Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dopomyje, którzy zostali w UKa mi zazdroszczą.

Polecane posty

Gość gość

Dzwonią do mnie, do Polski i sie pytają jak mi sie żyje po powrocie. Mowię im, ze z***biaszczo, ze w tydzień ogarnalem robotę ze 3 tysie, żonka za dwa. Mowię, ze Polska to zupełnie inny kraj niż piec lat temu, ze jest mnostwo pracy, wszystko jest tanie. Mowię im, ze miesięcznie odkładam 1000 zł, bez żadnego ściskania dopki. Dopomyje z UKa gratulują mi, a potem sie rozłączają i już więcej nie dzwonią. Tak śmiecie, w Polsce ludzie żyją na wyższym poziomie niż wy antypolskie skurfysyny. Tak mnie straszyliscie powrotem. Co teraz szmaciarxe możecie mi powiedzieć, oprócz zazdrosnych obelg? Pozdrawiam wszystkich wracających, a smieciom emigracyjnym timorski c***j w dope. Gnijcie w uka syfy z emigracji.

Gość gość
0/10

Gość gość
żonka za dwa x Przeciez ona nie pracuje , ciagnie druta zulom pod piekarnia by na chleb miec

Gość gość
kuźwa wszyscy mu zazdroszczą - ci co zostali w UK, ci co zostali w PL, ci co wybierają się do UK, ci co chcą wracać do PL a dochodów to mu pewnie sama Elżbieta II zazdrości

Gość gość
Wkoło to samo

Gość gość
Nikt do ciebie nie dzwoni bezrobotna lajzo, przeciez ciebie na telefon nie stac :D dlatego zazdroscisz nawet ladowarek :D

Gość gość
Nikt Ci nie zazdrosci , zycie to sa wybory Jesli jestes spelniony w polszy to super ciesz sie , ale z Twoich wypowiedzi bije w zywe oczy niezadowolenie , frustracja I nie wyzywaj ludzi od doopomyji Twoja matka tez Twoja myla:) a Ty bedziesz swoim dzieciom W UK jest wielu i cenionych wyksztalconych profesjonalistow sa tez i mniej jak w kazdym kraju A do Twojej wiadomosci jestem szczesliwa ze tu i teraz mieszkam od lat 30.

Gość gość
Jesteście żałosnymi i zazdrosnymi dopomyjami. Nieudacznikami, którzy nie radzili sobie we własnym kraju i musieli do bogatszego wyjeżdżać. Jeszcze narzekacie, ze to nie wasza wina, wy pseudomagiostry po WSBzdetach. Coscie o Polsce pisali, antypolskie skurfysyny? Jak mnie straszyliscie przed moim powrotem. Śmiecie bez honoru. Gnijcie w uka nędznicy.

Gość gość
No juz, juz wuefisto spokojnie , bo ci zylka peknie :D Mój ty czlowieku sukcesu , który codziennie musi sie w tym utwierdzic na kafe :D

Gość gość
Jestes zalosny

Gość gość
Prawdę pisze

Gość gość
Ja sobie radziłam dobrze we własnym kraju. Ale w niewłasnym radzę sobie o wiele lepiej, bo pracując na podobnym stanowisku i mniej, zarabiam 5 razy więcej niż w PL (ponad 2,5 raza więcej niż te twoje biedne 3 tysiaki). Ceny są zasadniczo te same, czyli poziom życia o niebo lepszy. W Polsce na takie zarobki nie miałabym szansy nawet po 30 latach pracy... Przykro mi, że byłeś dvpomyjem i mentalnie nim zostałeś, ale w sumie to sam sobie jesteś winien.

Gość gość
Cenny takie same buehahahahahaah emigracyjny smieciu takie bzdury to możesz swojej mamusi opowiadać. Pieprxony dopomyj.

