Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam obwisłe piersi i rozstępy, nigdy nie znajde faceta

Polecane posty

Gość gość
ehh...no niestety, ze na niektóre rzeczy nie mamy wpływu :( ja mam małe piersi ale operacji nie chcę (możliwe, że kiedyś o tym zacznę myśleć). Pogodziłam się już z tym, że jestem tym "drugim sortem"...

Gość gość
Głowa do góry! Rozstępy towarzyszą mi od wielu, wielu... Pierwsze pojawiły się ok 12 r.z.(obecnie mam 25lat) , cały tylek mam w rozstepach, po wewnętrznej stronie ud, od przodu w dół ud (tak do połowy) i kilka kreseczek na tzw. boczkach i dole pleców. Na piersiach również mam rozstępy. No i dodam też że mam cellulit na udach i tyłku. Z powodzeniem u facetów nigdy nie było problemu, obecnie jestem mężatką :-) kiedyś nie zwracałam uwagi na te moje defekty, jednak teraz trochę mnie to męczy, ale mąż nigdy nie powiedział nic złego na temat mojego ciała. Ostatnio tylko powiedział że chyba brzuszek mi urósł, ale to tak w zartach. Figurę mam niczego sobie, na powodzenie nie narzekalam nigdy, ale trochę się wstydziłam i wstydzę np wychodzić na plażę. U mnie rozstępy to chyba dziedziczne są, bo młodsza kilka lat siostra też miała od gowniarza rozstępy i mama ma. Ciekawe czy jak będę w ciąży to na brzuchu czy mi się zrobią?? Oby nie! Uda Ci się znaleźć szczęście! :)

Gość gość
Dziękuję za przykłady z życia wzięte, które mi dodają otuchy :D Tak sobie myślę, ze jak już będę po ciąży, to będę się z tego śmiała co mam teraz w głowie :p

Gość gość
Kobiety to zawsze wyolbrzymiają swoje kompleksy.

Gość gość
Jakbym nie miała przykrych sytuacji to bym nie wyolbrzymiała... ale jak ktoś mnie się pyta po seksie dlaczego mam takie miękkie piersi albo co to jest wskazując na rozstępy to no cóż..

Gość gość
Jasne, my wyolbrzymiamy. Szkoda że faceci potrafią tak dowalić, że żyć się odechciewa.

Gość gość
No właśnie... ;(

Gość gość
Jakbym nie miała przykrych sytuacji to bym nie wyolbrzymiała... ale jak ktoś mnie się pyta po seksie dlaczego mam takie miękkie piersi albo co to jest wskazując na rozstępy to no cóż. x Jak bzykasz się z kretynami to nic na to nie poradzisz :)

Gość gość
Haha :D No właśnie wybieram nawet takich głupkowatych bo sobie myślę, że tacy nie będą nic rozumieć a taki normalny, inteligetny to zaraz sobie wymyśli jakąś historię i zacznie mnie wypytywać :P

Gość gość
To zmień podejście, głupek który czegoś nie rozumie zawsze będzie pytał, a człowiek inteligentny wie że ludzie nie są doskonali, nie będzie pytał co to? Bo będzie znał odpowiedź, poza tym nie będzie raczej wytykał wad, bo nie będzie chciał sprawić przykrości... a tak na poważnie, to jakość seksu niekoniecznie idzie w parze z urodą :)

Gość gość
No jasne, że nie, nawte mi to przez myśl nie przeszło :P Ale co do tego co napisałaś/eś to nie jestem taka pewna, jakiś czas temu spotykałam się z jednym z takich normalnych.inteligtnych to wprawdzie nie doszło do etapu zbliżenia, ponieważ tak mnie wypytywał o inne rzeczy (o szczegóły z życia, o których nie chciałam mówić i wiercił dziurę w brzuchu), że już wiedziałam jak będzie z innymi rzeczami skoro w tych kwestiach nie wykazał się dleikatnością :P Ogólnie to muszę dostać jakiś znak, że będzie dobrze :D Z moim pierwszym facetem to miałam tak, ze oglądaliśmy jakieś zdjęcia na komputerze i było zdjęcie jakieś dziewczyny co miała takie duże piersi ale obwisłe, a on powiedział, że ona ma dobre... no i wtedy się zdziwiłam ale już się poczułam dobrze i bezpiecznie i wiedziałam, że ten się "nada" :P

Gość gość
Jeśli facet cię pokocha, to szczerze mówiąc będzie miał gdzieś to jak wyglądasz, zresztą i tak będziesz mu się podobać cała :) Co innego jeśli facet ubzdurał sobie jakiś swój ideał i wzorem dla niego są laski z gazet i filmów, takiemu żadna kobieta nie dogodzi.

Gość gość
Kobietki nie zamartwiajcie tak swoimi cyckami. Natury nie poprawi sie. Wsxystko ma swoj czas-mlodosc tez. Jesli kocha sie czlowieka to kocha go sie takim jakim jest. Moja zona tez ma obwisle piersi a ja za to obwisle jajka. Podczas seksu mozna sie posmiac ze co nieco sie wydluzylo. Zona trzyma mnie za jaja jak bardzo ja obijaja a ja mam co wziac do rak-piersi. Musze przyznac ze ja mam 65 a zona 60 lat. Zyjemy dniem dzidiejszym i nie myslimy na zapas.

Gość gość
-:-D

Gość gość
Jak jest tak jak piszesz to rzeczywiście nadajesz się tylko na odstrzal. Nie wydaje mi się zeby jakiś męzczyzna cię chcial. Chociaz cuda się zdarzaja.

Gość gość
nie przejmuj się aż tak bardzo na wszystko znajdzie się jakaś rada, jak się martwisz rozstępami to tutaj http://www.marekwasiluk.pl/usuwanie-rozstepow-efekty-zdjecia/ znajdziesz informacje, jak skutecznie się ich pozbyć. A może też zapisz się na jakiś fitness, zmień dietę, idź do kosmetyczki zrób coś dla siebie.

Gość gość
Ja tez mam rozstępy, jestem po dwoch ciążach, szczupła, mam małe piersi:-) ale akceptuje to, nie użalam sie nad soba:) Biegam, jeżdzę na rowerze, ćwiczę, nie systematycznie ale ćwiczę i wiecie co? Lubie swoje ciałko:))