Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 16 lat i pisałam o sprośnyvh rzeczach z 45 latkiem

Polecane posty

Gość gość

Masakra :o jakiegoś moralniaka teraz mam i myślę sobie co mnie podkusiło i co ja w ogole zrobilam :o typ chciał więcej, powiedzial ze jak bede to jeszcze napisze, ja nie chce i nie wiem co robic czy usunąc gg :o doradzcie co byscie zrobili na moim miejscu

Gość gość
Co zrobić? :o

Gość gość
Najpierw myśleć, potem do kompa siadać :P

Gość gość
Nic. Nie usuwaj gg ale nie pisz do niego. Jak sam zacznie to ignoruj a jak będzie nachalny to napisz, ze masz 13 lat a nie 16 i jak nie przestanie to lecisz na skargę do many/ szkolnego pedagoga. Wizja oskarżenia o pedofilie powinna go powstrzymać od dalszego nagabywania.

Gość gość
No co ty nie usowaj. Pisz dalej wyslij mu swoje fotki. Jak bedzie chcial nago to nago. I jak bedzie chcial sie spotkac to sie apotkaj . sexu nie musisz uprawiac. Ale zwal mu konia i zrob laske z finalem . Napewno poczujesz sie lepiej;-)

Gość gość
Skad ja mogłam wiedzieć jak będzie :o napisal pierwszy do mnie, na poczatku gadalismy o jakivhs bzdetach, on sam zacząl potem ten temat mi sie nawet spodobalo i tak wyszlo :o a co do fotek to chciał moje nagie zdjecia bez twarzy, nie wyslalam...

Gość gość
16 lat to nie pedofilia już debile.

Gość prawictwo pospolite 152
i bardzo dobrze .. Trzymaj dziewictwo dla tego jedynego Jestes za mloda na utrate dziewictwa .. , ale rozbierac sie mozesz - tego ci nikt nie zabrania ..

Gość gość
Nie mam zamiaru sie z nim umawiac i tracić dziewictwa z takim starym dziadem. :o a zdjeć tez nie wysle po co ma sobie trzepać za przeproszeniem pod nie i jeszcze moze wrzucic do internetu :o

Gość gość
Klamiesz, zaden 16 latek nie wie juz czym jest gg :D

Gość gość
A co powiesz na 30 latka?

Gość gość
Oj mylisz sie. Miałam kiedys konto na sympati to tam dziadek pobil rekord wieku chyba. Mial 67 lat! I mnostwo takich 50+.

Gość prawictwo pospolite 152
to jest że jakieś galerianki 16 letnie podchodzą do starszych , ale ja nie rozumiem jak można sie interesowac małolata. .No , przynajmniej jak jeszcze swygląda starzej niż na swój wiek i nie pokaże dowodu , facet może ją pomylić mysli ze ma 21 lat okazuje sie ze panna ma tylko 16 lat

Gość gość
Po prostu dzisiaj nie bede wgl na gg wchodzić a potem moze je usune.

Gość gość
Jak można tego nie rozumieć? Ja sprawdzam legitymację czy ma skończone 15 bo można się oszukać.Małolata jest najlepszą.Młode ciało i brak wyrachowania.

Gość gość
gość dziś i co z tego, to ponabijaj sie troche z niego, popisz o zboczonych rzeczach wyslij z dwie amaorskie fotki nago a potem popros o doładowanie, da ci zobaczysz

Gość gość
Jeżeli to prawda o czym piszesz to na twoim miejscu zaczał bym się bać - a wiem o czym piszę

Gość gość
przecież rodzice mogą sprawdzić historię gg, dziewczyno chcesz mieć siarę na całą rodzinę?

Gość gość
Gosć z 12:40 A czego mam sie niby bać?! :D

Gość gość
Nie znają hasla ani numeru więc nic nie przeczytają deklu.

Gość gość
daj gg plish Jestem dzieckiem milionera

Gość gość
Pamiętajcie wazne zeby gg nie instalowac na laptopie komputerze . bo naprawde bardzo łatwo sie wkrasc na nie nawet jak nie zna sie hasła . Lepiej w wyszukiwarce wchodzic

Gość gość
Ja nie mam zainstalowanego na laptopie, wchodze w wyszukiwarce a z nim pisalam poprzez apke na telefonie.