Gość gość
Ty jak zwykle przeliczasz i sie cieszysz jak głupi :D Zwolnij nieco, bo sie zapowietrzysz z tego szczęscia jakie to w Pl wszystko tanie :D

Gość gość
Pier/doli bzdury sierota bo w UK to byl na google maps, bezrobotna ci/ota na utrzymaniu mamusi, musi sie w necie pocieszac jaki to on zaje/bisty a inni wg niego zmywaja gowna :D

Gość gość
wiesz trollu, ja kilka lat jak ty to piszesz mylam kible/gowna, a teraz mam bardzo fajna prace ktora lubie, czesciowo jest to zwiazane z moim hobby (pisac pisac pisac), i nie gardze bynajmniej ludzmi ktorzy nadal wykonuja tego typu prace. bo takimi ludzmi gardza tylko ludziki z kompleksami, wiesz?

Gość gość
Pier/dolony frajer :D mysli ze ktos mu zazdrosci, no nic qrwa gorszego idioty jeszcze nigdy nie spotkalem ani w necie ani w realu :D nie zazdroscilbym ci nawet gdybys zarabial milion zl dziennie w PL. Gnij tam i zmarnuj zycie w tym falszywym gownie. Za jakis czas przekonasz sie ze mam racje, wspomnisz moje slowa przegrancu.

Gość gość
już nie długo jeszcze trochę ...sam zgnijesz ciu...lu sprzedajny jak gófffno rozmielony rozdeptany rozpiżdżony przez jakiegoś islamistę ! ty twoja rodzinka i twoje z***bi...szcze niby życie gnicie warchole buraczany :) pogadamy wtedy i popiszemy ....jak ci cienko kole dupska bedzie od Polski syfie wara !!! bo taki wpier....ol tu bedziesz zbierał że się nie pozbierasz ;)

Gość gość
Lepsze zycie krotkie zaje/biste w UK niz dlugie chu/jowe w PL :D bingolu obesrany, ty tez kiedys zdechniesz

Gość gość
Gownem to jestem ja i moja zje/bana rodzina, antypolski skurfysyn. Dobrze wiem ze gnije w pla jak ten śmieć. Jestem tu traktowany gorzej jak karaluch, nikt mnie tu nie chce, zarabiam grosze, a ja jak ten przybłęda, lasze sie by dostać chociaż trochę polskich ochłapów. Pyerdolony śmiec ze mnie bez honoru. To wlasnie ja troll kafe, wszyscy mnie tu nienawidza i nie chca czytac moich pedalskich postow a ja i tak pisze i bede pisal. :D

Gość gość
Wszyscy czyli Ty i tobie podobni nieudacznicy. Gnijcie w uka śmiecie. Tubylcy maja z was niezła polewkę wy menadżerowie kawiarni Costa hahaha

Gość gość
Umyj doope bo jeb/ie

Gość gość
Je/bie okrutnie. Fujjjjj

Gość gość
"ze w tydzień ogarnalem robotę ze 3 tysie" haha, powiedz lepiej prawdę, że musisz zarabiać grosze jako etatowy troll na kafe :D

Gość gość
Siła narodu tkwi w poszanowaniu drugiego Polaka, w tym sensie każdy ma odpowiedzialność i możliwość kształtowania losòw naszej Ojczyzny.

Gość gość
gość dziś "ze w tydzień ogarnalem robotę ze 3 tysie" haha, powiedz lepiej prawdę, że musisz zarabiać grosze jako etatowy troll na kafe xxx robota za 3 tysie - musiał ob/ciągnąć trzydziestu facetom w ciągu tygodnia - od każdego dostawał stówę - czasem dawali więcej jak się wlali mu do pyska

Gość gość
ty w islamskim UK musiałeś robić laskę 10000 ciapaków czarnuchów i innych brudnych ścierw :) no i zobacz jakim ty ku..wa jesteś niczym :) :) :)

Gość gość
Śmierdzisz murzyńskim potem ukowski dopomyju.

Gość gość
Smierdzisz prymitywnym rasizmem polaczkowy nedzny smieciu.

Gość gość
Stwierdzenie polaczkowych nędzny smieciu tez jest rasistowskie ty śmierdzący ciasta sperma dziurawcu.