Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi chyba wszystko jedno

Polecane posty

Gość gość

Tzn nie mam nic i nie bd mieć niczego i mam złe wspomnienia shizofrenie nic mnie nie interesuje nie pasuje do obecnych znajomych jestem ślepym słabszem nie pełno sprawnym nie staram się czegoś ze sobą zrobić bo nie mam po co od 3 lat byłem ciężko chory jestem ćpa m 3 lata w sumie nikogo nie obchodze to tyle nie to ze się żale ale co byście zrobili na moim miejscu

Gość gość
zacisnąć zęby i nie litować się nad sobą, swoje życie nawet dziś może zacząć zmieniać

Gość gość
Wzieli los w swoje ręce.. Nie dla kogoś ale dla samego siebie !! A wtedy i inni to docenią ! "Zamknij oczy i krzyknij ambocjo prowadź"

Gość gość
Moje ręce są niepełnosprawne ... nwm jestem jak monstrum z wyglądu sam się patrze na to u dziewczyn i w sumie wgl nigdy nie będę mieć to nie tylko wina wyglądu jestem podobno przyj****y w sumie wiem jak to odrzuca od człowieka każdy ma mnie gdzieś nie mam co robić w wolnym czasie nwm nic mi nie wychodzi i nic nie obchodzi zastanawiam się po co mi pieniądze na utrzymaniu rodziców mógłbym się wyprowadzić ale po co? Poza tym kończę budę pomoc odciążyć rodziców nie musze od nich dużo brać ... jestem gorszy nwm tam zastanawiam się i co za gryźć żeby i co mam zrobic

Gość gość
To że jesteś niepełnosprawny wgl Cię nie skreśla.. Jetem wolontariuszką w domu pomocy spolecznej. Są tam sami chorzy ludzie i wiesz co ? Kocham tych ludzi, są cudowni.. Bawią się , żartują, cieszą życiem.. Jest w nich tyle pozytywnej energi. Zawsze wychodze od nich szzęśliwa. Tacy ludzie też mogą normalnie żyć.. Ale to Ty musisz tego chcieć. Samo nic nie przyjdzie ! Znajdź jakieś hobby któremu się poświęcisz, urozmaicisz nim życie i podkolorujesz je by nie myśleć negatywnie o swoim życiu.

Gość gość
Niby coś w tym jest . .. nwm tam wszystkiego mam już dość mogę nazwać się niepełnosprawnym nawet do tego ta suka z poznania po msc pisania mnie olala nagle... teraz ja obracają chu.j tam w sumie jest iskierka nadzieji ze to facet bo zadzwoniłem a on odebrał telefon podobno jej brat.. w sumie faceci nie piszą toć i uwielbiam psy . Nwm tam i tak patrząc się na mnie co ja mogę... nie mam nic

Gość gość
masz schizoferenie i cie wszystko nudzi? to ciekawe. chyba to schizofrenia urojona:P

Gość gość
Bardzo możliwe. Psychika ma ogromny wpływ na choroby i zachowania ludzi. Może gdybyś lepiej na siebie popatrzył, chociaż raz ciepłym wzrojiem to coś by w Tobie drgneło..

Gość gość
no to jak już jesteś takim zerem, to jeszcze zostać socjopatą wywal te emocje, ambicje itp. a będzie ci lżej. ja sam tak zrobiłem polecam :-) nie wiem na ile mam ciężkie życie w porównaniu z tobą. ale też zawsze było jakoś tak bleeee ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Gość gość
Ja tez nie uważam swojego życia za rewelacje.. Zawsze pod g9rke , doslownie. Ale mam w nim jedno światełko i tego się trzymam. Wierze się wkońcu los odwróci i będe szczęśliwa, bezpieczna..

Gość gość
odczuwanie emocji i posiadanie ambicji to głupota :D no chyba, ze komu sie powodzi wtedy to spoko :D ale jak ci sie nie powodzi to co zamierzasz :DD zadreczac sie? :DDD ja mam w zyciu srednio ciezko, ale ogolnie zawsze slabo slabo. przestalem sie przejmowac :D https://pl.wikipedia.org/wiki/Socjopatia

Gość gość
brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to, co jest normą, a co nie ignorancja na bodźce społeczne normujące zachowanie i funkcjonowanie w danym otoczeniu

Gość gość
i można żyć kolorowo :DDD nawet jak jesteś śmieciem społecznym :DD polecam

Gość gość
zapal se

Gość gość
Nie wiem co robić w wolnym czasie chodzę do szkoły postarał bym się zrobić prawko okulary mam do jazdy wzrok bardzo zły ale nie bd nosić czy mi się uda to nwm a co robić w wolnym czasie? Gorzej tez jak oleje nwm tam nwm co to jest bylo silne i jest silne aż się zwierzalem i zwariowalem do końca żałuję tego wkurza mnie już ta samotność ale myślę że ma nikogo nie zasługuje to wszystko co mogę na razie zrobić w kwestii przyszłości nie mam też dla kogo nwm juz sam w sumie moja choroba to życie wspomnienia czasem nie prawdziwa mówi się że nic nie ma takiego ale jak jest si chorym to się w to nie wierzy miałem też swoich diabłów jedna panią potem nauczyciela a teraz to ta koleżanka z poznania mi w głowie siedzi tamte osoby były straszne ta jest taka sobie ale niedługo się leczę i wg w sumie powinienem się zabierać do pracy i to tyle chociaż nigdy mi do końca nie minie pisze jak popieraniec ale taka była mógłbym się wypowiedzieć o mojej chorobie

Gość gość
Może już jesteś tak przećpany że nie umiesz racjonalnie myśleć..

Gość gość
Maskra.. Mi żucie nie jest wgl po drodze.. Całe dzieciństwo terror jak nwm.. Jak w obozie koncentracyjnym ale żyje.. Poznalam z******tego faceta, wypatrzyl mnie sobie ja myslalam tak jak Ty ze wgl co on we mniw widzi,patologia w donu i wgl. Ale zakochalam sie , jestesmy juz ponad 2 lata razem, dla niego zyje. Dalej w tym okropnym miejscu zameldowania bo innego wyboru nie mam. Poszlam do pracy, wypiepszylam sie na schodach w zasadzie jak juz zeszlam bo zrobilo mi soe slabo ( w sumie sie nie dzowie, nie wiele jem no nie zbyt mam co ) noga do operacji, zwolnienie z pracy. . NFZ i wgl Poslska sluzba zdrowia wiadomo jaka z******ta..szef sie wkurzyl , wypowiedzial mi umowe. Zostalo mi 2 tyg ubezpieczenia a pozniej zostaje bez , bez niego nie moge zrobic operacji, a vez operacji pracowac.. P********e.. I tak pech za pechem.. Ale jakos zyje , nie zalamuje sie bo wierze że kiedyś musi sie w koncu cos zmoenoc, musi byc lepiej. .

Gość gość
No przecpany jestem przechowywany słyszę np ze marnie skończę

Gość gość
No a nie ??? Człowieku, to zabija !! Sam się wykańczasz.. Sam jesteś źródłem swojego problemu i niszczysz swoje życie zamiast onie dbać.. Tylko pomyśl jak Cie ludzie i rodzina zapięta jak się wykońzysz tym gónem i dołującym zachowaniem.. Zamiast wychodzić z dołka Ty go rozkopujesz...

Gość gość
Fakt narkotyki mi nie pomagają agresja mózg gadka sen lenistwo ale uciekam od problemów gorzej jak juz ich nie ma w mojej sytuacji tak jest i dołek mi poglebiaja

Gość gość
Jesteś spiący po ćpaniu???