I dodał, że chciałby wprowadzenia prawa szariatu w Polsce. Jego słowa wywołały paniczny strach przed islamskim ekstremizmem. Czy mamy się czego bać? .....oj tak kolego socjolog z ciebie.....szkoda tylko, że lewacki I jeszcze to http://zagner.blog.polityka.pl/2015/05/27/panstwo-islamskie-jedzie-do-polski/ Ominą Polskę mówisz??

Gość gość
Żadna....nawet najbardziej szczytna,romantyczna i piękna idea.tolerancji pokojowego współistnienia wszelkich nacji nie zwalnia od myślenia i ochrony własnego życia. Nie może być tak,że Europa bezkrytycznie będzie przyjmować do Siebie wszystkich jak leci. Nie może być tak,że państwa oszukują własnych obywateli twierdząc iż nie mają środków by ich wesprzeć abowiem przeznaczają ich cześć na asymilowanie kogoś kto asymilacji nie chcę a prawo swej wspólnoty religijnej przedkłada ponad obowiązujące ustawy. Nie może być tak,że jesteśmy jako społeczeństwo zmuszani do przyjęcia zasad gry w której gra się przeciw niemu znaczonymi kartami.

Gość gość
Twierdzenia, że im bardziej terroryści chcą nas przestraszyć i atakują nas i nasze swobody i wolności tym bardziej powinniśmy manifestować brak strachu i starać żyć normalnie to pieprzenie dla maluczkich. To pustoslowie dobre by przekonać ludzi w większości nie mających rozeznania w rzeczywistych celach tych okrucieństw. Społeczeństwa takie jak Niemcy,Francuzi czy Brytyjczycy,są większości skazane na dezinformacje.

Gość gość
gość wczoraj w. pride czytasz i nie rozumiesz.... moze najpierw cos z socjologii?? jesli zbijesz bande ludzi w jednym miejscu na ograniczonej powierzchni i zmusisz ich by zachowywali sie jak zwierzeta, to tak beda robic (vide: USA i murzynskie getta, zauwaz, ze w europie zwlaszcza we francji i UK nigdy nie bylo takiego rasizmu jaki wyksztalcil sie w samych stanach), po za tym, muzulmanie czy tam islamisci od lat i to wieeeeelu zyja w krajach europejskich w znacznie wiekszych grupach i skupiskach niz tutaj w polsce z tymi 3 meczetami i wciaz te kraje NIE SA islamskie... zaden z krajow ue czy europy nie stal sie na przestrzeni ostatnich lat panstwem islamskich, muzulmanskim czy jakimkolwiek innym wyznaniowym (co smieszniejsze!! to polska jest panstwem bardziej wyznaniowym niz szwecja, francja czy niemcy ze swoja banda muzulmanow!!! smiech.gif ) a przez kogo jestescie sterowani? przez panstwo islamskie, jego celem jest sklocenie europy i w polsc ewioda wrecz podrecznikowy prym smiech.gif x klepiesz jak papuga teksty z telewizora, w dópie mam czy to sa muzułmanie czy kosmici - MAJĄ ŻYĆ NA SWÓJ KOSZT A NIE Z MOICH PODATKÓW !! Czy to tak trudno zrozumieć pieertolona kretynko? Polska jest zadlużona po uszy, w kolejce po mieszkania komunalne czeka po kilka tysięcy lud******ażdym polskim mieście a ty skretyniały paszczurze chcesz żebyśmy utrzymywali bande leni i darmozjadow którzy z nudów wywijają bezkarnie fikołki w każdym państwie gdzie sie znajdują :-O ZALÓŻ FUNDACJE I RAZEM Z INNYMI TOBIE PODOBNYMI utrzymujcie ich na wlasny koszt i płaćcie za ich wybryki!!

Gość gość
Chcieliscie europy, wstydząc swej zasciankowosci? Macie europe! Ja taka chciwa nigdy nie bylam. Dziury w drodze polubiłam. Swego pochodzenia nie wstydziłam. Nie pragnęłam wielkich zmian dostosowuje sie do warunkow a wszelkie zmiany destabilizuja moje wysiłki. Nie chcialam wchodzić do unii - media mi papy z mózgu nie zrobily. Nie chcialam Tuska-raz spojrzałam i wiedzialam.

Gość gość
gość dziś Dosadnie ale słusznie i na temat. 10/10

Gość gość
Każda taka akcja tozdmuchana przez media naklaniajace baranow do czegoś jak np zamiana atomówki na pakt jak na Ukrainie czy wejście do unii czy wybranie Tuska jest, czy powinno być dla was podejrzane i powinna się Wam włączać czerwona żarówka.

Gość gość
Każda taka akcja rozdmuchana przez media, naklaniajaca stada baranow do czegoś, jak np zamiana atomówki na pakt, jak na Ukrainie, czy wejście do unii, czy wybranie Tuska jest, czy powinno być dla was podejrzane i powinna się Wam włączać czerwona żarówka.

Gość PAtriot
Chroń swoich bliskich przed islamizacją !!! Podpisz petycje! www.o00.in/nu

Gość gość
Media namnażają w.tempie ekspresowym w naszym społeczeństwie jakichś "rozmarzonych" fantastów bujających obłokach tzw tolerancji.Klepią na okrągło w dyskusjach odnośnie sytuacji w Europie,jakieś oklepane formułki. Pies szczeka a karawana idzie dalej. My będziemy ich kochac a oni nas wykorzystywać i tłuc z broni. Zdrowy rozsądek zachorował. Histeria zachodu gdy wschód nie zgadza się na imigrantów jest wieksza niż po zamachach i wystarczająco czytelna dla jeśli chodzi o to komu zależy by rozpierdolić naszą cywilizację. A jam mówię jedno Jak chcą to niech ich biorą. Ch im w D. Tylko niech się potem nie wyplakuja światu w rękawy po kolejnej koorwa jeździe jak ta wczoraj. Dzięki za dyskusję i pozdro...

Gość gość
jak czytam wypociny niektórych lewaków to mnie po prostu rozwala ,jak można być tak ślepym i głupim ? Pranie mózgu na najwyższym poziomie...

Gość gość
Polska jest za biedna na ten sponsoring. To nie przejdzie. Niestety za ostro nas rozkradziono żeby se pozwalać na takie.gesty. Jeśli nie pomagaja w tej dyskusji argumenty filozoficzne,społeczne,psychologiczne czy polityczne to ekonomiczne są wystarczające nawet dla lewackich idiotów (choć i to nie jest pewne).

A może nie mamy tu do czynienia tylko z lewakami ale też ze zdrajcami którzy przeszli na islam.....bo mało takich mamy?? Co to za pranie mózgu a nie religia która sprawia, że polka która przeszła na islam mówi, że gdyby doszło do tego, że mieliby zciąć głowę jej syna, to ona musiałaby to "przyjąć na klatę" bo tak każe prawo szariatu....

Gość gość
Nie chcę w Polsce żadnych muzułmanów! Żadnych! Ani kobiet ani dzieci!