Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy singielka ma prawo sypiać z zajętymi facetami?

Polecane posty

Gość gość

Podobno mamy XXI wiek i kobiety są nieskrępowane jakimiś (ponoć) głupimi ograniczającymi je zakazami. Jakie jest wasze zdanie na temat dzisiejszych "wolnych" kobiet i ich niemoralnego zachowania? Czy powinny mieć społeczne pozwolenie na takie zachowanie?

Gość gość
One mogą ale oni nie :P

Gość gość
Sypiać po jednym razie każdy może a co tam, wdawać się w stały romans czysto dla układu, bez elementu uczuć to już k******o, które powinno być piętnowane.

Gość gość
To niemoralne jeżeli kobieta wie że facet jest zajęty, ale w sumie on ma wybór

Gość gość
dokladnie- ona moze bo nikogo nie zdradza. on tez moze, ale musi sie liczyc z tym, ze zdradza zone, rodzine i ze ogolnie jest szuja :D

Gość gość
Jeśli to miłość, to ma prawo i ma prawo wymagać by zostawił żonę z która żyje w układzie i dla pozoru.

Gość gość
Każdy ma prawo, nie ma na paragrafu. To nie kwestia prawa, a moralności. Jeżeli taka kobieta czuje się dobrze z tym, że jest tą drugą i w dodatku rozbija komuś rodzinę z premedytacją to proszę bardzo.

Gość gość
Wg mnie singielki mogą sypiać z zajętymi facetami tak jak zajęci faceci mogą sypiać z singielkami. Takie prawo natury, że facet nie musi być wierny a kobieta musi. Pogodziłam się z tym i nie robię awantur mężowi jak znajdę go w naszej małżeńskiej sypialni z jakąś studentką.

Gość Taki_jeden_964
Nie.

Gość gość
jak jest szmatą i nie ma zasad to śpi z takimi,

Gość gość
To kwestia moralności i własnego sumienia... kiedyś spotykałam się z facetem był super, ale zapomniał wspomnieć że ma żonę, dowiedziałam się przez przypadek... I od razu zakończyłam naszą znajomość, nawet nie wdawałam się w dyskusję, że żona go nie rozumie...etc. Nie moja sprawa.

Gość Taki_jeden_964
Jeśli autorka uważa że to nic złego to nie powinna mieć pretensji do innej kobiety która by kiedyś próbowała uwieść jej faceta.

Gość gość
Najgorsze są te, które wykorzystują moment kryzysu w małżeństwie, bo inaczej nie miałyby najmniejszych szans. Stają się podstępnymi przyjaciółkami. Złymi doradcami i bez skrupułów rozkochują w tym momencie faceta. To jest podłości najniższych lotów. Bo doskonale zdają sobie sprawę. Że same nie mają nic do stracenia, ale nie przeszkadza im zniszczyć do końca czyjeś życie.

Gość gość
nie ważne kto z kim śpi ważne żeby się wyspał :P

Gość gość
15.02 biedne rozzkohane bez skrupułuw misie 😭

Gość gość
Nie masz pojęcia do jakich intryg zdolne są te singielki.

Gość gość
Nie mam :)

Gość gość
Pytanie powinno brzmieć czy zajęci faceci mogą sypiać z innymi kobietami. Odpowiedź brzmi: NIE. Tak samo odwrotnie dotyczy zajętych kobiet. Natomiast single/singielki mogą sypiać z kim chcą, nie wiąże ich słowo.

Gość Taki_jeden_964
Natomiast single/singielki mogą sypiać z kim chcą xxxxx No niestety nie. Nie ma tak dobrze. Inaczej nikt nigdy by się nie wiązał. Uważasz, że seks przedmałżeński i to jeszcze z żonatymi to jest ok ?