Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babcia Jagna

JAKI UPOMINEK DLA DZIEWCZYNKI?

Polecane posty

Gość Babcia Jagna

Niedługo Mikołajki a potem gwiazdka.Mam problem jaki kupić prezent mojej dziesięcioletniej wnuczce? Czy mogę prosić Was o propozycje?! Dziecko ma właściwie wszystko i to jest problem dla mnie.Kasa odpada, ponieważ dostaje ode mnie bardzo często:D

Gość gość
Jakie ma zainteresowania? Ile chcesz przeznaczyć na prezent

Gość Babcia Jagna
Właściwie nie widze zainteresowań u wnuczki.Najczęściej przesiaduje w internecie😠 Kupiłam przygodową książkę ale nie lubi czytać.Syn kupił jej .E-bok , na początku była fascynacja, a teraz lezy w biurku.Stąd mam dylemat.Moim zdaniem ma wszystko dlatego nic ja nie cieszy

Gość gość
Smartfon, jak będzie kosztował więcej niż 2.5 tysiaka, to buziaka na pewno dostaniesz.

Gość gość
A coś do zabaw manualnych? Koraliki? Może torebkę, którą trzeba samemu pomalować. Albo taką koszulkę? Gry planszowe. Bilety do kina- 2, żeby mogła zabrać koleżankę.

Gość gość
Może rower? ;-)

Gość Babcia Jagna
Bardzo pięknie dziękuje Państwu za podpowiedzi.Rower dostała na komunie od chrzestnego i to jaki wypasiony:D Na Smartfon za 2, 2 tysiaca mnie nie stać- niestety. Zastanawiam się nad koralikami, torebką itp.Pozdrawiam serdecznie.Dobrej nocy Państwu życzę.

Gość Tronn
Ofert na wyjątkowe prezenty jest teraz mnóstwo nawet nie ogarniasz jakie teraz prezenty można dawać :D google -> wyjątkowy prezent i szalejesz :D :D

Gość Basia_Basia8764
A może jakiś drobny upominek, np. sweterek w świąteczne wzrory albo coś słodkiego, a oprócz tego zabierz ją, gdzies i spędźcie razem rodzinnie czas? :) A swoje pociechy zabieram - wiem wielu tego nie pochwala, bo to centrum handlowe, ale co zrobić jak jest tak zimno - do Factory Wrocław, spędzimy razem czas mają być konkursy z nagrodami i zdobienie pierników <3 Też mam problem z prezentami, bo Antek i Kasia mają wszystko, ale właśnie takie wspólne wyjście myślę jest dobrym rozwiazaniem :)